Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Si eu vin tot cu bebe, nu am cum altfel mai ales daca e in timpul saptamanii. As vrea eu solo.....

cine imi recomanda si mie un medic pediatru de la medlife/medicover?

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Eu la medlife merg la dr. Giosanu, imi place de el ca are rabdare cu mine si imi raspunde la toate intrebarile de mamica nebuna si incepatoare.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor multumim de laude!Sunteti niste dragute!!!

Alysh waaawww ce tort super!!!

Dollores ce Craciunel frumos ai!Acum astept si eu pachet de la mami ca si ea ne-a cumparat costum de mos si papucei cu mos!!Abia astept sa vina Craciunul!!!

Eu sunt tare suparata,abia am retinut ce am citit!inca nu am primit nici alocatia copilului,nici indemnizatia,de cand am nascut!Am fost la primarie,de acolo m-au trimis la fortele de munca,iar de acolo la posta si de la posta iar la fortele de munca si banii nicaieri si dosarul e aprobat de cateva luni!!Asa m-am saturat!Numai la noi in tara e posibil!!!Daca eram mama singura ,fara lapte ce naiba ma faceam!!!

Violet La multi ani cu sanatate!!!

Daria bine ai revenit!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Iustin la multe lunite!!!Sa cresti mare si sanatos!!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

violet_eyes {s}
La Multi Ani si petrecere frumoasa!

Doloress , imi pui si mie o pila la Mosu? e tare frumusel

Melly23 ce fata mare ai ma acolo, isi tine singura ronu-beberonu si ce mamica talentata sunt super calendarele.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doloress, ce Craciunel adorabil ai tu acolo !!!!

Violet_eyes, la multi ani draga mea, sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte doar de lucruri bune in viata ta si a familiei!

Stefany, la multi ani puiului mic si vorbaret Iustin !

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Violet eyes, LMA , , . Nu fii trista, bucura-te de pauza asta !!
Doloress, mai e nemaipomenit, craciuel adevarat, cred ca va iesi un colaj...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

pentru Iustin canadianul!

Pupici! Am apucat sa dorm aseara 3 ore pana la prima trezire, parfum! Dupa aia tot din ora in ora, l-am pus iar sa doarma pe mine, macar asa sa stau linistita ca doarme si nu se chinuie cu crampele la burtica. Am mai dormi dimineata, de la 7:30 la 9:15. Ajunge, ce atata somn... Mama s-ar bucura, ea care in copilarie ma intreba „Cum poti sa dormi, dom’le, atata, ca o besnita?“... La pranz am iesit 45’ la plimbare (rusoaica m-a fentat azi) si vreo juma de ora David se tot lupta cu intestinele si gemea si se scremea... Produsul final a iesit la masa urmatoare, manjind si body-ul... da’ bine ca a iesit, ca ieri nu facuse... Acum am trimis-o pe Mutti la farmacie sa-mi cumpere o crema care cica ajuta impotriva crampelor si niste supozitoare pe baza de plante care iar calmeaza burtica. Le voi folosi diseara, poate dorm si eu ca lumea...

Bre, n-am avut in viata mea asa un ciclu, sangerez ca un porc la taiere, ma scuzati... si ma doare rau burta, eu nu aveam inainte simptome din astea...

Nu am inca un costumas de iarna care sa i se potriveasca 100% lui David, in afara celui de Mos Craciun (pe care cred ca-l voi folosi pana prin martie ). Am comandat unul 80, inoata in el, am comandat altul 74, nu se inchide pana sus (e tare in pectorali baiatul meu ). Le-am trimis inapoi...

ralu_t, ai dreptate, incerc sa ma gandesc si la nevoile noastre, dar bebe e pe primul loc inca, mai dureaza putin pana cand isi reintra Bogdan din plin in drepturile de colocatar al patului conjugal Bafta si voua cu o noua incercare de diversificare... las’ ca are timp o viata sa manance solide...

