Gravidute&Mamici de IASI (74)
Raspunsuri - Pagina 16
Celia spune:
Deci ne mai vedem astazi la stanley?
Cum ramane cu parerea lui Miha?E buna?
Eu una sunt de acord cu acele jocuri pentru fetite-baieti . Unde sunt fratiori se poate alege ceva diferit din gama lor. Apoi ceva de servit atunci aduce fiecare prajiturele /suc/altele. Raman dulciurile/fructe pentru copii si banutii pentru mos.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
danyelle005 spune:
Eu pot veni azi daca va hotarati sa veniti.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
mariussimiuc spune:
Eu stau cam prost cu finantele...as veni dar...
Poate data viitoare...
Faceti azi runda 2 de intalniri,cele ce n-ati fost ieri...Si vedeti cum cadeti voi la invoiala...![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Celia spune:
Doar eu si Danyelle nu am fost ieri?
Si eu oricum mi-am spus parerea ca sunt de acord cu cele alese de Miha ...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
danyelle005 spune:
Sa inteleg ca nu ne mai intalnim nici azi
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
mihamora spune:
Salutare!
Dati-mi si mie oferta de jucarii sa vad de spre ce vorbea Miha pls.
michelle_2580@yahoo.com
Celia - multa sanatate Andreei!
Am completat formularul, dar la jucarii n-am scris nimic, ca nu stiu ce.
A venit mos Nicolae la noi si ne-a umplut de dulciuri
Felicitari Alynta pt bebe miscator
Anca - bravo lui Dragoselu' ca papa!
Dsniela - o sa fac poze zilele astea cu noile noastre freze![]()
Monica - ce faci?
Poze de ieri aveti?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
Celia spune:
Michelle, multumim.
Sa papati sanatosi dulciurile de la mos.
Asteptam foto.
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Anilansa spune:
buna dimineata
o
tare si fierbinte, si o ciocolatica
![]()
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
la noi a venit mosul ... pt mine cu dulciuri ciocolate si raffaelo, iar pt Darius ca a fost cuminte pina aseara a venit cu o pereche de papucei de casa cu zorzonitoare in varf si fructe.
eu una nu ma simt prea bine,... de sunt problemele din fiecare luna

,
Darius sa cam foit asera, si azi la 6 a dat desteptarea ... era curios ce ia adus mosul cred![]()
azi mergem in vizita la nasi .... o zi buna va doresc 

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mariussimiuc spune:
Aseara Amira mi-a facut iarasi "circ" la culcare....
La un moment dat a inceput sa se agite de ziceai ca are un titirez in fund.Lua pernele si le muta dintr-un capat intr-altul de pat...Asta pana cand a fost pe punctul sa vomite.
Cu greu am linistit-o...Ce-o fi asta frate?
Si nici san nu mai vrea...Isi facea greata... Se apropie oare intarcarea?
Sau o fi de vina faptul ca de dimineata a inceput sa tuseasca?
Amandoi! 
Copilasii au primit jucarii si dulciuri.Lui Robert un prieten de-al lui Thomas,evident
si Amirei o chestie,un fel de masinuta,care se impinge. Noi astia mai batranii ne-am pus fundite...ca in zi de sarbatoare.
Inainte de culcare Robert si-a curatat ghetutele impreuna cu tati. Si pe ale Amirei.
Daca l-ati fi vazut cu ce elan curata ghetele alea,de parca ar fi vrut sa fie cele mai curate.
Si la un moment dat ii spune lui Marius:"tati culatza si tu pantofii poate plimesti un CD" 
Apoi a zis ca el doarme in fund,ca sa-l vada pe Mos cand vine.
Si dupa ce-si ia cadoul sufla in trompeta,sa ne dea desteptarea,sa vedem ce-a primit. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...