Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009(92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Faina masina, Miereamara, sa o conduca Luc sanatos! Si lui al meu i-ar place...si mie, nu zic nu, chit ca nu stiu sa conduc

Circ... nu-mi trebuie nici mie. Mi-e mila de animale (si cand ma gandesc ce mult imi placea cnd eram mica!). Gradina zoologica... mai ales asa cum sunt cele de aici, inteleg... mai ales stiind ca majoritatea sunt implicate in conservarea speciilor care se afla in pericol. Dar circ... nu!

Apropos de cezariana pe motive de inaltime...una dintre fetele de la ante-natals chiar a intrebat moasa (fata e micuta, iar aici in mod normal nu il masoara pe bebe, totul e estimativ), caci ea isi doreste sa nasca tot asa, "natural cu epidurala". I s-a spus ca initial se va merge pe "natural" deci sa nu-si faca probleme...doar daca ceva nu e in regula ii vor face cezariana.

Dark Bendis

34+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 6 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cred ca mai important decat inaltimea este marimea pelvisului si proportia dintre capul copilului si pelvis.

DarkBendis eu aici am invatat sa conduc, am carnet cam de un an. Nu am facut nici o scoala de soferi (ca aici nu exista asa ceva), am invatat initial cu Luc, apoi singurica prin complex, am luat carnetul si la doua luni am intrat cu masina intr-un pom. Dar ala a fost singurul incident de genul asta, acum pot sa spun ca sunt foarte relaxata la volan, inca mai conduc desi a trebuit sa imi dau scaunul foarte in spate din cauza burtii.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

mi-a zis ca am bazinul cam mic.pacat ca n-am poze sa ma vedeti.de fapt am dar sunt de pe la 4 luni si nu prea se vede burtica.poate o sa reuseasca al meu sa duca aparatul ala la reparat sa mai imi fac si eu poze cu burtica.am vazut ca majoritatea aveti poze...sunteti frumoase toate cu burtica!
imi pare rau ca nu prea am timp sa stau pe net,dar mai am de dat cateva examene la facultate luna asta,iar la sfarsitul lui ianuarie am licenta.asta e,sper sa termin cu bine....
multumesc mult pt. sfaturi si pt ca existati.e atat de bine sa stii ca cineva iti raspunde la toate intrebarile cretine.cum ar fi sa sun doctora pt. toate prostiile....

si aveti grija de voi si de burtici!
[
33+
AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

viorella,cred ca nu are importanta inaltimea ta ci marimea bazinului,greutatea lui bb...
Eu am 1,56 si vreau sa nasc natural cu epidurala.Acum o sa vedem,sper sa nu apara nimic pe parcurs si sa fie bine..

Pana am scris eu,ai raspuns tu..daca dr ti-a zis ca ai bazinul mic,eventual si bb maricel,cred ca ar trebui macar sa asculti si argumetele lui.Pana la urma e dr pe care ti l-ai ales tu si ar trebui sa ai incredere in el.Ma gandesc (in naivitatea mea) ca nu toti dr care recomanda cezariana o fac pt bani sau ca dureaza putin,ci pt ca uneori se impune.Tu ar trebui sa discuti cu dr tau,el e mai in masura sa te lamureasca in priviinta asta.

POZE CU NOI
Minunica mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.

Mergi la inceput

fetelor va !
ma bag la .....
si sper sa nastem toate cat mai usor si sa avem bbi frumosi si sanatosi!
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Citat:
citat din mesajul lui viorella

mai e cineva atat de mica,adica in jur de 1.50m inaltime?
vreau sa stiu cum vreti sa nasteti!cezriana sau normal?
ma tot gandesc cum e mai bine....poate ma ajutati sa iau o decizie,pt.ca eram hotarata sa nasc normal cu epidurala si acum nu stiu daca are drepatate doctora si ar tebui sa ma gandesc mai bine la cezariana.

Buna!

Eu am aceeasi inaltime ca si tine,as vrea sa nasc prin cezariana pt ca mi-a zis un ginecolog,cand am avut prima sarcina,ca am bazinul mic.Cu actualul ginecolog care imi urmareste sarcina,a ramas ca mai discutam ds nastere,la 27 de sapt bebelusa avea 1 kg...sunt curioasa cat o sa aiba la urmatorul control,desi dupa loviturile incasate,imi dau seama ca e mai dolofana .Abia pe 15 dec,o sa iti pot da mai multe detalii.

29+ cu Alexandra Maria

fetele 2 in 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

Buna seara!!!!
vad ca vorbit de cum o sa nasteti ...sincer eu nu sunt foare sigura...
recunosc cu mana pe inima ca imi este teama da ambele variante...dar in acelasi timp am in fata mea atatea cunostinte care au nascut ba natural ba prin cezariana..si totul a fost diferit de la o persoana la alta
cred ca cel mai mult depinde de puterea fiecaruia..si de cat de impulsionat este...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

viorella,cred ca nu are importanta inaltimea ta ci marimea bazinului,greutatea lui bb...
Eu am 1,56 si vreau sa nasc natural cu epidurala.Acum o sa vedem,sper sa nu apara nimic pe parcurs si sa fie bine..

Pana am scris eu,ai raspuns tu..daca dr ti-a zis ca ai bazinul mic,eventual si bb maricel,cred ca ar trebui macar sa asculti si argumetele lui.Pana la urma e dr pe care ti l-ai ales tu si ar trebui sa ai incredere in el.Ma gandesc (in naivitatea mea) ca nu toti dr care recomanda cezariana o fac pt bani sau ca dureaza putin,ci pt ca uneori se impune.Tu ar trebui sa discuti cu dr tau,el e mai in masura sa te lamureasca in priviinta asta.

POZE CU NOI
Minunica mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.

dr. mi-a zis sa ma gandesc si la cezariana.dupa cum ma vede ea nu crede c-o sa pot sa nasc normal,pt ca bb e cam mare si bazinul e cam mic.o sa vedem atunci cum va fi.important e sa fim amandoua sanatoase.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anculet

Citat:
citat din mesajul lui viorella

mai e cineva atat de mica,adica in jur de 1.50m inaltime?
vreau sa stiu cum vreti sa nasteti!cezriana sau normal?
ma tot gandesc cum e mai bine....poate ma ajutati sa iau o decizie,pt.ca eram hotarata sa nasc normal cu epidurala si acum nu stiu daca are drepatate doctora si ar tebui sa ma gandesc mai bine la cezariana.

la mine la 28 sapt avea 1,135 kg,iar la 32 sapt 1,750 kg.oricum doctoara mi-a zis ca la eco se pot insela chiar si cu 500g.deci nu se stie cu exactitate.

Buna!

Eu am aceeasi inaltime ca si tine,as vrea sa nasc prin cezariana pt ca mi-a zis un ginecolog,cand am avut prima sarcina,ca am bazinul mic.Cu actualul ginecolog care imi urmareste sarcina,a ramas ca mai discutam ds nastere,la 27 de sapt bebelusa avea 1 kg...sunt curioasa cat o sa aiba la urmatorul control,desi dupa loviturile incasate,imi dau seama ca e mai dolofana .Abia pe 15 dec,o sa iti pot da mai multe detalii.

29+ cu Alexandra Maria

fetele 2 in 1

Mergi la inceput

anculet,cam asa arata si burtica mea,deci nu cred ca am bazinul mai mare decat al tau.sa stii ca de la 25 sapt nu mi-a mai crescut burtica foarte mult. si te anunt eu dupa ce nasc,daca se poate sau nu normal.
33+

Mergi la inceput