Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009(92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Fetelor nu sunt pesimista nu stiu de unde ati inteles unele dintre voi asta,nu sunt ingrijorata ci ca orice femeie imi pun si eu diverse intrebari si am emotii foarte mari in ceea ce priveste evenimentul in sine,nasterea,cat si perioada de dupa..asta nu inseamna ca-s pesimista.Alina m-a inteles perfect.
In fine,in general nu-mi expun gandurile si trairile pe tapet..

Cadia,mersi pt pupici.

Ira,multa bafta azi la dr.Imi pare tare rau ca ai asa probleme cu angajatorul si in loc sa fi si tu linistita acum,stai sa te stresezi cu asa ceva.

Anca,mie mi se pare ca bebele tau are o greutate foarte buna...iar 3400 la nastere este foarte ok.Pana la urma ei ce considera bb ok?unul de 4-5kg?Eu sincer prefer sa fie sanatos,iar ca si greutate un 3200 chiar mi se pare ok.(mai ales ca vreau sa nasc natural,daca ma intelegi.)

Lisa ti-am vazut pozele,peisajul ala..off ce frumos este.
Btw iti sta tare bine cu nasul ala rosu.

POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna dimineata, fetele,

Eli, ce frumusete de baiat ai, sa iti traiasca! Si tu esti o gravida foarte frumusica si finuta!

Anca, nu pricep cum e bebe prea mic la 32 sapt cu 2,1 kg, eu cred ca e ok....
Miere, mie mi-a zis doctorita ca nu mai conteaza la nastere daca bebe are 2,5 kg sau 5! Oricum am mai zis ca aici cunosc doua persoane care au nascut natural bebe de 4,7 kg (dupa cezariana de urgenta la prima nastere) si de 5,1 kg (o columbianca supermicuta, skinny, etc).

Fetelor, ne descurcam toate, chiar departe de familie si fara ajutor. Doar ii avem pe tatici, suntem in echipa, nu?

Daiopri, te inteleg ca vrei sa nasti cu sotul tau, eu nu mi-as imagina altfel. Lasa ca se rezolva toate si va fi cu tine.

Va las ca am si de munca.... o zi buna si sunt curioasa ce face micuta Daria! Un gand bun spre ea si parinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

IRA ,nici eu nu simt ca-i am...da' ma enerveaza...eu ma simt zurlie ca la douajdeani!!!de fel sunt o fire fffff vesela,seful gashtii,cum ar veni...de abia astept sa nasc sa pot reincepe sa ma simt vioaie ca inainte...v-am spus ca,bietii mei copii,sunt obisnuiti sa fie cu noi peste tot,deci si la chefuri...si ei de abia asteapta sa-mi revin ca-mi tot spun ca nu pot sa fiu tot timpu' nervoasa si suparata...lasa ca vedeti voi dupa ce nasc!!!!!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 29+Mihai Adrian

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Neatza!!!!

Azi e prima zi de prenatal.

Vreau si eu zapada muulta.Lisa, ne trimiti si noua???Super faine pozele.

Alina, si eu tot joi as vrea sa merg la targ dar inca nu stiu sigur.
Oricum, ne vedem maine la Platza, nu????

Fetelor eu am uitat la ce ora este intalnirea maine la Clatitarie.

31+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'Neata buna!

inca 4 zile de servici...

Si e frig, si ploua... ufff...va pup si ... sa ne vedem cu bine pe seara

Dark Bendis

34+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 6 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza fetele

mi sooomn

si vreau vacanta - da nu stat acasa, sa mergem undeva la munte unde sa fie de toate si sa fim serviti si tot

34+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

LA MULTI ANI YASHI SI ANDREEA

34+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnele mele
la multi ani fericiti Andreelor si Andreilor sarbatoriti duminica. sa fiti sanatosi, bucurosi, fericiti!! un pupic si o floare speciala pentru Andre_ea si Andreea ciufik
sper ca ati avut un week end linistit si frumos.
citesc din urma si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata burtici,

Am citit cat e cat ce ati scris de vineri si pana acum si ceea ce mi-a atras atentia este teama fiecareia dintre noi referitoare la nastere si la noul rol pe care il vom avea.

Si eu traiesc teama asta, insa am si temeri mai ciudate decat atat, oarecum asemanatoare cu ale fetelor care acum sunt la al doilea bebe. Mi-e teama sa nu se intample ceva in timpul cezarienei si sa imi las fata singurica. Stiu ca este de-a dreptul idiot ceea ce zic, dar ma mai bantuie si gandurile astea.

In restul timpului sunt optimista si am incredere ca vom face fata si nasterii in sine, cu toate neajunsurile ei, dar si rolului de mama, greu la inceput, dar atat de miraculos. Ceea ce traim este un miracol, o sansa pe care ne-a dat-o Dumnezeu, dublata de o putere neasemuita care numai din sentimentul matern poate izvori.

Nu e rau nemaintalnit ca avem astfel de sentimente si cred ca este extraordinar de bine ca le putem exterioriza (aici pe forum sau in familie). Depresia este foarte aproape, mai ales daca tinem totul in noi. Deci, fetelor, daca avem ceva pe suflet, mai bine ii dam drumul decat sa se umple paharul.

M-am intins ca de obicei. Sper sa nu va fi plictisit asa la inceput de saptamana.

Cadia, eu stiam de maine la ora 15:00. S-a mai schimbat ceva intretimp?

Mai fetelor, 2,4 kg la 32 sapt e o greutate absolut normala. Eu m-am nascut la 8 luni, la 2,4 kg si am fost f normala si am supt de o cocosam pe mama si nu a mai zis nimeni nimic.

Bee31+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Bee, nu mai stiam daca 14 sau 15, dar acum ca mi-ai zis tu, m-am luminat..Asa este, la ora 15.Abia astept.

Ar fi super sa aduca cineva un aparat foto.Eu nu am decat camera, la care nu stiu sa umblu.

31+cu CLARA

Mergi la inceput