Nicole, da, anticonceptionalele (Cerazette) sunt special pentru mamici care inca alapteaza... Ce frumos ca ati putut sa petreceti... Poate reusesc si eu sa merg la petrecerea de Craciun a firmei...
Lilly79, ce Craciunita superba mi-au vazut ochii Eu pe ASTA as face-o felicitare...
Daria Ioana, fata draga, mi-ai lipsit, cred ca tu, Vianne si Lorich sunteti surorile mele de suferinta in ce priveste lipsa de somn... numai ca la tine imi imaginez ca e si mai cumplit ca la mine, nu stiu zau cum rezisti... mie imi vine uneori sa-mi smulg parul din cap doar cu unul, daramite cu doi... In cateva nopti am schimbat si patura, ca sa nu mai fosnesc, mi-am luat una subtire, dar apoi am facut frigul si am schimbat-o la loc, of... Ti-e si frica sa respiri cu copiii astia... Saru’mana pt. informatiile utile ref. la testicole umflate etc. Slava Domnului ca la voi nu a fost nimic grav Acu’ citesc de Romergan. Eu sunt total impotriva. Incearca sa mai rezisti asa...
andreap, nu te speria, bine ca l-ati gasit pe domnul virus si o tratati rapid!
Andree, ce poze frumoase si ce tort provocator de bale
Vianne, of, la noi nici nu a inceput puseul ala temut de la 26 de saptamani, iar in saptamanile „paradisiace“ promise de autori intre puseuri David a fost racit si a avut diaree Asa-i zic si eu lui Bogdan cand imi ofera solutia intarcatului: sunt obosita moarta, dar inca mai rezist. Si voua un si la cat mai multe ore de somn!
socrate, la noi e problematic cu dormitul impreuna acum, Bogdan e si el obosit mort si sforaie de duduie peretii
Cleo, nu am ce sfat sa-ti dau cu micuta compostoare, noi inca nu avem dintisori si sper sa mai dureze vreo 2 luni pana-i ies... Am intrat si eu la Alra cu majoretele, nu mai e mult si naste... are deja dilatatie 4, se duce doar sa impinga... Hey, fie sa-ti iasa planul cu concediul, eu incep sa ma indoiesc ca vom reusi cele 4 saptamani de Corsica pe care ni le propusesem pentru vara viitoare... Oricum, in final visurile si planurile sunt cel mai fain lucru la concedii, nu?
Alex@Sara, multumesc pt. pontul cu Peritol, dar mi-e frica sa-i dau lui bebe ceva calmant, fie el cat de slab dozat... Imi aduc aminte cum o condamnam pe mama unei prietene care le dadea fetelor ei Romergan, nu cred ca as putea sa raspund in fata constiintei mele daca i-as da lui bebe asa ceva...
Lori, probabil ca a urlat cum a urlat si David la prima ora a cursului aluia cu 7 mamici si 7 copii straini in sauna de 28°... David de cele mai multe ori miroase a branza stricata, dar mie si mirosul ala imi place... Vezi ca s-a rentat sa planga Robert daca dupa aia a dormit neintors pana la 6 dimineata... Ei, fac si eu haz de necaz
chinabulina si noi ducem lipsa de prieteni buni, iar de Craciun vom fi singuri-singurei... asa ca te inteleg prea bine... incearca sa vezi si tu avantajele: mai putine cadouri
Alysh, ce tort s-u-p-e-r-b, e clar ca Vladutul va fi pilot de formula unu, da?
Ramona80, tu pe unde mai esti?

violet eyes, LA MULTI ANI si numai bucurii!!

Doloress, pune repede pozele de calendar sa facem CTC-ul Mortal Craciunelul tau!!!
Melly, faine colajele!! Ia zi, cum ai facut ca sa pui rama vertical si poza orizontal?? Vezi poza din dreapta sus de la luna martie!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Si eu vin tot cu bebe, nu am cum altfel mai ales daca e in timpul saptamanii. As vrea eu solo.....

cine imi recomanda si mie un medic pediatru de la medlife/medicover?

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

io is abonata la medicover, la dr Oros. DIn pacate e f. ocupata, cam peste 1-2 sapt prinzi loc. Tot ok e si dr Clara Radu. Pediatria Medicover e in Victoriei, in spate la Gr Alexandsrescu. No, acu depinde de ce probleme ai.

ylari, cred ca poti incerca cu spanac si ou. Da' nu stiu sigur. Cat despre bani, tare greu e sa iti reduci bugetu de 4-5 ori. Victor zice ca are noroc cu mine, ca is mai zgarcita. SI io ii zic ca are o comoara la casa omului.

violete_eye, si mie imi lipseste ieshitu in 2. Dar ieshim si in 3!
Azi e ziua ta??? ei LA MULTI MULTI ANI! sa ne traiesti, sa fii fericita si sanatoasa,
si la punga grasa
ca de acu toate aniversarile tale vor fi mai pline de veselie
si de galagie !!!

