Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (100)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Fetelor multumesc pentru aprecierile la adresa Mariucii mele. Cand am inserat pozele in album m-am uitat si eu la pozele bondareilor si albinutelor ca eram curioasa cum mai arata.

Eu ii laud pe toti pentru ca toti sunt niste scumpi.

Gabi mie pediatra mi-a spus acum vreo 2 luni deci cand Maria vea 1 an jumatate ca este cam tarziu pentru Prevenar. Eu as vrea totusi sa il fac. Tu ce stii despre asta?

Sanatate multa Anei si lui Rares.

Intrebare: "In perioada acesta, mai rece, cate ore tineti copilasii la aer?"

Apropo de vorbit Maria, spune cuvinte dar putine sunt aproape de cuvantul original.

Mariuca-poza 1
Mariuca-poza 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Val, prevenarul se poate face la diferite varste, modul de administrare difera doar...acum cred ca primeste 2 doze, daca ii faceai de la 2 luni cred ca era alta schema. Poate gasesti un prospect sa te uiti pe el, dar sunt sigura ca se poate face si acum.
Stiu de la stelutele de ian=feb care si-au mai vaccinat acum f recent copiii.

uite si ceva despre el si cum se administreaza in fct de varsta
http://www.farmaciiledona.ro/produse/vaccin-prevenar-pneumococic-x1-wyeth-I38029.pdf

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Ziua buna,

stiu.....rosii multe.....le merit...

Gata am sarit peste introducere....

Ana.... A crescut ,a slabit,e mai tot timpul bolnava(sa tot fie vreo 2 luni de cand ne chinuim)Asa ...la capitolul cioara isi lauda puiul...eu sunt multumita.Stie ceva cuvinte(f multe dintre ele pocite....dar nu ma stresez),formeaza trei patru propozitii(aceleasi) dar din nou ....nu ma stresez...Ceea ce constat insa este ca de vreo luna le repeta si le prinde foarte repede.(cuvintele)

La capitolul boli....am tras cu niste bubite de ne-au albit,apoi a facut o indigestie urata de la struguri ,iar acum NU MANANCA. Era tot ce imi doream.Nu am timp sa culeg retzete si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da un link unde sa le gasesc. La capitolul "comportament" si-a luat un obicei ....ne da cu capul in nas...Ne-a terminat.Daca asa se manifesta dragostea ei pentru noi...ramanem fara el.
In putinul timp care-l stau cu ea am putut sa-mi dau seama ca e un copil foarte sensibil si milos.E ascultatoare si tare tare harnica(cu cine o semana?Nu poti sa faci nimic fara ea.Sterge praful,pune vasele la loc,baga la spalat ,le scoate,le intinde.Cat despre jucarii....m-a lasat si pe mine paf.Nu cere altele pana nu le strange pe cele cu care s-a jucat.E o minune.Da ...stiu....ma laud....dar serios merita...Nu exagerez o secunda.....e un copil minunat. Nu aveti idee cat ma face sa rad.Am zile cand vin de la servici rupta si cu toate astea ma distrez grozav .Prostiile le-a invatat imediat.Zice in loc de fund "buci" si nici ca reusesc sa o dezvatz(opera lui Buni)iar daca o intrebi cum are pasarica iti raspunde"gasa"=grasa.
M-am uitat la pozele puiutilor vostri si mi-a venit sa bazai.....Doamne cat au crescut....si sunt TOTI asa frumosi!!!! Vreau sa urez intregului stup" La multi ani !"si multa, multa sanatate!

Mi-a fost dor de voi si promit ca nu mai dispar ca magarul in ceata.Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Ne-am intors de la control....e mai bine kk inca mai face dar mai putin deci in continuare regim si tratament,nu stiu ce sa ii mai dau ca s-a saturat de orez,morcovi,banana si paine prajita imi tot cere papa,noi mancam pe ascuns sa nu ne vada ,ceaiul de menta nici nu vrea sa-l bea iar doctorita a zis sa continuam asa pana joi cand mergem iarasi la control a slabit foarte mult oare ce pot sa-i mai dau sa manance care sa nu-i faca rau?

A fost si la ea Mos Nicolae desi nu pricepe prea multe stie de mos Craciun si face ho ho ho de cate ori il vede la televizor,si sa ma laud si eu Arianna numara pana la 10 cu ajutor dar pana la 5 numara singura,iar o faza mai haioasa a intrebat tati o data cat e ceasul iar eu i-am zis 5 jumate si de atunci oricine intreaba cat e ceasul ea spune : cici mate.

si multa sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUna!

Trebuia sa aparem sa scriem despre cadouri etc. dar sunt fffff suparata. Sotul meu a fost victima unei agresiuni ieri seara la 18.30 foarte aproape de blocul nostru,pe marele bd. pallady, mai erau si alti oameni dar.... Asa ca azi noapte am umblat d ela un spital la altul sa i se faca tomografie craniana (ca au avut grija sa-l loveasca numai la cap cu picioarele pana l-au lasat inconstient). Arata f rau dar la CT nu au aparut probleme si sunt sanse f mari sa nu ramana cu nici o problema. Dar mai avem de umblat la IML, politie etc.
Suntem speriati amandoi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Offff TZUNA ce rau imi pare,sa va dea Dumnezeu multa putere si sanate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Nu am chef sa va povestesc exact cum a fost cu asteptarea salvarii, plimbarea pe la spitale, ce vezi acolo.... E jale. asa ca in "Moartea Dlui Lazarescu". Sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa fim sanatosi, sa nu fim implicati in accidente de masina etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

doamne Tzuna, imi imaginez ce simtiti
Ce naiba vroiau de la el? avea ceva in mana sau.... portofel, telefon au vrut sa ii fure? Il cunosteau?! nici nu mai intreb daca au facut ceva cei din jur ca sunt sigura ca s-au uitat ca.... la poarta noua.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

tzuna,

Acum cativa ani un unchi de-al meu a patit ceva asemanator pentru ca cineva i-a cerut o tigara si el a spus ca nu mai are... intr-adevar nu mai avea, car respectivul il vazuse fumand cu cateva minute inainte si nu l-a crezut...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

tzuna .... sanatate maxima sotului si sa treceti cu bine peste ce s-a intamplat. Ingrozitor! Capitala europeana???? Halal!

veve sau cioara? hotaraste-te Rozi! Eu as zice dulcetica!

Prevenar-ul se face si acum. Daca noi mergem in ianuarie .... Acum inca se fac 2 doze. Mai tarziu, parca pe la 4 ani se face una singura.

Tudor iese pe la 10.30 -11 afara si sta cel putin pana la 1.30. Dupa-amiaza insa foarte rar il mai scot si numai daca trebuie sa plecam undeva. Altfel nu prea am cum pentru ca de obicei ajung acasa pe la 7 seara si sunt prea franta.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput