Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 22
babyzapi spune:
Alra tara arde si baba se piaptana
Aranjeaza-te pt marea intalnire cu bebe, prima impresie conteaza asa ca trebuie putina dichiseala inainte. Nu ca mine, imbracata ca o sorcova, cu parul maciuca in cap si cu machiajul cam sters
...Bafta multa!
Malinas prichindelu meu nu prea e mare amator de suzeta. De cele mai multe ori o scuipa sau ii vine sa verse cand i-o bag in gurita...
Fluturasha bine ati venit acasa!
, vad ca te descurci destulde bine, ai si ceva ajutoare?
Andreyutza iubita mea, deci maine mergi la dr??? astept cu nerabdare vesti despre bebe Matei si cat mai are el de gand sa stea la caldurica in garsoniera...sa vii numai cu vesti bune 
Isabela
de
Raphael Nicolas 
Primul nostru 
Amalia spune:
A.Alina felicitari mamicuto!!! Sa-ti traiasca micuta Raisa si sa te bucuri de ea! Sa ai mult laptic si bebe fara colici!
| Citat: |
| citat din mesajul lui spiridusul AALINA anascut dimineata la 7, Raisa a venit pe lume prin nastere cu peridurala, are 3,320 kg si e frumoasa, seamana cu Vlad ![]() ![]() ![]() ![]() Bine ai venit Raisa, Alina te pupacesc te asteptam acas' ![]() Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Ginye, wooow, au trecut deja 2 luni???! Ai bebe mare , succes la vaccin!Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 39+ cu Caterina Sara |
Multumim!

Hai ca mai ai putin si o sa-ti strangi minunea in brate!

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
lauramiron spune:
Alra, asta sa fie ultima spalare pe cap inainte de nastere

Bafta la control!!
| citat din mesajul lui alra felicitari A.Alina !!! am sunat la spital - am o secretie groasa cu pete de sange de azi de dimineata. cica sa trec pentru o monitorizare. ma duc pe seara ca nu am nici un fel de contractie, apa nu e rupta si nici un chef sa plec acuma. meanwhile ma spal pe cap ALRA 39+ Vacanta cu Laura in Romania |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
39+ cu
Caterina Sara
Mirela_1 spune:
Alra pai eu scot majoretele si poate ne dai o veste deaseara. 

Oceanborn, Otilia, scot si pentru voi majoretele..poate, poate...

Mirela
36+
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui spiridusul AALINA anascut dimineata la 7, Raisa a venit pe lume prin nastere cu peridurala, are 3,320 kg si e frumoasa, seamana cu Vlad ![]() ![]() ![]() ![]() Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului |

FELICITARI AALINA. REFACERE RAPIDA SI UN BB SANATOS! 

ginye

ginye55 spune:
| citat din mesajul lui fluturasha23 Ne am intors si noi duminica din spital. Suntem bine, bebelina e cuminte, mananca si doarme bine. va multumesc pentru galerie. O sa citesc din urma si o sa pun si poze. Va pup pe toate. ![]() |
Bun venit acasa!

ginye

, succes la vaccin!