Na ca iar o dau in rime

fetelor, sa stiti ca io am invitat prietenii asha la noi! fac o prajitura, fifitsa e cuminte, atat asteapta, sa vb lumea cu ea. Se mai feresc, zic ca deranjeaza; dar contrar aparentelor, avem prieteni linishtiti. Adica ar fi baietii lui Victor mai cheflii, dar iese el cu ei prin cluburi/crashme, fara noi

[doloress, o pun si io pe fiica mea sa il composteze pe taica su!!! ca de cate ori ma mushca de san, ramane o durere surda.... si cu greu se calmeaza. Mi-e frica de alte trasnai. La filarmonica cu bebe? mooama, ce ideee. Poate peste 8-10 ani. Acu cred ca chiuie cot la cot cu orchestra. Sau se sparie.

MissP, am inteles ca asha vine ciclu dupa nashter. Inca nu mi-a venit. Nici nu il primesc! nu ma intereseaza. Io zic ca au venit rusii, si de aia te-a fentat rusoaica . Nu poti sa le ai pe toate

sa ma apuc de colaje. Nu stiu cand. Am si de calcat 3 balcoane, mai e unu in mashina de spalat si 1 pe vine...

edit: ati vazut Craciunelu din Canada? ei, nu e bai, aveti timp sa il vedeti.Dar sa vedeti ce mama are....si ce rochie, ce talie, ce mai!!!! Luati si o lama cand va uitati la pozele alea!!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

seara buna...am plimbat fata cateva ore azi, apoi am lasat-o acasa sa fug la epilat ma chinuie tanti Ileana de 2 ani de zile de ma turbeaza deci, proaspat epilata si cu dubii in ceea ce priveste cuvantul "po****r" hihi, citesc otara aci pana ma apuc sa pap neste peste/aripi cu usturoi...ca de 2 zile manc numa sarmale cu piftii si vreau sa manc si eu mai sanatos incepe perioada grea pt stomacul/suncile meu/mele

carnitza eu dau odata la 3 zile..vine asa: o zi piure cu carnita, alta cu ou, alta cu branza, apoi iar carnita, etc...virginia daca ai probleme cu nea nelu' de ce ii dai fetii morcov fiert in piure? eu ii dau numa cartof cu dovlecel si de 2 ori in 2 luni am bagat cate o rondea de morcov..mi se pare deajuns sucul de morcov de dimineata..tu faci cum stii...cand ne intalnim si noi la bradut in centru???

mama ce buna s-a facut Luciu!!! maternitatea scoate ce-i mai bun dintr-o fomeie de-aia suntem toate sexyyyyy...

alinaaaaaaaaaaaa cum a fo la munte??? poze ceva???

azi a fost prima zi de serv a sotului doamne ajuta!!! aleluiaaaaaaa!!! aia cu banii nu mai dau semne de viata, s-au mutat la Calimanesti, am aflat, a fost azi politia peste niste rude de-ale lor si asa am aflat ca s-au mutat din oras...ghinionul meu, asta e..

ylari a dat si eva cu stampila?

violet_eyes cu sanatate!!! petrecere frumoasa!!

doloresssss m-ai terminat cu craciunelul tau

Iustinel!!! sa cresti mare si voinicel!

gata...ma duc ca fuge pestele din farfurie!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am venit si noi de afara - am stat vreao 2 ore si ceva -si am papat. acum sta nitel cu tati sa posteze mami

Doloress super super costumasul si ii vine tare bine. Am fost si eu azi prin Titan sa caut, dar nimic, nici un fel de costumas...cand oi ajunge in carrefour...poate ma repede Bogdan maine!
Micaela dar de ce nu mergi pe jos in IOR? eu fac cam pret de 2 statii pana la parc, dar numai acolo merg in fiecare zi, nu ma plimb printre blocuri!
Belleane mie mi-a placut f mult Bulacu Eliza de la Medicover. Numai la ea o sa merg de acum inainte!
Melly vazut calendarul si filmuletul s-a facut o frumoasa Amelia!
Chinabulina ii pare rau ca resimti lipsa prietenilor. Dar nu e o tragedie, copilul sa fie sanatos, o sa va faceti voi prieteni care au la randul lor copii si gata.
Eu lui Mirci ii dau masa de dimineata, la 9-10, fructe cu branza. LA 1-2 ii dau piure de legume cu carnita, la 17-18 ii dau cereale cu lapte facute tot piure si in rest san. inclusiv toata noaptea - san.nu mai stiu de cand nu i-am mai facut un biberon cu lapte.
Ylari imi pare rau ca v-au spart firma...
Cleo mai eu ti-am spus vreodata ca si visul meu (preluat si de tati ca nu are incotro) este tot Peru??In urma lecturilor cartilor lui LLosa, a carui fana sunt.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput