Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 9
Selene spune:
Lauramar, multa sanatate si suntem alaturi de tine! Dar tot nu au descoperit ce e cu Arianna? La ce dr mergeti? Incearca poate si la altcineva, eu iti recomand pe dr. Ilie de la maternitatea Bega, iti trimit nr lui pe PM. Azi cred ca are program la cabinet. E f. bun si are asa un dar sa te linisteasca, doar ca e foarte greu de gasit la tel, o sa iti dau si nr. asistentei dansului de ea dai mai usor. Nu se poate asa ceva, sa o tina de atata timp pe medicamente si sa nu fie mai bine!
Laura_oana si eu cred ca ignorarea e cea mai buna 'reteta'. SI noi am avut faze cu trantitul de pamant, dar la fel nu am bagat-o in seama si vad ca acum i-au trecut.
Legat de BPA, am citit si eu mai demult, am zis ca schimb biberoanele dar nu am mai facut-o. Doar laptele il mai bea seara in biberon de Avent si de sticla nu mai vreau sa iau ca toate care le-am avut de sticla s-au spart. Se gasesc la noi biberoane Avent fara BPA?
Mos Nicolae o sa vina in cizmulite. Eu i-am luat o oita moale de plus (ca are o pasiune mai nou pt chestiile moi si pufoase) si 2 carticele, si probabil o sa mai iau niste fructe. Nu stiu cum le pun pe toate in cizmele ei uriase
Kitty, cand aud astfel de lucruri imi doresc si mai tare inca un BB, vreau neaparat ca Anda sa mai aibe o surioara sau un fratior si sa se iubeasca asa de mult. Doar ca din pacate va mai trebui sa astept un pic ...
Anca, de www.TickerFactory.com/][/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
ioanaradu spune:
lauramar ti-am trimis PM!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
pisikuta spune:
hello!
ROXANES: nu moare ma, pisica, asa usor
LAURAMAR: pastreaza ti puterea si doamne ajuta sa se faca bine
LAURA:oare crezi c o imita pe fetita..? poate se alinta si el, ca simte nevoia de tine dupa ce s a reintors la cresa.
mi a placut sfatul dat de IOANA -super nanny. o sa l adopt si eu.
deocamdata merge cu pedeapsa: nu esti cuminte, te inchid in camera ta. si o las acolo sa urle 2 minute, cand o iau e mielusel. evit discutia despre ce s a intamplat. sau o amneint ca i intrerup muzica preferata. mergea si cu plange mama, da' nu mai tine, s a smecherit. fantastic ce repede se prind si te trimit la plimbare! mi a placut si cum va despartiti, tu mai barbateste, el mai sensibil...
MARTUTZ: pai dupa cum scrii tu, vad ca esti in forma, esti pe primul loc, esti obiectiva, asa ca uita l, pa! parerea mea....marta, cred ca daca mai erati indragostiti va iertati de mult...
GABI: citisem de plastice, mai ales daca s incalzite la microunde. am cumparat biberon de sticla, a cazut de trei ori in cuptor varsand tot laptele din el, am frecat cinshpe' mii de ore bucataria, am renuntat.
CARMEN94: salutari la minitehnicus electronicus de la colega lui de breasla, nora!
moshu....va veni seara, inainte de calculare, dupa traditia casei noastre. darurile se livreaza direct in ghetele puse la usa. ptr nana, un puzzle de lemn cu magneti, sub forma de acvariu cu pesti si undita. o vacuta si o caprita de cauciuc. cuburi. bobo.
are un plush mos craciun, i l dau la culcare, si i povestesc despre el si sania cu daruri. intelege sigur.
pup fetele
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
[/quote]
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
rein spune:
Marta, eu mi-am luat un cap in gura azi de la Petrisor de mi-au zornait maselele. M-a bufnit plansul instant si el m-a luat la pupat. Mai rau e cand il schimb de pampers si imi trage niste picioare in burta... el se joaca dar sper sa nu pateasca nimic bb din burtica.
Eu cred ca a inteles ca acolo e un bb, vine si ii prezinta jucariile lui, ii face mai mai, vine cu o carticica cu animale si ii spune despre ele, il pupa. E dulce dulce. I-am pus mana pe burta sa-l simta si i-am spus ca o sa ii aduca un cadou cand iese.
Ioana, ma inspir si eu din sfaturile de super-nanny.
