Gravidutze si mamici de Cluj - 101

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Fetelor, am vorbit cu Sandra care lucreaza la o fundatie (nico, alex, voi o stiti). Zicea ca au un program prin care un copil stange pt un copil din centrul de plasament. putem sa ne incadram la acela sau daca nu putem strange tot si ne poate spune exact unde sa le ducem sau la un centru maternal sau la un centru de plasament. Ce ziceti?

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

oauuuu CO draga da cum saracia a putut refuza cadourile ?
Doamne fereste

VICTO sanatate puiului
si noi o sa i cumparam ceva de Mos Nicolae sau putem face o smecherie ii dam cadoul ce l a primit de Sf Andrei
asa de greu ne abtzinem sa nu l desfacemmmm

LORE bravo mamico ,nu te lasa ,trebuie sa ne ingrijim nu ?
si o saptamana frumoasaaaaaa si mami ma tot zapaceste sa i duc fata sa io lasa macar 2 zile

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

diana..apropo de pedepse mi-am amintit o faza haioasa...nu sunt pro pedepse la copil ,cu bataia nu sunt deloc deacord tb sa fii lipsit de sentimente sa-ti bati copilul sa-i aplici corectii de acest gen ,cred cu tarie ca orice problema chiar si de natura conflictuala se rezolva cu vb buna cu explicatii ,darrr am recurs si eu recunosc la pedeapsa cu pusul copilului la clot..imi era greeeu mi se rupea sufletul cand o vedeam acolo dar atunci credeam ca asta e o metoda buna,intr-o zi vine Sorana la mine si-mi zice: am facut o plostie ...merg la colt!.
si acum face prostioare(scrie pe pereti,rupe distruge diverse ) dar e suficient sa-i spun ca sunt supatata pe ia si imediat vine si isi cere iertare...spuune nu mai fac mami ...dar face din nou,desi ii explic de fiecare daca si incerc sa o fac santeleaga diferenta dintre bine si rau... e copil!

eu stiu ca SF NICOLAE ,vine in seara de 05 Decemberie ,hihihi sa-mi curat cizmulitele din timp!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

TOT CE TI DORESTI ANI DRAGA "LA MULTI ANISORI",MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII

CO f buna si ideea ta ,hai sa facem cumva sa ne hotaram repede

sunteti ok sa ne intalnim pe 5 decembrie ???????
sa stangem cadourile pt copilashi

Mergi la inceput

ANCA (SOANSO)ce bine ca te intelegi cu piticutza ce mai e d soara mare nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna, fetelor!
nrl eu am cateva jucarii pe care le-as putea dona, Ioana vrea mereu altele noi
si m-am cam saturat sa tot calc pe ele, sunt multe si Ioana e prima la imprastiat jucarii
prin camera, dar de adunat nu le aduna decat daca o amenint ca le
arunc pe geam. Asa ca astept detalii.

Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

alte poze cu Ionut

poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Daca suntem mai multe care vrem sa ne implicam haideti sa gasim un centru maternal unde au copii mici ca ai nostri si sa vedem cati copii sunt, daca e ok sa le ducem ...
Chestia cu Prichidel e naspa zic eu, inteleg ca nu vor toate vechiturile, dar ... Probabil o fi din cauza ca e cel mai cunoscut centru si toata lumea merge acolo, dar sigur mai sunt si altele. Bex, daca poti sa o intrebi pe Sandra, poate ne ajuta cu date de contact de la alte centre...

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Eu ma ofer sa le adun de la cele care nu au timp sa vina personal cu ele si sa le spal daca e cazul.

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Nico, vorbesc sigur, ea are multe contacte de genul. Zic sa stabilim o data si un loc de intalnire pt colectare, sa zic asa...eventual daca ne poti tu ajuta cu transpotul obiectelor, pentru ca nu cred ca are rost sa mergem toate ci sa numim un reprezentant...cu masina..,[

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Eu cred ca cel mai bine e la un centru maternal. Acolo copii stau cu mamele, sint bb-i, deci numai bine se potrivesc hainutele/jucariile. Mamele pot sa accepte sau nu, ele oricum nu stau mult acolo, asa ca eventual daca va e drag de vreuna, puteti tine legatura, ca si dupa ce pleaca de acolo sa le mai dati cite ceva. De asemenea se mai pot da la centrele de zi, acolo iar sint copii din familii nevoiase, care au nevoie de jucarii. Dar aici copii sint marisori.

La Prichindel si la case de copii, oricum nu sint copii asa mici, sau f putini, si da, acolo nu le place sa primeasca second. Asa e politica, fiecare cu fixurile. Eu intr-un fel ii inteleg... trebe spalate, dezinfectate, nu pot risca sa ia ceva boli. Nu e vb ca noi nu am avea de calitate si curate, dar sunt multi altii.

Aici toate centrele din jud Cluj. http://www.copii.ro/directieServiciu.aspx?judet=Cluj
Asta e cu copii bebelasi. Un fel de centru maternal de zi. CENTRUL DE ZI "ACOPER#258;MĀNTUL MAICII DOMNULUI"
CLUJ NAPOCA, STR. OVIDIU

CASA DE TIP FAMILIAL "MAMA #350;I COPILUL", GIL#258;U
GIL#258;U, STR. SOME#350;UL RECE - asta e centru maternal

CENTRUL MATERNAL "LUMINI#354;A"
CLUJ NAPOCA, EREMIA GRIGORESCU si asta e din cluj

CENTRUL DE ZI "#354;ARA MINUNILOR"
CLUJ NAPOCA, STR. ĪNFR#258;#354;IRII asta e al primariei, de care vb Boc.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput