Puiuti de randunici(151)
Raspunsuri - Pagina 12
tuchita spune:
Alice, stiam de mult de ce ne iubesc ei pe noi, nu stiam de ce ii iubim noi pe ei! Bine ca am aflat, ca si-asa sunt in criza sentimentala!
dupa cum vad n-am cu cine povesti sa mai iau si eu o stea!

Miha se tot duce la culcare de juma de ora...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
nicol_conte spune:
Tuchi sunt si eu p-aci dar citesc din urma
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Olgutzika spune:
Ariel, mama
Daca te vedem pe creanga, e de bine!!!
Mimo, incingem pariurile cu guvernul
? Io zic PDL+PNL ![]()
Nico, incearca cu Garmastan, ca e hidratant si ala! Nu m-au mancat niciodata, nu stiu ce sa zic.
Tuchi
Biata Ili...
Azi fii-mea l-a batut pe Serghei
Adica a vrut sa se ridice in picioare sprijindu-se de el. El nu a vrut sa ii fie de ajutor
si a inceput sa planga, spunandu-i Ioanei ca "bebelusul l-a lovit" 
Si ea a inceput sa planga, ca plecase Serg de unde vroia ea sa fie... Si uite-asa incepe totul ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
tuchita spune:
Olga, cand a vazut-o Serghei pe fi-ta cu nasul julit, ce si-o fi zis in mintea lui..ca e o mare luptatoare si ca vrea sa il bata!
Imi amintesc ca ilincai i-a furat acum un an ( ea avea 2) un bebe in parc biscuitul din mana! Ala mic era cu hamul si a venit langa ea, tzac-pac i-a luat mancarea! asa de fraiera mi s-a parut atunci!
si ca tot mi-am amintit de ham si am vazut ca ti-ai luat...tie iti place cum sta copilul atarnat in el?
mie nu-mi place deloc ideea, mi se pare ca arata a catei tinuti in lesa, in plus din reflex nu vei lasa copilul niciodata sa cada, el nu-si va dezvolta reflexele de aparare...si cand o sa merga singura si se va impiedica n=o sa stie sa puna mana, sa atenueze cazatura...
parerea mea, ovcors!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mihatp spune:
pai incerc sa fiu si eu de ajutor cat pot...sa atingi o stea...parca era un cantec?!
olga ce simpatica a fost faza! hotarata fata ai!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
Olgutzika spune:
Hamul e in cutie, asa cum l-am cumparat
Ai dreptate in tot ce zici
ala e pentru salvat cocoasa cand chiar nu mai pot. Acum...ma tem sa nu cedez prea repede ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Miha
Ea il vroia si el nu 
Olga
mamica de
Simo27 spune:
am de citit 12 pagini
!valeu
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
mihatp spune:
dedicatie pentru tuchi si olga
? si ?
ia sa vad ghiciti?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni