Gravidutze si mamici de Cluj - 101
Raspunsuri - Pagina 7
dariandra spune:
NICO - La asta m-am referit si eu.Am pregatit deja jucariile dar nu stiu deocamdata unde sa le duc.
nrl spune:
no, nu stiam de chestia de la expo... le ducem acolo atunci sau ne organizam noi si in preajma craciunului le ducem direct la copii?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
dpop spune:
fetelor, ce frumos v-ati distrat!
gabi noi tocmai am gatat antibioticele, incepem sa fim mai bine un pic. eu ca de obicei, mai rau ca ea. irina a mers azi la cresa, ii place mult acolo.
prea multe de zis nu am, ca noi tot p-acasa am fost. ieri irina a facut o boacana mare (a spart o veioza, si stia ca n-are voie sa se joace cu ea) asa ca am certat-o si i-am dat una peste manuta si am pus-o la colt. a trebuit musai sa ma tin tare, dar asa de greu a fost sa fiu "suparata" pe ea. tot imi venea s-o iau in brate in loc. dup-aia am recuperat insa cu pupicii.
Victo spune:
off..si al meu bietu tot mi/a marait toata noaptea, ca avea nasucul infundat..sau mai stiu eu de ce..
am uitat ce fel de picaturi am avut data trecuta pt pus in nasuc noaptea, sa poata respira..ca am aruncat tot, si ambalaj si tot..ca vad ca simpotmele sunt identice.adica nasul care curge curge..ziua e mai simplu, ca il aspir, dar noaptea..se aduna secretiile, se ineaca de la ele.
stiu ca sunt ceva picaturi cu biseptol care ajua..dar nu stiu cum se numesc.
si apropo de cadouri pt pitic de sarbatorile acestea eu ii fac sigur, pt ca chiar daca are un ansior numa, stie deja ca ce e ambalat in hartie frumoasa e ceva deosebit, nou, e pt el si orice jucarie noua prezinta interes chiar daca nu e cine stie ce sofisticata.
de/abia astept sa vina Mos Nicolae, sa il duc la ghetute si sa isi ia el cadouasul..sa traga de hartie..
chiar, cd vine mosu? in noaptea de 5 spre 6, nu? adica in 6 dimineata?
mai greu cu bradutul ca sigur se va infinge in el si e mai greu de inteles ca nu se poate juca cu globurile etc..mai vedem..
andreea, ai trimis banutii? ca vad ca nu s/a mai vorbit nimic si cred ca ar trebui sa ii dam celor care au nevoie de ei.
din partea mea cred ca cel mai indicat ar fi sa ajunga la un copil care necesita operatie, si parintii se chinuie bietii sa tot adune banut cu banut.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
bex spune:
Neata
Meli, bine ca aui ajuns prima data mi-a dat ceva eroare si ma gandeam ca nu merge:)
Diana, tare mi-ar fi placut sa va intalnim...Irinuca cea zbugheata deja face pagube in buget
Gabitzo, ati ajuns acasuca?
Alex, exact asa ne-am gandit noi, sa nu mergem pentru c anu stiu cat de ok e zgomotul ala de artificii pentru copilasi si in plus fumul ala care e la artificii...
Nico, numai jucarii oare? Sau si lucrusoare? Eventual la un centru gen Prichindel?
Va pupam si o zi minunata, mari si mici:)
Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
redai spune:
Neata si de la noi
Fetelor care m-ati intrebat de ce m-am tuns asha. Nu a fost intentionat, dar mi-am bagat suvitele si mi s-a ars putin parul, a trebuit sa il scurtez, plus ca vreau sa-mi schimb freza. Vreau sa il las sa creasca in fatza si sa fie mai scurt in spate.
Meli sorry pentru pitica.
Oana sexy mama ?Eu asha am fost intotdeauna, acum am doar mai mult timp sa am grija de mine si mi-am amintit ca inainte de a fi mama sunt si femeie
Elena Eu citesc aproape zilnic, dar cu scrisul e mai greu.
Fetelor referitor la antibiotice.... chiar m-am gandit in dimineata asta. David al meu nu a luat niciodata.Intotdeauna am asteptat 3 zile sa vad daca scade febra cu antitermice.Chiar cand medicul i-a prescris antibiotic am refuzat sa-i dau pana dupa cele 3 zile si am scapat.
Ani (puisor) La Multi Ani si multa sanatate.
La sfarsitul asta de saptamana il "exilez" pe cel mic la ai mei o saptamana , mama are liber si-mi mai trag si eu sufletul
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".
bex spune:
Ia cititi...
http://www.clujeanul.ro/cluj/donatii-de-craciun-refuzate-de-prichindel-1080200
ALEX29 spune:
NEATZA
NICO de acord cu ce ai scris ar fi superrr sa i bucuram si pe altzii
ANCA (Soanso)f frumos ca se organizeaza si la Expo Transilvania
totusi cred ca i am bucura mai mult pe puisorii care nu au jucarii daca le am duce personal ,asa ca propun sa ne intalnim in 5 sau 10 decembrie ora 15 la o "casa de copii "si fiecare sa aduca o jucarie sau mai multe frumos impachetate sa le dam copilashilor
DIANA asa s si eu cand o pun pe Tiadris in coltz si cand imi zice "mami mami "imi vine so mananc
multa sanatate bolnaviorilor
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
bex spune:
Ani, La multi ani!!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de printessa ta frumoasa si de familia ta!!!!!