Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 4
Simonix spune:
Buna seara dragele mele :)
Iaca am aparut si eu prin zona, am stat 1 saptamana fara forum wooow Nici macar nu am putut sa va citesc. Asa ca nu stiu ce s-a mai intamplat... Acum am intrat repede, sa va pup pe toate, inainte sa ma duc la nani. Sunt cam obosita, caci la Cracovia nu stiu daca am dormit mai mult de 2-3 ore pe noapte Mai fetelor, mi-am amintit ce viata aveam inainte hehe ... pasare de noapte, asta eram Ma rog, si dupa ce am nascut tot de noapte am fost vreo cateva luni
Oricum, sa vedeti si voi ce mama tzaca are Robert: am ajuns in Bruxelles ieri dimineata la ora 8, dupa o noapte in care nu am dormit, caci ce rost avea... Am dormit vreo 2 ore si apoi ... am plecat la Rotterdam la petrecerea data de firma de Mos Nicolae :) Iar maine... ghiciti ce fac: ma duc la Rotterdam din nou Mda, sunt cam fara stare Veste buna este ca am slabit
Haideti ca fug sa ma culc - va pup pe toate si revin cu povesti imediat ce am timp :)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
cleo78 spune:
niatsa. Si-o sa faceti piatsa.
Nu am gasit alta rima.
Ash dori sa semnalez o noapte de vis. Dupa o seara de coshmar. Bine, nu din vina fifitsei, mi s-a facut mie rau, si spray-u de astm nu si-au facut efectul, am sunat la medic, la 11 seara, voia sa imi trimita salvare, pana la urma l-am trimis pe tati dupa alt medicament mai tare la famracie, a cautat o farmacie de nebun, medicamentele care le aveam pe reteta de acu 1 an nu se mai gasesc de 2 luni, a luat altu, mai puternic, de 5-6 ori mai scump, si.... am dormit tun. Inainte de a adormi am alaptat fata, pe la 12-1, prin somn, si apoi la 7 dim. s-a mai chitsait.
ma duc sa ma spal, sa pap ceva si ma duc la dr generalist sa ma consulte.
P.S. fetei iar i s-a infundat canalu lacrimal, are ochiu roshu si lipit. Brr, sa nu fie o usoara conjuctivita.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
simonacip spune:
Neata
Sis, pup Mirci...si Matei doarme mult mai greu si nici nu mai vrea sa-l culc la tzitzi, acum mai nou adoarme la aerosoli, aproape imediat.CInd nu adoarme la aerosoli vrea culcat in brate, leganat si cintatSunt cocosata deja rau d etot, m-a rupt de spate.
Inais, nah , ai vzt rezultatele, dc se aliaza PDL-PNL, aveea aceeasi mincare de peste..Eu nici n-am votat ca n-aveam cu cine
ANdree 27, asteptam pozici.
Nicole, ANdre 27, eu cred ca bubitele sunt vreo alergie ceva. SI bubitele astea de la alergii trec destul de greu, in citeva saptamini(2-3). Andreea, calciul e administrat mereu in fenomenele alergice si n-are ce sa-i cauzeze. Iar Aeriusul face minuni la copii alergici (cel putin lui david i-a fost de folos mereu)De ce te temi sa-i dai?...Acuma eu lui Matei ii dau Zyrtec 30 de zile, apoi incercam iar sa facem IgE ul total. Oricum miine la control ne vaprescrie singulaire si i-l dau fara retineri. decit s-o tin intr-o raceala lunile astea...si sa mai ajungem si la cine stie ce bronsite astmatiforme...OOf, sanatate multa la bblusi, sa le treaca bubitele repede.
Miss, sa-ti fie de bine plimbarea, si eu am fost ieri in Unirii vreo 3ore, dupa cadouri. Mie nu mi-am gasit decit niste cercei si 2 curele, dar i-am luat sotului...Ca pentru copilasi a luat el ieri din Cora tot ce tb si pt Nicolae si pt Craciun. COmpletam doar cu portocale si niscavai dulciuri.
Daria, bine ai revenit! Ti-ai incarcat bateriile?
Alex@Sara, bine ai revenit si tu!
SImonix, normal mey c-ai slabit la ritmul asta...auzi tu, pai dc nu mai ai timp sa dormi, sa maninci cred ca nici atit..poate doar pe avionsa-ti fie de bine plimbaricile, lasa ca tare bine mai e..(Imi inchipui macar)
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Cleo, draga d etine, de la ceata asta probabil ca ai facut criza de astm..Oof..sanatate multa si tie si la fifi.
AM si eu sora mai mica cu astm...ma intreb ei cum i-o fi fost..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Cleo, draga d etine, de la ceata asta probabil ca ai facut criza de astm..Oof..sanatate multa si tie si la fifi. AM si eu sora mai mica cu astm...ma intreb ei cum i-o fi fost.. Simona, mami de baieti David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
brr, sa stii ca se asociaza cu umezeala. Nu mi-am pus problema asta.
Ma duc la dr. Sunt absolut convinsa ca aerosolii imi vor face bine. Ma duc sa il conving si pe dr, sa imi schimbe schema clasica pe aerosoli .
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
elenuca spune:
buna fetele !
In primul rand va multumim pentru urarile de La multi ani ! Lizuca va pupa pe toate .
Noi am fost plecate o saptamana la bunici la tara, a fost taaaare bine, am serbat cele 6 luni cu bunicii si prietenii de acolo, Lizuca a fost tare cumintica si vesela. In week-end am dat o fuga pana la Bran,unde am petrecut doua zile cu prietenii, gratare, hlizeala, jocuri de carti, mima... Am vazut si un film 5 D, SUPER TARE !!!Fetelor, uitasem cat de bine e...doar ca m-a apucat la un moment dat un dor nebun de bebe , am si plans nitel, uoaf... e prima oara cand plec pentru doua zile de langa ea... mi-am promis ca o sa o luam cu noi pe viitor oriunde ne-am duce.
In rest, noi suntem bine, papam diversificat, am introdus si ousorul si saptamana asta bagam iaurtel- o sa incercam sa-l facem in casa dupa reteta lui Cleo .
Multa sanatate bebeilor bolnaviori, mai ales lui Mateias dragalas, ne e dor de voi. Asteptam sa prindem o zi frumoasa sa dam o fuga in parc, poate ne vedem.
Lizuca are de aseara camera ei amenajata- tati s-a ocupat in lipsa noastra de mutat . La mine prima noapte a fost ok, pana la 5 cand am sarit din pat ca arsa ca nu stiam ce face fata, cand am vazut-o cum doarme , m-am linistit... scumpica mamii.
Nu am apucat sa citesc din urma, va pup pe toate, mi-ati lipsit.
Fug sa pregatesc fructele la copil
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !
chinabulina spune:
buna dimineata si de la noi!
cleo, sa stii ca de la ceata ti se poate trage. si eu sunt la fel. si fara ventolin nu mai plec nicaieri. am unul in buzunar la haina si unul in geanta de la carucior.
mama, ce va invidiez pentru iesiri!!! miss, bravo tie, ma bucur ca te-ai mai relaxat. eu nu mai am cu cine sa ies, nici sa vreau. prietenii nostri nu au copii si ne-au abandonat efectiv. dupa atatia ani am vazut ca n-am la cine sa apelez. in fine, asta e.
va dorim o zi cat mai buna si mai frumoasa. la noi e o vreme de kko, m-am saturat de ceata asta, parca suntem in filme de groaza, fara soare (ati vazut dark city? cam asa e)
georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
gabitzam spune:
N-am mai plecat la defilare, prea e ceata, nu pot sa o sufar.
Baietii mari s-au dus la mall aici in Baneasa la locul de joaca, iar eu stau cu piticot acasa, ne uitam la televizor.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Alysh spune:
Buna dimineata,
Ierin-am intrat ca am facut petrecere mare pt Vlad....a fost f frumos. Multumum pt urari si uram si noi
LA MULTI ANI :
ANDREUTZA, ANDREE, ANDRADA!!!
Andrei de Gabitzam, Andrei Tudor de Leeloo, Andrei Tiberiu de Andrada, Andrei DRagos de Ancaurn, sa fiti sanatsoi si fericiti, dragi copilasi!
Adriana, dupa cum vezi fetele prefera sa ne intalnim la tine....si adevarul e ca ne-am strans vreo 14, la mine ne-am cam inghesui, deci daca propunerea ta ramane in picioare, ne vedem la tine. Miercuri, 10 decembrie, ora 11! E ok pt tine asa? NU mai schimbamam ca iar ne incurcam, o parte vor week-end o parte cursul saptamanii. Sau mai bine, daca tot se organizeaza la tine sa iei tu decizia finala si noi sa facem un efort si sa ne conformam ca asa nu mai ajungem nicaieri...
Laurita, pup Mirci scump si iubit!!! Si eu zic sa-l imbraci mai subtirel cand iesiti ca risti sa transpire si asta sa fie cauza racelilor. Eu pana acum l-am imbracat doar cu un body din acela mai grosut si pe deasupra ursuletul pe care il stii si caciula fara fular. De-acum, ca s-a mai racit vremea , probabil voi adauga pe sub body-ul gros, unul de bumbac subtire. Si probabil ca vom schimba ursuletul cu unul mai gros.
Legat de intalnire, daca ramane la Adriana, ne putem intalni foe sa luam un taxi fie metroul. Mie mi-e indiferent, ma gandesc doar ca metroul ne duce f repede, fata de un taxi care pana in aviatorilor face 2 ore.
Nicole
Vlady
simonacip spune:
Elenuca, bine ati venit!!! Ma bucur ca v-ati simtit bine. Vreau si eeeuuu!!
Cleo, da cred ca aerosolii ti-ar face mult mai bine, vezi ca exista aparat salin, e vreun mil jumate, acela chiar te-ar ajuta mult in momente d'astea.. Sa ne spui c esi cum...Ah, si auzi, dc ai astm poti sa-ti scoti certif de handicapat d ela asistenta sociala si sa iei niste bani lunar. AM aflat d ecurind asta, am uitat sa-i spun si sora-mii..E pacat sa nu-i iei, nu stiu despre ce suma e vorba, dar e pacat, oricit ar fi,de ce sa nu-i iei?
Alysh, super ca ati facut petrecere mare!
Cu intilnirea asa ramine...Sa vedem ce spune si Adriana...Unde sta adriana?
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)