Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009(92)
Raspunsuri - Pagina 19
cristi_2003 spune:
mai si eu am absolut toate fricile astea legate de nastere si de ce va fi dupa - si fix ca bee imi e frica de cezariana sa nu cumva sa mearga ceva rau. da de aia o sa fac rahie sa stiu ce se intampla, ca mi frica de anestezie generala sa nu cumva sa nu ma mai trezesc.
dar pe de alta parte abia astept sa nasc
34+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 4 SAPTAMANI

flowerbee spune:
Cristi, cred ca sunt temeri inevitabile. Mai mult, in ultima vreme am si auzit de tot felul de cazuri si am citit cate in luna si in stele si probabil ca si toate astea contribuie la starea noastra.
Fetelor, la Plaza sunt si magazine pentru bebe? Ca daca tot ajung pe acolo, poate ca mai cumpar cate ceva.
Am o intrebare:
Vineri, am fost la targul de dulciuri (am fost dezamagita pt ca la tv au aratat ca ar fi ceva grandios si de fapt erau doar cateva standuri) si am papat kurtos kolak (pofteam de 2 luni). Dar kurtos avea ceva coca nu prea facuta. Oare poate fi ceva cu toxo sau listeria?
Bee
31+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Porumbita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alina1976
La prima nastere, inainte cu 2 zile, m-am deranjat la stomac de-am scos tot ce aveam in mine...nici daca vroiau nu mai aveau de ce sa-mi faca clisma Daca ti-e teama de ceva mai bine du-te la Dr, preventiv. Nu strica. 35+ cu ADINA-IOANA![]() AMR 5 saptamani!![]() Mami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
sarumana

nu, nu imi (mai) e teama... cum ziceam intr=un mesaj anterior sunt fff decisa sa nasc dupa St Ion (mai ales ca DNP ul meu pe bune e 29 ian, chiar dc toate ecografiile de pana acum au anuntat 19-23 ian);
imi pare rau ca in ultima luna m-am stresat ca fraiera: am avut cateva naseteri premature in jur, plus contractii/dureri care ar fi trebuit sa le iau ca fiind normale dc desteapta de doctora nu ma tot batea la cap ca nasc prematur..
am citit tabelele din clinica Mayo, am mai cautat si pe net si pana la proba contrarie nu ma mai stresez... oricum joi am ecografia de trim 3 la dr Pop (am contramandat absolut tot ce aveam la Medlife) si saptamana cealalta am programare la doctora nou si repet si analiza pt streptococ B;
plus ca maine mergem la sedinta 2 la cursul de lamaze si am sa o mai intreb si pe instructoare una alta...
si categoric nu mai stau a acasa.... stiu ca o multi zic ca-s nebuna de legat dar acasa nu fac decat sa realizez ca ba ma doare nu stiu ce, ba pe nu stiu unde etc...
dar acum am moralul ff ridicat; asa ridicat ca sapt asta ma apuc si imi organizez petrecerea de ziua mea (e pe 22 dec) si revelionul
roxanaz spune:
am mai recuperat din urma
Camelia, ce minciuna gogonata din partea doctoritei tale. urasc fazele in care cred ca iau de prosti pacientii si pun la inaintare celebra fraza "numai la noi, ca in europa".. aiurea. sper sa iei decizia cea mai buna.
Selene bine ca sunteti amandoua ok.... si a trecut cu bine aventura.
Miere sa stapaneasca sanatos sotul tau masina.
Fil_lily imi pare bine ca testul al doilea a iesit mai bun. pentru palpitatii exista ceva medicatie indicata in sarcina, nu stiu daca in america se mai practica .. dar sper totusi sa dispara problemele.
szmonic, nu se spun cat de tari sunt durerile ptr ca sunt extrem de diferite
. e normal sa iti fie teama de necunoscut, noroc ca un timpul nasterii ai alte prioritati si ca uiti repede
.
Ingrid, chiar daca ai o infectie epidermica cu papilloma virus nu sunt mari probleme. sfatul meu este sa te duci la un dermatolog.
cami_antonia spune:
neata feteleeeee
eli sunteti toti niste frumosi .... si tu esti o graviduta dragalasa .....
si mie mi se pare chiar maricel bebele la 32 sapt cu 2,1kg .... bebelina mea la 29 sapt si cateva zile are doar 1,3kg si este in grafic .... si nu cred ca pot ajunge la greutatea de 2,1 la 32 sapt .... nici eu nu vreau un bebe gras la nastere ....
merg si eu la munca sa duc concediu medical si revin
sa aveti o zi linistita ...
eu cred ca nu mai pot ajunge la kidsexpo si sunt cam suparici ....
29+
ANTONIA IOANA
Camelia
cami_antonia spune:
ROXANA probabil ca le este lor mai usor sa nasca natural fara epidurala ca impinge mai bine femeia ... eu la concluzia asta am ajuns .... intre timp insa am mai citit despre aceasta anestezie si intyr-adevar se zice chiar pe site-ul acesta despre greutatea in iesirea copiluli si utilizarea destul de deasa a forcepsului si vacumului ..... as vrea sa iau decizia corecta ....
29+
ANTONIA IOANA
Camelia
bebelusi spune:
Buna dimineata burticutelor, eu azi noapte am avut cosmaruri, am visat ca am nascut dar nu am reusit sa ajung la brasov si am nascut in sibiu
.Aveam un baietel asa frumos cu mult par in cap care a iesit direct razand
, apoi eram disperata ca il pierdusem si nu il mai gaseam....si uite asa m-am stresat toata noaptea. Burtica vad ca o simt mai bine in dimineata asta. Am impresia ca bebe s-a pus pe diagonala si ma apasa tare in buric ca ma si ustura pielea....
Alinuk sa stii ca si la mine functioneaza terapia pe care o folosesti tu
si eu o practic
Fetelor ce frumoase sunteti, am vazut pozele de pe gmail, iar peisajul cu zapada....e de nedescris zici ca e tablou. Sunt asa mandra de noi cand vad poze cu burtici, le purtam asa cu drag

Ira a iesit delicioasa prajitura cu fulgi, dimineata se taie foarte bine
Anca, mie mi se pare ca bebe e mare...sa iti traiasca si sa fie sanatos....iar apropo de sfatul medicului....pune mana si mananca acum cat mai poti ca dupa nastere o sa fim restrictionate de la diverse mancaruri, asa ca....treci la treaba...totul va fi bine
Eli, sa va traiasca somnorica
si sa va bucurati de ea
Daiopri
o sa fie bine o sa vezi, stiu ca e greu daca pleaca si ramai singura, dar o sa vezi ca o sa stai cu noi de povesti si o sa treaca repede timpul
Ira sa iti pastrezi copii dupa certificatele medicale.
Ariya draga mea, ce-i cu tine???Tu esti cea mai inteleapta dintre noi, nu asa te-a laudat toata lumea in ultimele pagini???

Eu cred ca ti-ai luat-o in cap....
Ira foarte bine, imi place gandirea ta pozitiva 
Cristi, povesteste-ne cum a fost in Alba de 1 Decembrie..
Bee sa stii ca ti-am trimis o invitatie pe mess, sper sa o accepti ca poate ne mai pove
Bee sa stii ca am papat si eu Kurtos, nu cred ca are nimic...
30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia ROXANA probabil ca le este lor mai usor sa nasca natural fara epidurala ca impinge mai bine femeia ... eu la concluzia asta am ajuns .... intre timp insa am mai citit despre aceasta anestezie si intyr-adevar se zice chiar pe site-ul acesta despre greutatea in iesirea copiluli si utilizarea destul de deasa a forcepsului si vacumului ..... as vrea sa iau decizia corecta .... 29+ ANTONIA IOANACamelia |
Nu tot ce scrie pe net e si adevarat,inclusiv pe site-ul acesta(sau general valabil,ia-o cum vrei).In locul tau as vorbi cu dr din Buc si as vorbi si ce drita din Medgidia si i-as explica frumos ce si cum.
POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian
sau
David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.
cristi_2003 spune:
bebelusi - a fost frumos
de dimineata am facut curatenie - pana s-au depus coroane la statuia din fata balconului nostru (ca sa vedeti cat suntem de importanti ca ni s-a strans tot orasul sub geam
) si am mers la defilarea militara si cu costume nationale - noi am avut si avioane si elicoptere, ca a fopst vremea suuuper. apoi ne-am plimbat prin parc, am fost la catedrale (cea ortodoxa si a noastra), am facut poze, am filmat, (eu in secret ma gandeam ca poate daca ma plimb mult mult nasc, dar nu) apoi am venit acasa, am mancat, somnic, iar seara ne-am uitat la artificii (din dormitor - v-am zis ca suntem oameni importanti) si am iesit iarasi la plimbare prin zona parcului unirii - da seara a fost cam urat, tarabe cu tampenii, plin de lume proasta, terase cu manele ... asta nu mi-a placut deloc.
si ne gandeam ce fain va fi de carol ca la defilare el o sa stea in gat la cristi si o sa vada tot...
la defilarea cu portul po****r erau dintr-un sat unii asa de mici 3-4 ani, tare draguti si scumpici
in parc se dadea mancare, erau tot felul de terase (asta in santurile cetatii) da noi la astea am fost duminica cand nu era inghesuiala.
34+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 4 SAPTAMANI

Carmen_Marieta spune:
'neatza burticutze,
Am citit tot din urma, am vazut poze foarte frumoase: Lisa si Eli, citit despre bebei maricei.
Eu zic ca ar trebui sa fim toate optimiste si sa nu ne mai stresam.
Ingrid si eu am "alunite" pe gat si pe san, dar nu m-am stresat, deoarece mi-au aparut pe perioada sarcinii, unele dispar..
Oricum vezi ce zice si dermatologul.
Cami-Antonia cel mai bine e sa vb cu Marinescu, sa vezi el ce zice..
Eu cand sunt asa nelamurita intreb inca un medic, asta de cand era sa mor, din cauza unei dr..... deci tu oricum ai aceasta posibilitate, de a te informa.
Bebelusi ai terminat prajitura?? nu ai facut si tu o poza sa ne-o arati macar, 

Ira-Liza o sa o incerc si eu, dar s-ar putea sa te cam stresez, pe privat, ca eu nu sunt foarte indemanatica..![]()
Roxana ce faci, cum te simti?
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
28+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

AMR 5 saptamani!