Ii tot explicam si noi de Mosi, avem o carticica cu imagini si colinde, ne cere sa ii cantam, mai nou dansam pe colinde. Vine cu carticica si zice 'mos cuciun, itim, itim, lala'. Si in fiecare seara taica-su ii face teatru de papusi. Cere neaparat : 'magausul la papusi'. Adica avem diverse maimutoaie pe care le pune la treaba, inclusiv un Mos Craciun care da jucarii la copiii-maimuta, magarus si iepuras. Imi place atat de mult sa ma uit la ei, Petrisor ii ia de manuta, da noroc, le raspunde la intrebari (puse cu vocea sotului meu) joaca hora, etc. L-as filma dar aparatul ii distrage atentia.
Lauramar, sanatate.
Maaai, eu nu am luat nimic de Mos. Si daca nu iau eu.. Dar sunt asa silnica la iesit din casa. Si nu am cu cine sa las copilul. dar trebuie sa fac ceva.
phili spune:
Lauramar sanatate multa,nu te ingrijora,si roaga-te Lui D-zeu si totul va fi bine.Si eu am schimbat in toamna asta 3 antibiotice cu Bogdan pentru rosu in gat ,si pana la urma s-a facut bine.
Martutza imi pare rau pentru tine ca nu-ti gasesti linistea,esti o fata deosebita si nu meriti asta.Dar esti puternica si vei trece peste asta cu timpul pentru Victor.Sa nu crezi ca sotii si sotiile care sunt impreuna nu au probleme.Toti avem cate ceva,dar nu vrem sa recunoastem sau sa spunem.Nu exista nimic perfect si simplu.Totul e o lupta in viata...Putini sunt barbatii care merita toata lauda si respectul....foarte putini.Nu renunta daca poti,pentru Victor.Crede-ma ca am trecut prin asta si ....copii sunt cei care sufera mai mult.El va ales pe voi,cu voi vrea sa mearga mai departe!!
D-nul sa te intareasca si sa-ti dea puterea sa treci peste toate!!
Kitty spune:
Lauramar , ai grija si muuulta putere sa reusiti sa treceti repede pesteasta. Ma bucur mult ca fetele incearca sa te ajute.
Martutza...as putea spune muuulte pe tema asta, dar pana la urma important e ce simti tu, poate ai iertat dar nu poti sa uiti, nu poti sa simti ca inainte. Bucura-te de copil, ia binele din rau...haide si plangi pe umarul nostru!
De plasticuri....da, bine-nteles ca si eu sunt cu stresu ca de obicei.. de o vreme incerc sa-i dau in boluri de portelan sau sticla, sticluta de apa are de plastic...dar putin bea din sticluta. Evit sa pun cald in plastic, cel mai tare ma stresez cand blenderesc sau bat cu mixerul in vase de plastic.
Multumesc de aprecierile la adresa lui Raul, e intradevar din punctul asta de vedere un copil grozav.
Metoda Ioanei cu mutrisoare veselute, sau cu punctulete, sau cu abtibilduri e suuuper, asta recomanda si psiholoaga de la fundatia unde umblu si pt obisnuitul la olita sau wc. Si inca ceva spune ea: olita nu e voie sa fie tinuta in camera ca o ia ca pe ceva de joaca. imi mai amintesc si mai scriu
Rein ai grija de burtica!
Am primit in avampremiera de sarbatori cuptor de paine ...acum in plina cura , am stat azinoapte pana la 12 si ne-am uitat "la televizorul" aparatului, ce mirooooos Dar sunt cumintiiiicaaa deocamdata.
Iar se simte rau bunica.. astept sa vina Calin si plecam
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
madybulancea spune:
kitty si eu vreau sa ti-l laud pe reaul si multa sanatate la bunica!
lauramar imi pare rau sa aud ca arianna ink nu e ok,ne rugam sa se faca bine!asa ca sfat schimba medicul si vezi sa nu aibe altcevs,de ex meningita...zic si eu,doamne fereste!!!!
da misto intr-adevar metoda ioanei,insa nu stiu dak merge de acum poate mai tarziu un picut....am citit cartea super-nanny fff interesanta,dar si mai frumoasa si mai buna e cartea "ingerasii nostri", te invata exact cum sa actionezi,cu smnul,mancatul,olita.imi place la nebunie,cred ca o citesc in fiecare dimi...poate asa imi intra la bibilica!!!!
martutza nu mai stiu ce sa iti zic...cert e ca m-ai facut sa plang!!!
eu de mos neculai nu mai fac nik i-am dat deja cadoul,asta dak nu cumva ii mai ia tasu ceva dar ma indoiesc caci avem de munk samb...
gata...ma duc sa termin de papat,de strans jucariile si poate prind si eu o ora de somn!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
lauramar spune:
Multumesc mult fetelor ca sunteti alaturi de mine mi-ati mai ridicat putin moralul dar cine a trecut prin asa ceva stie cat de greu este...
Arianna este putin mai bine dupa perfuzii cu kk este inca la fel sper sa-si revina am inceput cu regimul si tratament la toate
stefaniya spune:
Buna,
Martutza - cred ca mersul la psiholog ar ajuta.Te-ar ajuta pe tine sa decizi ceea ce vrei. Sunt foarte multe cupluri care au trecut peste probleme din astea si acum le merge bine.Tu esti nevindecata si probabil la fiecare gest al lui,tu vezi intr-un anume fel.Asa cum spui si tu,daca iti aduce acum o floare,simti ca e doar pt a mai primi o bila alba.
E un pas faptul ca iti dai mai multa atentie tie,dar eu cred ca trebuie vindecat si inauntru.
Oricum,e doar o parere,tu stii cel mai bine prin ce treci si sper sa gasesti linistea de care ai nevoie.
Laura_oana - sa stii ca si Carl imita,de fapt toti copiii se imita unii pe altii.Educatoarele mi-au spus ca daca acasa e mai obraznic,e normal.La camin au reguli,ele nu se inmoaie ca plange Carl si trebuie sa fie un loc unde se exteriorizeaza.
Citisem undeva ca intre un an jumate si trei ani,e mai greu sa cominici cu copilul.E perioada cand vor sa-si impuna personalitatea,cand nu pot sa se faca intelesi si reactioneaza fiecare cum poate.
Si Carl loveste,chiar daca eu nu i-am dat o palma,sau nu-l invat sa bata pe ursu sau nu vede asa ceva la noi,e in instinct intentia de a lovi.
Lauramar - sanatate Arianei Dar de ce au murit copilasii,ce virus e prin spital? offf Doamne...
Roxanici - ma,tu scrii doua trei cuvinte dar cu umor
Kitty - daaa,la tine trebuie sa fie mai greu ca Raul nu isi da seama ca un pix lasat mai pe margine e puncy de atractie pt Giulia
O prietena a facut asa,i-a zis copilului"mami,asta e peretele pe care poti desena,restul sunt pt mobila,bla bla bla si copilul a desenat doar pe peretele respectiv.Iar ea varuia la un anumit de timp doar peretele cu pricina.
Dar daca eu ii zic lui Carl,desenezi doar pe asta,si apoi se gandeste el ca restul de ce nu ar fi
De Mos Nicolae eu i-am luat un ciorapel,care i-l voi atarna la maner la usa cu diverse.
Aseara i-am facut bradutul la el in camera,i-am mai pus un mos craciun,o steluta,dar nu a praut asa interesat.Doar cand a maprins luminile la bradut parca l-a atras un pic.
Gata,fug la datorie sa-l iau pe Carl de la camin...ma´ si e frig si vant si innorat..uhhh
O zi buna!
elyanne spune:
Deci.. cu mosu am rezolvat-o... tac'su lucreaza pe 24 spre 25 dec. Asa ca... nu e el, nici mosu nu vine... Mosu va lasa cadourile sub brad... problema mare.. bradul va fi in camera Elenei... iar Elena nu mai doarme ca bolovanul
Mos Nicolae... si la noi aduce dulcirui si fructe sau nuielusa Nu prea multe, ca fac io diabet... astia doar cer, de mancat prea putin, plus ca Elena va veni si cu punguta de dulciuri de la gradi )... jucariile le aduce Mos Craciun...
Despre noi, asta seara ne prezentam la pediatru... pt. ca vine revizia de 1 an si 9 luni... pt. ca au muci si tusesc... si eu
Sa vedem cate kile mai au grasii mei (poate 10 ... deja exagerez la Andrei... la Mihai e mai plauzibil)
Dam raportul la retur sau maine dim.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica