Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

da, dar nu e prima data si nu ma ingrijorez deja. laura face repede febra mare. maria ta tot febra mare?

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Da, a avut 39. Cred ca de la febra a si varsat. I-am dat 2 zile nurofen alternativ cu panadol din 4 in 4 ore.
De data asta am reusit sa-i controlez febra asa. Pana acum trebuia neaparat sa-i scad cu impachetari si bai caldute. Nici algocalminul nu avea efect decat putin timp.
La Maria asa se manifesta in general virozele, cu febra f mare, 1, 2 zile, dupa care nu mai are nimic.

julia
37+ + Maria(26.12.2002)

http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

felicitari A.Alina !!!

am sunat la spital - am o secretie groasa cu pete de sange de azi de dimineata. cica sa trec pentru o monitorizare. ma duc pe seara ca nu am nici un fel de contractie, apa nu e rupta si nici un chef sa plec acuma. meanwhile ma spal pe cap

ALRA 39+

Mergi la inceput

Citat:

am sunat la spital - am o secretie groasa cu pete de sange de azi de dimineata. cica sa trec pentru o monitorizare. ma duc pe seara ca nu am nici un fel de contractie, apa nu e rupta si nici un chef sa plec acuma. meanwhile ma spal pe cap

ALRA 39+

Bafta Alra! Asteptam vesti!

julia
37+ + Maria(26.12.2002)

Mergi la inceput

sa nu ne agitam prea tare ca ultima luna sarcina asta m-a invatat ca nu nasti asa cu una cu doua

ALRA 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Mai am o intrebare pt fetele care au nascut si alapteaza, voi mancati fructe si legume crude?Mie medicul mi-a zis ca nu am voie sa mananc decat banane (cand si cand) si mere Golden (maxim 1 pe zi). Eu as manca tone de fructe si legume, tot timpul am mancat multe cruditati, iar acum sufar cumplit. Voi ce regim aveti?Mancati legume si fructe? Ce indicatii aveti de la medicii vostrii?

In Mama si copilul de Herta Capraru scrie ca legumele si fructele nu sunt contraindicate in perioada de alaptare, dar...nu stiu ce sa fac.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Mai am o intrebare pt fetele care au nascut si alapteaza, voi mancati fructe si legume crude?Mie medicul mi-a zis ca nu am voie sa mananc decat banane (cand si cand) si mere Golden (maxim 1 pe zi). Eu as manca tone de fructe si legume, tot timpul am mancat multe cruditati, iar acum sufar cumplit. Voi ce regim aveti?Mancati legume si fructe? Ce indicatii aveti de la medicii vostrii?

In Mama si copilul de Herta Capruru scrie ca legumele si fructele nu sunt contraindicate in perioada de alaptare, dar...nu stiu ce sa fac.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

mie dupa nastere nu mi-au dat nici un fel de contraindicatie la mancare, mai putin kiwi care au zis ca ar produce crampe. in romania am auzit tot felul de sturlubenii nu numai de la babe dar si de la pediatri. si in BE exista folclor insa, am o colega careia i-au zis rudele ca cam tot ce mananca afecteaza pe bb de s-a lasat fata de alaptat ca nu mai manca nimic si bb tot plangea.
eu am inteles ca teoria generala e sa le iei pe incercatelea, daca constati ca ai mancat ceva de 2-3 ori si face rau constant lu bb atunci elimini.

si zici ca mere da, da' numa golden?

ALRA 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
mie dupa nastere nu mi-au dat nici un fel de contraindicatie la mancare, mai putin kiwi care au zis ca ar produce crampe. in romania am auzit tot felul de sturlubenii nu numai de la babe dar si de la pediatri. si in BE exista folclor insa, am o colega careia i-au zis rudele ca cam tot ce mananca afecteaza pe bb de s-a lasat fata de alaptat ca nu mai manca nimic si bb tot plangea.
eu am inteles ca teoria generala e sa le iei pe incercatelea, daca constati ca ai mancat ceva de 2-3 ori si face rau constant lu bb atunci elimini.

si zici ca mere da, da' numa golden?

ALRA 39+

Asa mi-a zis medicul, doar mere golden...nu inteleg de ce doar mere chimicoase cand eu am o lada de mere de la tara, sanatoase, naturale, bio (ca tot e la moda in romania sa mananci bio). O sa fac cum zici tu...incerc cate putin si vad ce se intampla cu bebe, cum reactioneaza.Ma gandesc ca are si el nevoie de vitaminele pe care eu as putea sa le iau din fructe. Doctorita mi-a zis ceva de genul ca bebe nu are inca enzime sa digere laptele, daca eu mananc multe cruditati.

_

Mama de bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

AAlina felicitari! sa va traiasca Raisa!!!

Alra pai de ce te speli pe par? eu zic ca daca vrei sa nasti sa-l lasi asa ..altfel mai stai cateva zile..vorba ta: sigur o sa te apuce nasterea in ziua in care nu te speli pe cap
oricum, eu iti tin pumnii sa nasti cand vrei tu!!!!
Frumos....si tu mi-o iei inainte...
Multumesc de agitate Laura si Mav...dar se pare ca bebele meu e un mare puturos si ii place la caldurica.

40+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Alra, bafta! Eu as fi intrat in panica si as fi zburat la spital. Bravo tie ca nu-ti pierzi cumpatul.

Mirela 36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui malinas

In Mama si copilul de Herta Capraru scrie ca legumele si fructele nu sunt contraindicate in perioada de alaptare, dar...nu stiu ce sa fac.

Eu am mancat cand o alaptam pe Maria. Nu pot sa nu mananc fructe. Kiwi intr-adevar nu am mancat. In maternitate mi-au zis si mie asistentele sa nu mananc fructe ca o sa aiba colici. Maria insa a inceput cu colicii din maternitate, cand nu mancasem fructe. Asa ca, atunci cand am ajuns acasa, am mancat. A avut colici 6 saptamani. Si nu cred ca fructele crude au avut vreo influenta.

_

Mama de bebe David

julia
37+ + Maria(26.12.2002)

Mergi la inceput