Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (100)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Kitty, hai sa pun si eu niste sare... Tata e director de scoala generala. Saptamana trecuta a trebuit sa cheme salvarea pentru 3 baieti, care au baut in closetul scolii iar unul a intrat in coma alcoolica. Au disparut pur si simplu la pauza si totul s-a intamplat in vreo 20 de minute.

As putea sa scriu un roman pe tema asta, concluzia ar fi ca parintii nu se mai implica in cresterea acestor copii iar scoala are personal insuficient si nepregatit pentru ce se intampla azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

kitty: imi pare rau de bunica..
cu copiii tre' sa nu pierzi CONTROLUL. si COMUNICARE, frate, continuu. ca vine varsta pubertatii, a adolescnetei. incepe maturizarea, ruperea fireasca de parinti ptr gasirea drumului propriu, varsta teribilismelor, a razvratirii, rebeliunii. ce, voi n ati avut din astea? ohooo, pai daca m as apuca sa spun cate mi dadeau prin cap..nu le faceam pe toate de rusine de parinti. da' si cate faceam...

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

am uitat sa va mai zic, cu moshii aia, total failure!
o doare n cot pe nora de toti mosii din lume. pregatit ghetute la usa, o pun sa se ascunda, i le umplu cu jucarii, o strig, ma mir, ma bucur. nicio reactie. e prea devreme.
mai vedem la brad, desi cred ca se urca n el, si asa numai de tavan nu s a agatat inca...

Asa creste o fetita

Varsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Martuza,nu am citit tot dar mi-am dat seama din ultima postare cu ce te lupti.daca nu-ti este greu sa mai asculti o parere,in popor se spune asa (a ierta o data e omenesc,a trece si a 2a oara peste aceeasi greseala este prostie).Nu te bate la cap sa te gandesti daca faci bine pentru tine,copil sau sot.gandeste-te daca-l mai iubesti,daca te mai iubeste si daca se mai poate face ceva.daca tu hotarasti sa-l ierti uita totul si treci mai departe.Nu-ti face viata mai grea decat este.
Mai citeam si despre educarea copiilor.Asta da subiect dar sunt prea multe de scris.Eu m-am gandit asa,primul lucru de facut este sa nu ma enervez vizibil(ca fuge din mana mea cand mergem pe strada,ca se aseaza in fund sau tipa cand nu obtine ceva)incerc sa-i explic frumos ca nu este decent si elegant pt o fetita sa faca asa ceva(va imaginati ca sunt in gluma spunse).
Si asa e destul de greu singura cu doi copii (sotul e un inger dar munceste si ma ajuta doar seara).Norocul meu este ca aici copiii stau la scoala 8 ore(Slava Domnului).
Va pupam si intrati in atmosfera de sarbatoare a lunii decembrie.

Mergi la inceput

biscuiti cu apa, cei mai buni..
http://www.youtube.com/watch?v=sJpHLxtZIrc

Asa creste o fetita

Varsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna ......azi am o stare asa nasoala,nu am chef de nik,as sta asa in pat si as dormi si....offf!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

buna ......azi am o stare asa nasoala,nu am chef de nik,as sta asa in pat si as dormi si....offf!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

pot sa vin la tine sa dormim impruna si sa lasam copii sa se joace?
Si eu sunt la fel si al meu sotz nu vine pana deseara acasa..........

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Noiembrie 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

gata karra ...numai ca suntem departeee...a si as mai bea si ceva, un vin dulceee de ex....ce zici????

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

LAURAMAR - imi pare nespus de rau ca ati trecut prin asa ceva si-mi pare si mai rau ca ati fost externate desi mai are febra. Poate reusesti asa cum ti-au scris si alte fete sa mergi la un cabinet particular (unde platesti dar macar iti acorda mai multa atentie) si sa continuati tratamentul acasa chiar pe branula.... Nu stiu ce sa-ti spun. Daca nu mananca, face febra si scaune moi se va deshidrata. Nu vreau sa te sperii dar riscati sa ajungeti iar in spital si ar fi rau. Poate gasesti un medic care sa-i prescrie si o perfuzie, platesti o asistenta sa vina acasa.... Multa sanatate. Domane ajuta sa se faca fetita bine cat mai repede.

