Gravidutze si mamici de Cluj - 101
Raspunsuri - Pagina 13
ALEX29 spune:
NEATZA
VELENA eu folosesc pampersul tip chilot si s f multumita ,daca vrei incearca l e f ok
sanatate multa ingerashilor
ANCA super ca se strang cadouri si la Kaufland ,n am stiut
ok fetelor daca nu se poate sa ne intalnim sa stang cadourile pt copilashii atunci le ducem fiecare unde putem
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
eladea2005 spune:
elena,
as vrea si eu cateva produse naturiste... dar mai multe..
nu au cumva o lista cu produse? ar fi mai usor sa alegem...
mersi...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
am pus si noi pozele in albumul din 11 luni, ca asta imi era restant... in curand facem anul, asa ca trecem la schimbarea datelor...
vizionare placuta! (pentru cine doreste sa ne vada)...
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
adab spune:
Buna fetelor,
cu greu ajung sa ma scriu si eu cate ceva. De la Party n-am reusit sa scriu. A fost super ca ne-am putut intalnii cu bebebii acolo. Noi ne-am simtit tare bine, am reusit sa vad din pozele ce le-ati pus, Sara e asa de vesela cand le vede.... Deci clar ca a fost incantata acolo.
Eu din pacate m-am racit . De vineri seara simteam dueri in gat...apoi sambata si duminica au venit si mucii la mine.....en gros.... Noroc ca Sara era la bunici si am putut-o feri cat de cat. Acuma i-au revenit si ei mucii.....de fapt e mai mult infundata, ca fornaie mai ales noaptea.
Sa speram sa ne facem bine cat de repede.
Ma apuc acuma sa va mai citesc din urma.....am vazut ca se strang cadouri la expo? incepand de cand.....chiar o sa am drum incolo, deci numa bine...
eladea2005 spune:
puteti citi despre cazul lui Andrei, baietelul de care va vorbeam, in semnatura mea...mai are nevoie de 31.000 Euro,pentru a i se reconstrui esofagul si pentru a putea deveni un baietel normal...Doamne ajuta!
ERIC
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
velenamaria spune:
scutecele astea..clar..trebuie sa cumpar mai mari sau sa incerc cum zice alex cele tip chilot.
pe unde se pot lasa pachetele ptr copiii saraci? la expo? ...poate strangem si noi ceva lucrusoare si jucarii de la edi si alti copilasi din zona mea.
o zi buna.
mami si edi
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni
mami_alexia spune:
Velenamaria, daca cauza nu e pampersul prea mic atunci poate fi, asa cum au zis si fetele, un body prea mic. Si noi am avut problema asta si se datora unui body care o strangea. Azi-dimineata nu i-am pus pampersul bine sau cum a tinut-o tati in barte pana la cresa...si cand a ajuns acolo, se udase.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
antoni spune:
eladeea-mie tip chilot mi se par cel mai aiurea, nu sta sa i le da pe el, cel putin a mea nu sta...eu am luat un pachet si le-am si dat mai departe ca pt noi nu erau bune.dar poate vei fi multumita ca si Alex
elenuta23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui soanso salutare, in ziarul de azi scrie ca la campamnia de la Expo se pot dona doar :jocuri,jucarii si carti! organizatorii dau bonus pt copii care fac donatii bilete la circ sau intrare libera la parcul de distractii. elena ,intreaba te rog daca au siropel Septilin pt imunitate (cat costa??) velenamaria,incearca sa-i aranjezi bine marginile(nus cum sa-ti explic) dar scutecul are in interior doua dungi de 1 cm care daca nu sunt drepte iese pisu pe langa! sau incearca cu nr.5 poate e prea mic 4. multa sanatate beb la care le curge nasucul! SOSO (20 dec 2005) POZE SORANA |
anca siropelu e la 200 ml la 16 lei
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
elenuta23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 elena, as vrea si eu cateva produse naturiste... dar mai multe.. nu au cumva o lista cu produse? ar fi mai usor sa alegem... mersi... Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
ciao
stiu k e mai usor cu un site insa acuma se lucreaza la el
daca vrei ceva sa imi spui is iti aduce
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........