Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

oceanborn incerc si eu marea cu degetul ma spal ca sunt slinoasa si nu ma suport apoi. daca nasc nu ma pot spala din prima seara si transpir si ma enerveaza. si apoi dau nasol in poze draga.

malina, eu am un dinte pentru reguli care nu au mare fundament si se contrazic de la om la om. cand vine vorba de sarcina si copii mici parca e o placere sa se inventeze restrictii care mai de care mai sugubete.

mirela, nu am motive de panica - nu am contractii deloc, nu mi s-a rupt apa, ba mai mult, analiza de acu o sapt de la streptococ iesi tot negativa. si eu stau cu ochii pe mine insa caci la ditamai gaura care o am deja nu cred ca va dura prea mult din momentul in care zic primul "au" pana nasc efectiv

baiii, am unghiile de la picioare netaiate de mai mult de o luna jumate. ma dor efectiv!!! TREBUIE sa nasc!

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Hop si eu cu pentru Alra!!

Hai ca eu am stat 4 ore cu dureri pana am ajuns la dilatatie 4 , tu stai perfect, mergi la spital si-i intrebi din prima: "Po sa imping??"

Ganduri si urari de bine si pt. celelalte gravidute si mamicute! Hai liberare!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Alra "vorbesc" si eu sa mai treaca timpul..parca pana saptamana trecuta trecea cu mult mai repede...de ieri am intrat in criza...
cunosc problema parului...la 3 fire cat am eu ,obsesia de a nu iesi din casa cu parul "murdar" e la ordinea zilei...de cand m-am tuns tot cu peria in par stau..
In poze, da! trebuie sa dai bine!

40+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vrabiuta

fetelor, am dat in mania ciocolatei, nu ma mai recunosc! in dimineata asta am zis ca mananc doua patratele de milka... eh, doua patratele au mai ramas dintr-o tableta de 100gr si nici ele nu vor mai rezista prea mult. o fi o reactie la stres?

o zi frumoasa tuturor!

mami de si graviduta

Vrabiuta si eu in ultima luna de sarcina as fi mancat ciocolata in fiecare zi. Si cand ma apucam nu ma opream pana nu dadeam gata o ciocolata intreaga.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra ce distanta ai pana la spital? Ajungi repede?
Tu esti mai rau ca mine...eu barem aveam si contractii si asteptam sa se intensifice ca sa plec..si cand am ajuns la spital am avut dilatatie 2..dar tu cu 4...vorba lui MissParker intrebi si tu daca poti sa impingi..
Te pup!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

A.ALINA SA-TI TRAIASCA BEBELUSA RAISA! SA FIE NOROCOASA SI SANATOASA REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULT!

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

AALINA anascut dimineata la 7, Raisa a venit pe lume prin nastere cu peridurala, are 3,320 kg si e frumoasa, seamana cu Vlad

Bine ai venit Raisa, Alina te pupacesc
te asteptam acas'

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Isabela de Raphael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pfoai ce de vesti.

A.Alina, felicitari si refacere usoara! Sa fie sanatoasa, norocoasa si cuminte printesa!

Alra, pierzi dop, dilatata 4 cm, tu chiar nasti soro.
Te-ai gandit ca poate nici nu mai ai timp de epidurala? De abia astept vesti diseara.

Stiam eu ca mi-o luati inainte.
Eu am batutut magazinele si degeaba, nici dureri de bazin nu am.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Elilov pup dulce un puiut mic! Nu te lua dupa el cu refuzul laptelui..din pacate, s-ar putea sa mai repete figura si peste ceva vreme..
Eu azi l-am potolit cu somnul scotandu-l afara la aer...vedem mai incolo cum va fi..

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

ziua buna fetele
am una bucata scorpion neimlanzit, colicios, pangacios, refuza sa doarma si imi omoara nervi...please help remeii t imblanzirea scorpiei ...ah si mai si refuza laptele meu...ce muschiul lui de om cu personalitate...

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

iote si felicia
da, asa gandesc si eu ca daca mai am si contractii dureroase o sa intreb "nu va suparati, pot sa imping?"
la laura am urlat 3 ore pana mi s-a scurtat colul si am ajuns la dilatatie 1 ca sa imi puna epidurala.

amalia, stau la 15 min de condus de spital si nu e trafic mare pana acolo. d'aia stau asa calma. si apoi mamica a pus la decongelat pui ca sa faca frigarui de pui cu ciuperci la cuptor mai incolo

otilia, zau nu am motive de agitatie, nu ma doare nimic-nimic. insa si eu cred ca nasc azi maine. parca simt ca imi vine ciclu, nu durere, da un discomfort asa ...

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Multumesc de raspunsuri .... am reusit sa dorm ceva .. a stat sotul cu strumful.Culmea e ca la somnul de pranz pot sa mananc chiar inainte de a ma intinde si nu am nimic... dar seara parca o ia razna tot circuitul ..
Alra la dilatatie 4 ti-ar putea face si cu mana deja

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..12 zile pana vine

Mergi la inceput