Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

La multi ani Andreelor si Andreilor (cu intarziere)…
La multi ani sarbatoritilor bebelusi sai bebeluse, sau mamici, va pup pe toti! La multi ani Iustin!
Sorry, noi am fost cu tati acasa care ne-a acaparat de vineri si pana azi. N-am putut sa fac o miscare fetelor, a calarit biroul toata ziua, cica “cu treaba” abia am putut sa intru sa vad ce ati mai facut, dar nicio speranta sa si scriu.
In rest nimic deosebit, plictiseala maxima zilele astea… am mers la vot… si cam atat. A intrat si Eva in cabina de vot cu mine (am luat-o in marsupiu).

Cleo, ce dragut ca ne tii la curent referitor la Alra! Imi pare rau, am citit ca ai avut probleme. E groaznic sa nu poti respira. Iuby nu are astm, dar are probleme cu nasul, chiar s-a operat acum 3 ani si nu i-a reusit, dar cred ca ii e teama sa refaca operatia ptr ca e dureroasa si te mutileaza…

Alysh, te rog sa ne spui de unde ai luat tortul ca a fost superb , am vazut si pozele, se vede ca erati tare tare fericiti, cu totii!

Lorich, pacat ca Robert a fost asa suparat dupa adunarea din familie! Lasa ca se obisnuieste el!

Daria si eu vroiam sa iti recomand Calma Baby. La noi a avut mare succes in perioada colicilor ! Iti tin pumnii! Multa putere!

Oooof fetelor, si am aflat ca azi noapte au spart 2 hoti firma la care lucrez (cu camere de luat vederi si paznici) Sper sa ii prinda pe nemernici! Chiar nu meritam noi asa ceva! Oooof…

Am inceput sa ne pregatim de Sarbatori (adica eu fac liste de zor) Abia astept sa merg la petrecerile de la Iuby si de la mine de la servici, abia astept sa vina prietena mea sa ma faca la par (sa ma vopseasca cu nuanta aia celebra) Vreau sa imi pun si unghiutze dar nu stiu unde sa merg ptr asta, aveti vreuna un sfat? Va multumesc anticipat. Noi in ultima vreme nu am dus-o prea bine cu finantele, eu nici acum nu am luat CIC, Iuby a schimbat serviciul in noiembrie, inca nu a luat nici restul de bani de dincolo, nici primul salariu de aici, am avut CASCO de platit, Iuby l-a lovit pe unu in parcare si a trebuit sa ii luam semnalizator (noroc ca nu se cumpara cu tot cu far, era separat de acesta). Ideea e ca se apropie datele la care putem sa echilibram si noi balanta si abia astept sa mergem la cumparaturi. Trebuie sa imi cumpar o gramada fetelor, mai ales ca incep serviciul. Nici macar ciorapii dinainte nu imi mai vin.

Fetelor as vrea sa cumpar un bradutz mic (asa, cam de 40 cm h) unde as putea gasi? Stiti o florarie mai bine aprovizionata? As vrea sa il impodobim de Craciun iar apoi sa il plantam in curte la ai mei.

Nici eu nu stiu ce sa ii mai dau Evei sa pape… Cred ca s-a cam saturat (de piureul de legume) Eu ii pasez o gramada de legume, carnita tot asa, cam o linguritza si putin laptic de-al ei (NAN 2). Nu stiu ce sa fac acum ptr ca in ultimele 2 zile nu prea a mai vrut sa pape tot (ea papa cam 130 grame). As suna-o pe doctora sa vad ce si cum, poate trecem la Level 2! Nu i-am dat ou pana acum, ca vreau sa ii cumpar eu cu mana mea sa fie proaspete (cele din frigider au expirat pe 25.11 si v-am zis ca noi nu am mai facut cumparaturi ptr ca nu am mai avut bani)

Foarte aiurea aia cu inlocuirea cuvintelor ce par obscene, mi s-a intamplat si mie de 2 ori si m-am si speriat! Ca stiam ca am un limbaj destul de civilizat, ha, ha.

Pupici la toate ca behaie fi-mea!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violet_eyes spune:

Buna seara fetelor!
Eu astept astazi sa vina sotul meu sa iesim in oras, pt ca este ziua mea,si ma simt cam trista acasa,las bebe cu bunicii.Mie imi lipsesc iesirile in doi, voua nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui violet_eyes

Buna seara fetelor!
Eu astept astazi sa vina sotul meu sa iesim in oras, pt ca este ziua mea,si ma simt cam trista acasa,las bebe cu bunicii.Mie imi lipsesc iesirile in doi, voua nu?

LA MULTI ANI!!!!
Sa petreceti frumos!!

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

la multi ani, violet_eyes! nu fi trista
mai, mie nu-mi lipsesc neaparat iesirile in doi. ca noi iesim in 3, iar gogoasa e asa cuminte, ca e ca si cum am fi doar noi doi . mie imi lipsesc prietenii, noptile pierdute prin carciumi, serile de karaoke, gratarele din miez de noapte si alte alea. si nu din cauza de bebe nu le mai avem. ca noi am avea cu cine s-o lasam, n-ar fi o problema. ci din cauza de prieteni, care cica nu mai vor sa ne deranjeze ... as putea sa scriu pe tema asta pana la 1 ianuarie, dar ma opresc aici

alina_anto, multumesc de raspuns. eu ii dau sa pape asa: dimineata pe la 9 (cand se trezeste), ii dau lapte, cam 200 ml. apoi pe la 13-13.30 ii dau piureul de legume cu carnita. apoi pe la 18 ii dau fructele cu branzica, apoi pe la 21.30-22 ii dau iar lapte si apoi somn pana dimineata la 9, cand o luam de la capat. stiu ca fructele se dau la masa a doua, dar la noi aia e la pranz, asa ca am schimbat masa 2 cu legume si carnita, iar masa 3 cu fructe...
pentru diversificare, eu am sa-i mai dau iaurt (simplu, sau in carepun eu fructe) si cam o data pe saptamana cereale.
va pup, ma duc sa hranesc gogoasa si apoi iesim si noi in oras, sa papam ceva...

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Buna fetelor! Multumim de urari, ca si eu sunt tot Andreea, si urez cu intarzaiere Andreilor si Andrelelor, mamici, bebici, bunici, soti, matusi, unchi, etc! Eu nu am mai intrat de ceva timp din motive de calendare Le-am terminat, in sfarsit, sa ma apuc sa le printez si eu.

Iustin La multi ani, sa cresti mare si voinic! Stefany, ai fost la doctor ieri? La clinicile sans rendez-vous intri mai repede.

Lily ce Craciunita scumpica! Andree27 ma topesc dupa Ericut cel blondut, seamna cu tine tare bine.
Alysh super-tortuletul, cred ca in anii ce vin numai torturi din astea or sa vrea baietii nostri.

Cleo si eu am un rechinel, eu ii zic controlorul de bilete caci composteaza tot ce prinde. La inceput suge frumos, insa spre sfarsit cand nu mai e lapte incepe sa muste tare de tot. Sau cand adoarme. L-a compostat si pe tac-su de fata, s-a dus azi la servici cu ditamai vanataia pe obraz, am ras aseara de n-am mai putut, i-a confundat fata cu o tzatza.

Daria bine-ai revenit! Imi pare rau sa aud de Cassie ca tot nu s-a reglat cu somnicul. NU stiu ce sa zic, cel mai bine mergi la un doctor pediatru mai intai.

Nicole,Ralu, Elenuca, Iulia am vazut ca v-ati distrat zilele trecute, bravo! Eu din pacate nu am cu cine lasa prichindelul... Si nici prieteni prea multi nu avem, cei mai buni s-au mutat la 700 de km , tare mi-e dor de ei!

Fetelor ia uitati ce CRACIUNEL am eu aici. Am facut poze pentru luna decembrie din calendar. Si ne-am pregatit pentru colajul cu Craciunei.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

L-a compostat si pe tac-su de fata, s-a dus azi la servici cu ditamai vanataia pe obraz, am ras aseara de n-am mai putut, i-a confundat fata cu o tzatza.

[/quote]

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

seara buna si de la baia mare!!!nu prea intram decat mai rar dar va mai citesc deh...avem si noi baimarencele de barfit pe topicul de Mamici si burtici de Baia Mare dar si acolo0 mai rar!!!iesim mult pe afara si nu prea mai am timp de calculator!!!Amelia e bine cere multa atentzie e foarte cuminte in schimb, am ajuns si noi la program fix de papa masa de fructe la 11 si legume la 15!!! aici

o vedetzi cum ii place ei sa tina sticlutza si aici vedetzi pozici cu calendarul pe 2009 al lui Amelia care-l voi da de sarbatori cadou bunicilor si nasiilor!!!uite miss la asta lucram!!!sper ca suntetzi bine si voi si bebei!!!eu va si va doresc o seara placuta!!!

si La Multi Ani tuturor celor care si-au serbat ziua de nume si celor care au adaugat inca o lunitza la viata lor!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Violet_eyes La multi ani! Sa fii fericita si iubita! Nici mie nu-mi lipsesc iesirile la restaurant sau la mall ca iesim cu Patrick mai mereu, la restaurant am fost cu el de la 2 luni. Insa la noi nu se fumeaza nicaieri inauntru. Am fost chiar si-n pub, in galagie si nebunie, de ziua mea. Imi lipsesc insa iesirile la film/teatru/filarmonica. Acolo nu mai am cum sa duc bulina. Dar lasa ca vine ea socrela la anul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Alysh, in zona adica mai la mall asa si noi ne plimbam printre blocuri sau daca am eu super chef ne trambalam in tineretului sau ior dar rar se intampla. exista vreun parc pe aici, la care sa nu trebuiasca sa ajung cu masina?
Super tortul si ce bine seamna Vlady cu tine

Iustin sa cresti mare si cuminte !

Nicole1980, da lucrurile de la mothercare sunt super eu am facut comanda direct de la ei si pentru o suma mai mare se merita sa faci direct, pentru celelalte site-uri care nu livreaza in ro intradevar e bun babystuffu.

BELLEANE, cred ca e foarte greu cu doi copii eu ma plang cu unu ca n-am cu cine sa il las, lasa ca se fac ei mari si atunci sa vedem cine ne mai prinde pe acas

Legat de intalnire: nu pentru copii ne intalnim??? Si eu abia astept sa va cunosc si sa vad si puii.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Melly ce frumos isi tine ea sticluta! Fata mare de-acuma. Am vazut calendarele, foarte faine!

Mergi la inceput