Cafelutza de Emirate
Raspunsuri - Pagina 3
Annie80 spune:
luxe, eu stiu ca prin hotel, sau agentia de turism este posibil sa iei viza , cel mai bine un email inainte la hotel si te lamuresti.
recent au schimbat sistemul de vize si nu mai stiu cum e acuma,
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Noi am fost ieri, dupa cum am planuit, in Abu Dhabi..foarte frumos!!!!!!!!!!!! Am fost foarte placut impresionati..liniste...curatenie...ne-ar placea sa stam acolo!
Am vrut sa vizitam Palatul Emiratelor, dar cica de sarbatori e inchis...si in zilele lucratoare nu avem vreme sa mergem asa departe
Apoi am vrut sa vizitam ceva centru de arte traditionale..inchis si acolo..
In final am fost la Marina Mall si pe Corniche (ffff fain!).
Apoi am dat o tura si prin Global Village (nici nu stiam ca s-a deschis..)..lume multa...si are si Europa stand...dar nu-i nimeni din Europa p-acolo si produse specifice...nika!
Cam asa ne-am petrecut de Eid.
Pearl
Annie80 spune:
astia nu stiu sa-si valorizeze obiectivele, in loc sa fie deschis in zilelele de sarbatoare ca, deh, mai e omu acasa si poate sa mearga sa viziteze, ei tin inchis.... e ceva in neregula cu ei
azi mergem si noi, prin dubai, dupa mult timp al meu sot e liber, si merem sa ne plimbam...vedem noi unde vom ajunge, as vrea jumairah si atlantis
ache, dar nu ne mai spui nimic???
------------------------
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Tacere suspectaaaa..ce mai faceti voi mai fetelor?
Stau la cafelutza singurica?
Avem prim - ministru de la CLUJ
Pearl
Annie80 spune:
pe mine ma streseaza politica, dar mi-a placut de faza cu Bush si Pantofu
voi ce vreme aveti la emaratele voastre ? Aici, nori, soare , vant, nisip , in vant (normal), si in casa si everywhere
------------------------
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Azi a fost tare innorat in RAK..sotu a fost prin Dubai si cica acolo a plouat torential..
Altmintrilea....sport..pregatiri de Craciun(ma stradui sa gasesc o curatatorie de treaba)..s socializam pe ici pe colo.
Va astept la colindat!!!!!!!!!!!!
Pearl
Annie80 spune:
eu sunt cam ragusita dar vin cu banda
la noi nu a plouat strop, si e cam rece, dimineata bag caldurica la masina
ache, chiar ne-ai uitat?
------------------------
Alergic at stupidity.
luxe spune:
Fetelor...ufff...in sfarsit am rezervat si noi hotelul dupa multe discutii! Prima noastra optiune a fost Burjuman hotel...arata foarte bine cu preturi foarte bune...dar....nu ne faceau viza... Apoi al meu sotior s-a uitat la Hilton jumeirah...a dat telefon la ei si i-au dat un pret rezonabil....cu vreo 300 euroi mai ieftin decat pe internet....asa ca...am profitat...Acum al meu se ocupa cu trimiterea doc.ptr viza.....si astept cu nerabdare februarieeee!! Sper ca si vremea sa tina un pic cu noi...!!!
Sarbatori fericite,fetelor !!!
Annie80 spune:
hello
nimeni nu mai scrie nimic?
Luxe prin feb vremea e frumoasa,, va mai fi posibil un vant nisip, ploaie, dar nu tin mult, noi te asteptam
Pearl, ce mai face floarea ta? a mea a inflorit, si ma oftic ca nu este asa cum am crezut, dar e foarte frumoasa si e inflorta aproape toata, nu cred ca as putea sa o tai sa le pun in vaza
------------------------
Alergic at stupidity.