Gravidutze si mamici de Cluj - 101

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

si eu as vrea imunorezistan, dar mie mi-e greu sa ma intalnesc cu voi, asa ca ... o las pe cand apare site-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

elena,

uite lista mea:

formula complexa 2 si 17, Energotonic Junior, deocamdata...

am intrat pe siteul lor, dar din pacate n-am acum timp sa citesc despre fiecare in parte, sper sa-mi fac...

mersi!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

http://picasaweb.google.com/sanda252003/DISTRACTIABEBELUSILOR?authkey=_wuGZxBBeEc#

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

am pus pozele de la petrecere

MELI sincer eu chiar is f multumita de pamperul tip chilot odata il dau cu celalalt ma chinuiam si nu mai statea sa il pun

ELENA si eu tot la Kaufland o sa merg

ADA sanatate multa

fetelor astazi i am facut puiului conopida la cuptor si ia placut f f mult
o sa va scriu retzeta :se fierbe o conopida
in alta cratitza se fierbe o canutza de orez +un morcov ras

separat se unge un vas de iena cu unt si se pune un strat de conopida ,un strat de orez cu morcov si se rade branza ,apoi iara :conopida,orez ,branza
apoi se bate un ou si se amesteca cu smantana (daca vreti puteti pune si o lingura de faina ),se toarna compozitia peste conopida,orez si branza si se da la cuptor aprox 40 min
e un deliciu
pofta mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dpop

si eu as vrea imunorezistan, dar mie mi-e greu sa ma intalnesc cu voi, asa ca ... o las pe cand apare site-ul.

azi sigur e ziua cuiva

La Multi Ani !

unde locuiesti??? k daca ii in drum ti le aduce sotul meu

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Fetelor, deci renuntam la ideea de a stange la un loc toate lucrusoare si a le duce intr-un singur loc? Ducem fiecare unde ne este mai la indemna? sa stiu sa zic mai departe Sandrei care se intereseaza unde am putea dona. Pentru mine e in regula oricum, noi avem o mica "clienta" careia ii mai dam si de asemenea bbelusele mai mici ale pritenilor. Numai sa ne hotaram la varianta finala, pls.

Va pupam, o seara frumoasa:)

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

CO puiule se pare ca fetele vor sa duca fiecare cadourile unde le este mai usor la anu poate ne organizam altfel
oricum multumiri si Sandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

elena, merci de nr de tel.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna, fetelor!
A-ti scris multe, nu gluma!
Vad ca multi copilasi sunt chinuiti de mucisorinoi am scapat de ei cu apa de mare, batista bebelusului si maxitrol(contine si antibiotic, am folosit doar 5 zile), dar acum Ioana face tratament pentru streptococ betahemolitic de tip B cu Ospen 10 zile si m-am dus si eu cu sotul si cu Ionut sa ne facem exudat faringian, daca mai are careva dintre noi streptococ trebuie sa facem tratament cu antibiotic toata familia.
In legatura cu pamersii,ca sa nu se mai ude copilasul trebuie ca pampersul sa fie suficient de mare(sa ajunga mai sus de buric)
, la Ionut ii pun marimea 6, iar bodi sa nu stranga.

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

am pus pozele de la petrecere

MELI sincer eu chiar is f multumita de pamperul tip chilot odata il dau cu celalalt ma chinuiam si nu mai statea sa il pun

ELENA si eu tot la Kaufland o sa merg

ADA sanatate multa

fetelor astazi i am facut puiului conopida la cuptor si ia placut f f mult
o sa va scriu retzeta :se fierbe o conopida
in alta cratitza se fierbe o canutza de orez +un morcov ras

separat se unge un vas de iena cu unt si se pune un strat de conopida ,un strat de orez cu morcov si se rade branza ,apoi iara :conopida,orez ,branza
apoi se bate un ou si se amesteca cu smantana (daca vreti puteti pune si o lingura de faina ),se toarna compozitia peste conopida,orez si branza si se da la cuptor aprox 40 min
e un deliciu
pofta mare

yummy...suna deeeeelicioooooos... o sa incerc sa-i fac si eu lui Eric, desi la cat e de mofturos, nu stiu zau...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput