Cafelutza de Emirate
Raspunsuri - Pagina 7
pearl84 spune:
Bine zici tu de mall ...eu daca n-am copii vezi ca nu-mi da prin gand unde e mai bine si pt ei
Apropo de mall, am fost la Ibn Batutta si mi-a placut ff mult! E mai fain ca Emirates si ca Dubai mall...pacat ca e departe rau..
Pearl
ache spune:
Departe rau de voi , de noi cel mai aproape. Asa ca va las sa alegeti care, mie imi plac toate.
Sotul zice ca peste 2 saptamani, dar tre' sa mai vorbim sa nu intervina ceva.
Dandum
anca
mami de bb Adam
Annie80 spune:
salutare fetele, ce faceti ?
hard rock cafe, anul trecut in Ian-feb am fost acolo... dragut locu dar nu ce credeam ca e... IBn battuta... dragut decoru, ca in rest sunt majoritatea shopurilor de prin celelalte malluri.
eu n-am vazut Dubai Mall, si cica in afara de acvariu, nu prea e de vazut
dar cum stabiliti voi, numai ca voi intarzia.... am inregistrat masina si am dat de radare dar nu-i nimik ...sa vedeti cum oi merge inspre RAk
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
ttik spune:
Salutam fetele!Multam de invitatie!Dau si eu o cafea buna la filtru!
Sunt in Dubai,ne-am mutat din Al Ain d emult dar am uitat sa actualizez!
O zi frumoasa!
pearl84 spune:
Salut!!! Bine ai venit ....Eh..Dubai... pai tu esti cel mai aproape de locul de intalnire!
Am fost de vreo 2 ori in Al Ain si taaare mi-a placut! Verdeata multa dom'le...
Prin RAK rabdam frig de vreo 2 zile asa...pe la voi?
Pearl
Annie80 spune:
deci oficial acuma suntem 4 de prin emirate ... bine ai venit ttik
Al Ain si umm al...masa sunt singurele emirate care nu le-am vazut, si nici nu cred ca o voi face, raman fana Dubai-ului
Pearl si noi ne cam congelam, cand ies pe balcon la fumat tre sa iau ceva mai gros ca ma cu tremurici..cica minima a fost de +14 grade in Al Ain, dimineata bag caldura la masina. in rest e placut, numai ca ma dispera vantu.
------------------------
Alergic at stupidity.
ache spune:
Bine ai venit ttik!
Da, ne inmultim .
Si pe aici friggg, m-am gandit sa ma intorc pe jos acasa si am murit de frig. Lumea era cu geci de iarna si in papuci .
edit: sa va zic ca vineri am inteles ca se face un meeting de protest impotriva razboiului din Gaza, pe Corniche, Abu Dhabi.
Dandum
anca
mami de bb Adam
dodo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ache Bine ai venit ttik! Da, ne inmultim . Si pe aici friggg, m-am gandit sa ma intorc pe jos acasa si am murit de frig. Lumea era cu geci de iarna si in papuci . edit: sa va zic ca vineri am inteles ca se face un meeting de protest impotriva razboiului din Gaza, pe Corniche, Abu Dhabi. Dandum anca mami de bb Adam |
Sa-ti spun ca si pe-aici se poarta iarna aceeasi tinuta? Si eu am papuci, insa inchisi in fata, n-am mai incaltat pantofi de nu stiu cind, cizme nici nu am Si ce vaitati de frig la +14? Si la noi e la fel, +14/20 ziua, +5/10 noaptea, pe timp de iarna...mey, voua va e dor de frigul de la romanika, recunoasteti
Anca, ce mare s-a facut bb Adam
Voiam sa venim iarna asta la voi, sa merem si-n RO, insa datorita starii din Gaza am renuntat, sparam sa deschida in fine granita, insa situatia a degenerat cum stim cu totii...Intilneala placuta celor de pe la voi!
Annie80 spune:
Dodo sa mai poposesti pe la noi
Mie una nu imi este dor de frigul din Ro...mie mi-e frig la cele 14-16 grade cat sunt seara, la minus 6-8 devin tzurtzure cred.
Ache pe aici se poarta caciula+ geaca+ pant. scurti + papuci =
Azi saumaine ajung la dubai, si vineri, daca voi nu stabiliti nimik Ache depinde de tine cica mergem Ajman, daca soata e off..
LA MULTI ANI!!! daca aveti vre-un Ion, vre-o Ioana
------------------------
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Ce pantofi, ce papuci meeeeiii...eu am trecut direct in cizme...si cu puloverul pe mine.
Dupa cum zice Annie...de voi depinde cand ne vedem Ache...ca noi asa...ca frunza-n vant...suntem mai liberi. Deci dai tu semn...si noi te urmam ("La un semn deschisa-i calea..." stii versurile).
Inca pana in ziua de azi n-am despodobit bradul...si am decis ca-l las pana ma plictisesc de el (daca veniti la mine in iulie sa nu va mirati)
Pearl