Gravidutze si mamici de Cluj - 101

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Bex-pupici so o pt poze!multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am ajuns acasuka de la artificii , au fost superbe insa Dragos a inceput sa planga cand bubuiau , facea tai tai sa pelkam saracutu insa vroia sa le si vada ,pe masina ne zicea poc poc poc mami
la anu vom si mai mari si vom pricepe mai bine ce se intampla.

insa am fost placut surprinsa sa vad atatia copilasi mici la focurile de artificii

deja adormim, ne-am obosit bine si sper sa avem o noapte linistita sa nu viseze cu focurile de artificii

va doresc o noapte linistita si sanatate multa celor bolnaviori

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Elena, slava Domnului ca a plans si Dragos, i-a tinut companie Alexiei. Atat a putut sa planga, s-a speriat, am luat-o in brate si m-am indepartat. Dupa ce s-au terminat si s-a intors tati, ii povestea ca faceau "oau, oau". Anul trecut n-a scos un sunet.

Meli, multa sanatate. Si noi mergem maine la control, mi-e si frica de ce ii mai gaseste. Ea e ok, i-am dat acum ultima doza de antibiotic, in afara de muci nu mai are nimic.

Multa sanatate bolnaviorilor si o noapte linistita!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

intradevar superrrr focurile de artificii dar si noi am patzit o s a speriat Tiadris draga de ea si a inceput sa planga dar dupa ce ne am departat a inceput si ea ca Alexia cu "oauuu ,oauuuu"
sper sa aiba toti bebeii o noapte frumoasa

in drum sper casa si eu si Clau ne intrebam cum am putut fi amandoi atat de sa o ducem la asa ceva pe mititica

Sanatate multaaaaa puisorilor

noapte buna

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salutare.
hehe..si noi am intentionat sa il ducem la artificii. am reusit sa ajungem doar la ceva concert, dar apoi pe la 19,30 a trebuit sa plecam, ca era tare marait,ca nu a dormit decat o ora toata ziua,masina ne era cam departe..asa ca le/a vazut un pic din balcon.

si lui vad ca incepe iar sa ii curga un pic nasucul.

Meli a zis Drita Campean ca vine, chiar daca ai chemat/o de pe o zi pe alta? am vazut ca a marit un pic tariful fata de anul trecut, dar e rezonabil zic eu.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna, fetelor!
Noi am avut azi musafiri, a fost ziua lui "bunu Nelu" (socru). De azi dimineata am intrat in priza si acuma sunt foarte obosita.
Meli eu zic sa apelezi cu incredere la doamna Campean, pe mine nu m-a refuzat niciodata si e foarte draguta. Eu am foarte mare incredere in ea si e o doctorita foarte buna! Iar in legatura cu taxa, e 50 lei la domiciliu si nu cred ca ar trebui sa-i dai mai mult, ca ea oricum i-si face treaba asa cum stie ea mai bine. Sanatate multa!

Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

alte poze cu Ionut

poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata...

si noi am avut o noapte cu muci, n-a putut respira bine, s-a foit saracutu si sufla pe gurita parca era locomotiva.. tare nasol...cum se chinuie ei saracii...

eu i-am dat direct Sumetrolim, nu vreau sa patesc ca data trecuta sa-i dau 4 zile de panadol si sa nu vad rezultate... cu asta macar ii trece in vreo 3-4 zile...i-am dat si sirople calma baby, sa doarma linistit...e tare bun, cred ca ar fi dormit tun daca nu era bolnavior...

acu doarme puiutul, ma duc si eu langa el la ca-s rupta...

sanatate mucosilor mici...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

Multa sanatate la bolnaviori
Fetelor, vreti sa facem si noi ceva de genul asta?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129658

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

eladeea-pt ce e sumetrolim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata,

nrl buna initiativa...am citit azi in ziarul informatia perioada 04-14 Decembrie la Expo transilvania de va desfasura campania" Fii bun de craciun!" unde se pot dona jucarii,carti care vor merge la copii din zonele defavorizate ale judetului Cj.
in aceasi perioada se desfasoara tot la Expo-Transilvania targ de cadouri.

antoni,eladea ,sanatate sa va treaca repede raceala.puneti-le in nas ser fiziologic pt fluidificarea secretiilor.

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput