Gravidutze si mamici de Cluj - 101

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

PAULA - Si Daria aseara abia putea respira, nici nu putea adormi din cauza mucisorilor.Am mers repede la farmacie ca eu sunt impotriva batistei sugarului (chiar nu vreau sa-mi traumatizez copilul in miez de noapte cu zgomotele aspiratorului)si mi-a dat sa-i dau Vibrocil.Astazi suntem mult mai bine si azi noapte a dormit ca de obicei, pana la 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

eladeea-pt ce e sumetrolim?

sumetrolimul face parte din grupa sulfonamidelor si este indicat in infectii urinare, ORL, bronhopulmonare, digestive, etc.

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Paula, sunt niste picaturi cu Biseptol, se prepara la farmacie si noi le-am folosit. N-au nici o alta denumire.

Ioana, am intrat in posesia CD-ului (ni l-a dat Stefan cel foarte mergaret!), e foarte incantata Alexia. Multumim

Nico, foarte buna idea unei campanii. Eu din pacate nu mai am hainute, tocmai am sortat si le-am dat.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

si noi tot Vibrocil folosim mai nou...

VIcto, tocmai vroiam sa va intreb: punem banutii aia in contul baietelului de care va ziceam ca are nevoie de operatii pt atrezie de esofag? dati-mi un raspuns sa stiu... vreau sa merg sa-i pun la banca...

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

fetele, scuzati-mi ignoranta, dar ce e un centru maternal, sau un centru de zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREEA(ELADEEA)sigur ca da ,eu zic ca i f ok daca pui banii pt baietzel

ok fetelor HAI SA NE INTALNIM IN 5 DEC.SA STRANGEM CADOURILE SI SA I LE DAM LUI NICO SAU CARE STITZI UNDE STAU ,CELE DIN ZONA MANASTUR ,VA ASTEPT SA MI LE ADUCETI ACASA
DACA nu sunteti ok cu propunerea asta ,propuneti voi altceva sa fie bine pt toata lumea dar rapidisimo ca nu mai avem timp de gandit
eu zic ca n are sens sa mai amanam ,mai ales ca pe 6 e Mos Nicolae

SI N ARE sens sa mai punem in discutzie ca jucariile le spalam ,le dezinfectam inainte de a le impacheta

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA 13 e asa de greu sa alegem :(

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Alex, tu esti prompta ca intotdeauna... astept insa si acordul celorlalte fete, ca sa nu existe discutii...

deci, pana vineri, imi puteti da un raspuns referitor la depunerea banutilor pe care i-am strans? sunteti de acord cu cazul pe care l-am propus sau aveti altul?

ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Andreea eu sunt de acord cu cazul depus de tine
si referitor la cadouri unde spuneti sa ne intalnim eu acolo vin dar daca se poate sa fie pana in ora 4 ptr ca apoi nu mai am cu cine sa l las pe Victor.va pup

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Diana centrele maternale gazduiesc mama cu copil, mame care sint alungate de acasa; multe tinere alungate de parinti pt ca sint gravide, nasc si locuiesc la centru vreo 6 luni dupa care li se gaseste o alternativa; mame alungate de sot; mame fara locuinta;
Centrele de zi sint destinate copiilor din familiile nevoiase, un fel de gradinita pt cei sub 7 ani, sau un fel de centru de activitati extrascolare pt cei care merg la scoala. Mai sint centre de zi pt copii cu handicap/ nevoi speciale(autisti, hand fizic, psihic)

Andreea eu nu pot sa imi dau cu parerea unde sa pui banutii, ca nu am pus bani... eu eram tintita pe Sonia.

Hainute eu am mai dat la unii altii, mai vreau si sa pastrez... pt eventual fratior, nepotel... Dupa ce ma duc la servici pot sa am contact direct cu mamicile de acolo si sa duc potrivite pt fiecare; si vara poate veni Mos Craciun si chiar s-ar potrivi cu nou nascutii de atunci.. P fiind nascut vara.

Eventual puteti incerca la maternitate direct, la mamicile saracute de acolo. Cred ca asistentele ar putea sa va directioneze spre ele. Eu am fost cu o mamica in salon, care sigur s-ar fi bucurat sa primeasca un pachetel pt al ei bb. Si cum voi aveti copilasi nascuti iarna, chiar ar fi potrivite si ca marime. Sunt multi oameni care au nevoie si care nu sunt cuprinsi in "sistem" si spre cei din sistem se indreapta f multi acum.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput