Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (100)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

rozi:esti o scumpa! multumim pentru sufletul tau bun si darnic, pentru cat de frumos te ai gandit la noi. da' cine e ma, urata aia din poze, veve aia ? ca eu am vazut o pe ana acuma, bine, nu cand ai vrut tu..., si e frumoasa foc!
adina: bine ai revenit. pupic ptr mica alexia si piciorusul ei...cum a reusit sa l rupa? iti doresc s o aveti cat mai repede acasa
carmen94: oau, ati facut bradul! am citit postarea ta cu mamicile aiurite. da, e dureros, chiar daca pare rizibil. in final, e o mare lupta cu timpul, cu ce alegi, familia sau banii, cu ce esti fortat sa alegi. e mult de spus.
kitty: e tare greu sa ingrijesti pe cineva. am vazut cum e cu un copil. cu un adult mai greu. esti buna si puternica, kitty, si te admir.
tzuna: ati avut si voi un mooos...
diana: lasa, nu te amari ca il iei tu si pe ala, ii vine vremea..
mihaelaa: tata la noi: tac-su', ga-ga(gasca), caca. ma, e bine ca stii ce vrea copilu' atunci cand zice.
paxela: oof, cu bronsiolita si voi...pup deliana mica, aveti grija sa nu recidiveze in 6 luni, cum am patit noi...

ia, ce repede mi au scris ele...va pup si va multumesc ca mi sinteti alaturi.

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Heloo si de la noi.....
Am citit si m-am ingrozit..........doamne da am ajuns intr-o tara in car ti-e frica sa mai iesi pe strada sg .
Si mie mi-e frica de numa de hoti, o data in fatza mea la smafor ziua in amiaza mare la o femeie i-au dschis usa la masina si au fugit cu geanta...eu de atunci numai cu usile blocate merg si cu geanta ascunsa ca daca o vad crd ca sunt in stare sa sparga gamul..........nici nu vreau sa ma gandsc ce va fi la anul daca acuma la inceput asa i-a afectat criza pe hoti.
Tzuna si sa se faca bine sotzul tau.

Pisikutzabine ca nu au urcat hotii sus sa se intample si mai rau.......

Winnicu a scapat d febra....a avut pana vineri...iar joi si vineri s-a umplut de pete rosii, m-am speriat, ca avea si febra si cand am sunat pediatra dar mi-a zis ca asa s face d la febra......si ca-i trece pana a doua zi....din fericire pana sambata dimineataz ra ok...si nu a mai facut nici febra.....
Aseara am fost si noi in cntru...la lumini...e super incantata...aabia astept sa vedm ce fatza face la brad.....
Azi a cam inceput sa stranute poate o ia si guturaiul... ca muci tot nu a avut

A venit si mosul....toata ziua am vb ca vine mosul...era super bucuroasa cand ii explicam, zicea ca-i aduce coco(ciocolata) , seara ne-am lustruit ghetutzele si le-a pus la usa, am lasat usa deschisa sa vina mosul si apoi s-a dus si s-a cocotzat in pat si nu a mai vrut sa se coboare deloc.....ii ra frica.....abia dupa ce a iesit sotzul in hol a venit si ea...si a luat cu teama punga si a fugit in camera....cea mai incantata a fost de ciocolata...evident...si i-am luat un aspirator d jucarie.....la care-i place cde numa sa scoata polistirenul ala care de aduna din el......

ii place la nebunie sa "coloreze" sa mazgaleasca...sta cate o ora in scaunelul de masa si mazgaleste tot ce prinde......
va ma duc ca sunt chemata sa "coloram".

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Noiembrie 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Sa va zic de 2 faze pe care ni le-a facut aseara Teodora.
Faza 1:manca tortellini cu pesto si parmezan ras, a terminat de mancat, a pus furculita in farfuriuta, mi-a dat farfuriuta si mi-a spus"esii"(merci)
Faza 2:eu cu Teodora mancam o rodie,tati era la calculator, el nu voia bobite de rodie ca-s cu samburi, noi doua mancam de zor, o vad pe fi-mea ca ia o bobita si i-o da lui tati, tati ii multumeste, la care ea "paceee"(cu placere)
La amandoua fazele al ramas...

Sambata a vazut pe masa niste clementine, mmm, a zis ca-s "pocaeee"(portocale), in timp ce tati ii decojea o clementina, ea s-a dus la bucatarie si-a cautat pe masa, s-a intors la tati cu un cutit mic pe care-l folosisem sa tai coaja la o portocala, si i l-a dat lui tati, spunandu-i ca e pt "pocaee", ca asa vazuse ea la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenefr

Faza 1:manca tortellini cu pesto si parmezan ras, a terminat de mancat, a pus furculita in farfuriuta, mi-a dat farfuriuta si mi-a spus"esii"(merci)
Faza 2:eu cu Teodora mancam o rodie,tati era la calculator, el nu voia bobite de rodie ca-s cu samburi, noi doua mancam de zor, o vad pe fi-mea ca ia o bobita si i-o da lui tati, tati ii multumeste, la care ea "paceee"(cu placere)

Sambata a vazut pe masa niste clementine, mmm, a zis ca-s "pocaeee"(portocale), in timp ce tati ii decojea o clementina, ea s-a dus la bucatarie si-a cautat pe masa, s-a intors la tati cu un cutit mic pe care-l folosisem sa tai coaja la o portocala, si i l-a dat lui tati, spunandu-i ca e pt "pocaee", ca asa vazuse ea la mine.

poze cu Teodora

povestea nasterii Teodorei aici

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

draga de ea...

si winnie zice noloc cand stanutam...si memec dupa ce o puapm....pe mana....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Noiembrie 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Dumnezeule Mare!Tzuna(refacere rapida sotului) si Pisi imi pare tare tare rau pt voi....vai de mine unde om ajunge???
Ioana-no coment!!!
Gata...nici nu vreau sa imi imaginez prin ce treceti...sa li se usuce mainile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenefr

poze cu Teodora

povestea nasterii Teodorei aici

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

draga de ea....m-am topit io, d-apai voi

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Dumnezeule! Si la voi Pisikuta? Ce se intampla? Sa fie de ei ce au luat si voi sa refaceti si sa inzeciti rapid sumele!

Vazut poze de printese! Super fete! Sa creasca mari!
Da, Roxi, seamana destul de bine Adelyna cu tine! Aveti origini comune?

Felictari Teodorei super vorbarete si politicoase!

Sa aveti o saptamana frumoasa! Si fara evenimnete neplacute!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Doamne, ce aud-citesc! Imi pare nespus de rau pentu voi, Tzuna si Pisi! Dar rau, rau! Din pacate stiu si eu ce inseamna sa-ti fie pradata intimitatea, la modul cel mai crud cu putinta pentru o femeie. Nu intru in amanunte. S-a intamplat mult prea demult si .... "am uitat". E greu sa treci prin asa experienta si, in special in preajma sarbatorilor. Multa sanatate si un dram de noroc sau atingere a ingerilor, asa cum zic eu mereu!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Carmen, Teodora e un copil minunat!
Eu sunt convinsa ca si Thea mea stie culorile, dar ... in sinea ei . Ii mai cer eu, cateodata, balonul roz si mi-l aduce, dar mai greseste cand ii cere mama sa curete si balonul albastru si ea il lustruieste de zor pe cel galben. Ce sa-i fac? E a mea si o iubesc chiar daca nu stie culorile.
De catarat se catara oriunde si se da jos de oriunde. Bine, a si cazut de pe un dulapior, dar s-a intamplat o singura data. In general e atenta si are un echilibru bun.
In rest, numara cu mine cupele de lapte pus in bibereon, dar nu se hazardeaza singura. Ma mai trezesc cu ea cateodata ca imi zice numarul urmator cand numar eu, dar nu sunt convinsa ca nu nimereste asa, de fapt.
Cuminte? E un copil cuminte dupa alte standarde. In casa insa, darama tot ce prinde. Nu te poti intoarce o clipa fara sa cada ceva de undeva. Afara, e foarte atenta si eu cred ca inregistreaza toate prostiile pe care le vede sa mi le serveasca mie al timpul potrivit.
Mos Nicolae ... ne-a adus ... ce sa zic? Dulciuri, niste animalute chitaitoare, cercelusi, un suport de sticla si o floare. Mos Craciun sper sa fie bogat pentru Thea, dar nu cred, ca am comandat de la Quelle. Dar mai sunt zile.
Sper sa ne petrecem sarbatorile in casa noua. Adica suntem la faza: "de maine nu mai avem decat mici retusuri de facut. azi terminam de pus parchetul peste tot." Asta a r insemna ca miercuri se termina c totul. Numai ca mie azi imi vine ala cu mobila sa se apuce de montat.... iar femeia avea doar ziua de maine sau abia pe 18 liber sa faca curat... Chestii tehnice... Nu va mai plictisesc.

Va pup!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,

Kitty - putine persoane ca tine.Multi isi dau pana si parintii afara din case,iar tu iti iei o munca in plus,un stres,pt bunica ta.De obicei spunem ca oricum sunt batrani,dar oare suntem pregatiti sa le spunem la revedere pt totdeauna?
Va doresc doar sa nu va faca vreo surpriza de sarbatori!

Tzuna - sanatate sotului! Prin ce cosmar a trebuit sa treaca,offf

Pisikuta - si voi la fel si te inteleg cum acum vin toti de "daca" Pur si simplu a innebunit lumea,s-a umplut lumea de nemernici,de hoti si criminali.

Si aici au inceput stirile sa arate ca cele din Romania de la ora 5.Se impusca zilnic,se omoara...De ex in weekend un grup de tineri au omorat un barbat care lucra la o pizzerie,avea un copil de 3 ani si sotia era insarcinata.Au inceput sa omoare pt "fun" . Ma ingrozesc sa citesc toate astea,si dupa ce le aud ma trec fel si fel de ganduri,cum ca daca va pati ceva Carl sau Klaus....Imi vine sa-l bag pe Carl intr-o cutie si sa-l stiu in siguranta....binee,exagerez,dar oare unde vom ajunge asa?

Carmenfr - cand am citit de rodie am salivat
Felicitari Teodorei,ce copil cu bun simt deja

Val - te rog sa ma crezi ca acum cateva zile stateam si ma gandeam la tine si la Mariuca.
Si apropo de Mariuca,cand e sa fii frumos,pai esti si cand esti mic,si mai mare si mare de tot E frumoasa foc

Ela - ce tare ai fost cu faza "in sinea ei le stie" Si eu sunt sigura ca le stie,poate doar nu are chef sa le arate...inca

Mihael@ - ce scumpa Stefania,se inchina
Si eu il inchin pe Carl la culcare si ma imita el uneori,dar inchinatul la el e ceva de genul cu manuta sus si jos.

La noi Mos Nicolae a venit la Carl si la Klaus,ca la mine n-a avut cine.Klaus cica el nu stia de asta,dar anii trecuti...trebuie sa intru mai serios in el
I-am luat lui Carl un set de trei manusi,un costumas de noapte cu un personaj din desene,o zebra si o girafa,micute. Vede dimineata ciorapul la usa si se duce,se uita in el si incepe sa desfaca.La fiecare cadou cand desfacea hartia facea iiiii , dar cand vedea ce e inauntru cauta mai departe in speranta sa gaseasca ceva dulce Dar eu tanta,am uitat sa-i pun si ceva dulce,asa ca fugi in bucatarie ca aveam o prajitura casuta,i-am rupt hornul si l-am impachetat si innapoi la ciorap.Asa ca l-am inveselit

Felicitari Anei de Loradin,o fetita mereu e mai apropiata de mami si cu ajutor acasa

Roxanici - Adelyna seamana foarte bine cu tine,daca ati avea aceeasi culoara la par,ne-ati da de treaba sa va ghicim Aveti si cam acelasi fizic...Iar Noemi seamana cu tine,in poza de cand erai micuta.

Sanatate copialsilor bolnaviori!

Ela - mai merge sa se voteze,sau am venit si eu la spartul targului? Sa stiu daca imi fac cont sau nu

Apropo de vot,cand am votat la Raisa inainte aratau 52voturi si dupa ce am votat tot 52voturi si daca incercam iar imi spunea ca am votat deja.Oare sunt fair concursurile astea?

O seara buna!

Mergi la inceput