KITTY- ma bucur ca Raul inca mai crede in MOSI. E o perioada asa frumoasa... Imi amintesc ca atunci cand eram mica si mie mi-a spus un unchi ca nu exista Mos Craciun si m-am umflat de plans dar ai mei mi-au spus ca unchiul respectiv cred ca nu exista Mos pentru ca baietii lui sunt foarte obraznici (chiar erau) si Mosul nu vine deloc la ei. Si a fost destul de usor sa ma faca sa cred in continuare pentru ca la noi pe scara aveam o dna care se imbraca in Mos in seara de Ajun, punea in sac toate jucariile date de parinti si trecea pe la fiecare copil de pe scara... Va dati seama ce credibil era sa-l vedem pe Mosul ca vine pe scari, se opreste la toate apartamentele cu copii... Noi il asteptam pe sala sa-l vedem urcand scarile. Ce frumos.... Oare voi reusi sa creez asa o atmosfera si pentru Maria cand va mai creste? Acum sunt alte vremuri.... Vecinii nu se mai cunosc intre ei... nu mai sunt atatia copii...

CARMEN94- pai cate lichide bea? Nu cred ca e normal sa umple la refuz scutecul atat de des si mai ales noaptea.... la un moment dat ei nu tb sa mai afca aprope deloc noaptea.

ELYANNE- nu fi suparata si maria mea avea 9,700 kg acum 3 zile asa ca mai asteptam. ea atinsese 10 kg dar a mai slabit.

MARTUTZA- Dumnezeu s ate ajute sa iei cat mai repede decizia finala si apoi sa faci totul in acea directie. Nu poti sa mai traiesti asa ca te imbolnavesti. Mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Sara buna
Carmenfr...felicitari Teodorei pentru asa performante.Cu o mama cocheta si un tata artist am banuieli ca "aschia nu va sari departe de trunchi"
Mihael@...super Stefania.O cuconita ca ea nu trebuie sa stea in zapada ci acasa la cald.Pup fetele si va doresc spor la trebi pana vine tati.
Kitty sanatate bunicii tale si tie imbratisari calde sa ai putere sa mergi mai departe.Ei conteaza pe tine nu uita.Apropo de copii si alcoolul...eu mor deja de frica gandindu-ma la asta sau la droguri...numai zic de pedofili..ca o iau pe aratura si mor de grija drobului de sare...uf uf
Lauramar recuperare usoara Arianei
Ioana...bravo lui Matei.E un baietel mare de acum.
Elyane..esentele tari se tin in sticlute mici...o sa vezi tu ce copii destepti ai...vor compensa prin alte calitati kg in minus sunt sigura.
Mady si Karra...macar virtual si tot va simtiti mai bine,nu? Va pup sa treaca supararea.

Elpower,Mady,Pisikuta,Stefanyia,Phili,Adelyna,Kitty,Roxanici,Tzuna....orice parere nu face decat sa ma ajute si sa faca lumina in "varza a la Cluj" care e creierul meu.De aceea va invit AICI LA DEZBATERI.
Nu vreau sa stric subiectul minunilor din viata noastra cu frustrarile si necazurile mele.De fapt orice mamica cu mai multa sau mai putina experienta poate veni sa spuna ce crede.Nu ma supara nici un raspuns.Incerc doar sa iau ceea ce cred ca mi se potriveste.

Va doresc ac Mos Nicolae sa va gaseasca cuminti si iubitori.Sa primiti cadouri frumoase.
LA MULTI ANI CU SANATATE SI IUBIRE CELOR CARE POARTA NUMELE SF.NICOLAE.

Va pup cu drag si ne mai auzim luni.
Weekend minunat.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput