nu am hobby

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Eu am ca hobby curiozitatea (pe langa somn). In sensul ca nu am o singura pasiune pe care sa o urmez toata viata, ci ma pasioneaza experientele noi pentru mine (o limba noua, un sport nou, lucru manual, locuri noi...).

Ultima curiozitate ar fi aceasta: http://bendismoon.blogspot.com/ . Dar nici aici nu pot zice ca imi place sa folosesc cutare sau cutare material. Imi place sa experimentez materiale diverse, iar apoi sa trec la altceva. Parerea mea e ca exista prea multe lucruri interesante de cunoscut ca sa ma limitez la unul singur, iar interesele se pot modifica cu varsta.

Pentru cei care au nevoie de o idee de hobby am gasit aici o lista (in engleza):
http://www.buzzle.com/articles/list-of-hobbies-interests.html

Cred ca tine si de firea fiecaruia. Hobby-ul nu este obligatoriu. Din cate am vazut, barbatii sunt mai predispusi la a avea hobbyuri si pasiuni decat femeile. Nu stiu daca este o diferenta psihologica sau doar una de timp disponibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Hobby e gradinaritul si intr-un fel si meseria mi-a ajuns hobby ca nu mai gasesc timp destul nici pentru ea de cand sunt "mama pentru doi"

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Cred ca hobby este ceea ce nu e musai sa faci, dar gasesti tot timpul o motivatie strong pentru timpul alocat respectivei activitati.
In cazul meu, aici se incadreaza gradinaritul (relativ de curand, cam de 2 ani) - in sensul ca as fi putut sa platesc o firma care sa vina si sa-mi populeze toata curtea, sa o curete si acum sa arate ok, da' eu am ales calea cea mai complicata - am pus 250 de recipiente cu rasaduri (si le bibilesc si studiez cel putinde de 2 ori pe zi), seman eu seminte dar mai intai scot o juma de roaba de radacini de buruieni dintr-un metru patrat de pamant...si tot asa.
Alt hobby este pictura (mi-am facut si un blog cu cateva din cele mai recente 'opere', inspirata fiind de baietelul meu cu care 'mazgalesc' cot la cot http://tabloute.blogspot.com/ ) - legat de pictat/desenat, este singura activitate in timpul careia mi se intampla sa nu-mi dau seama ca am ratat noaptea si a rasarit deja soarele
Sporadic ma mai ocup si cu ceva croitorit, am multe idei, mai greu e cu pusul in practica.
Am insa doua defecte: vreau sa vad rezultatul imaginatiei mele repede si sunt si perfectionista - astea nu prea se pupa si uite asa imi complic eu viata.
POt sa spun insa ca mie cu siguranta mi-ar fi tare greu daca n-as avea hobby-urile mele - atunci ma deconectez si am mare nevoie si de astfel de momente.

mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Olympia, imi plac fluturii tai si gradina.

Tala, sunt tare dragute tablouasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tala

Cred ca hobby este ceea ce nu e musai sa faci, dar gasesti tot timpul o motivatie strong pentru timpul alocat respectivei activitati.
In cazul meu, aici se incadreaza gradinaritul (relativ de curand, cam de 2 ani) - in sensul ca as fi putut sa platesc o firma care sa vina si sa-mi populeze toata curtea, sa o curete si acum sa arate ok, da' eu am ales calea cea mai complicata - am pus 250 de recipiente cu rasaduri (si le bibilesc si studiez cel putinde de 2 ori pe zi), seman eu seminte dar mai intai scot o juma de roaba de radacini de buruieni dintr-un metru patrat de pamant...si tot asa.
Alt hobby este pictura (mi-am facut si un blog cu cateva din cele mai recente 'opere', inspirata fiind de baietelul meu cu care 'mazgalesc' cot la cot http://tabloute.blogspot.com/ ) - legat de pictat/desenat, este singura activitate in timpul careia mi se intampla sa nu-mi dau seama ca am ratat noaptea si a rasarit deja soarele
Sporadic ma mai ocup si cu ceva croitorit, am multe idei, mai greu e cu pusul in practica.
Am insa doua defecte: vreau sa vad rezultatul imaginatiei mele repede si sunt si perfectionista - astea nu prea se pupa si uite asa imi complic eu viata.
POt sa spun insa ca mie cu siguranta mi-ar fi tare greu daca n-as avea hobby-urile mele - atunci ma deconectez si am mare nevoie si de astfel de momente.

mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!

Tala, m-am uitat pe picturile tale si sunt grozave. Poti, te rog, sa-mi spui de unde procuri materialele (lemnul, culorile...)? Am o fetita careia ii place sa picteze si as vrea sa-i fac o surpriza cumparandu-i cele necesare. Cred ca ar putea fi hobby-ul ei, de fapt este deja, daca ma gandesc mai bine, numai ca ii trebuie cele necesare. Deocamdata picteaza pe foi de hartie si cu acuarele de la librarie.
Multumesc si felicitari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Sanziana, multumesc. Eu ma prind mai greu...intrasem pe blogul tau in postarea ta din urma si nu stiu de ce am crezut ca il dai doar ca un exemplu de activitati si chiar ma intrebam cine a avut rabdarea sa bibileasca fiecare martisor si samburel asa frumos.
Anemona iti multumesc si tie si raspunsul la intrebarea ta e foarte simplu: din magazinele de materiale de constructii. Eu stau la curte si am 'stoc' de lemn pe care il aranjeaza sotul (in sensul ca il decupeaza dupa forma pe care i-o desenez eu si apoi il slefuieste), de restul ma ocup eu: grund, pictat (in principiu cu orice, la copil i-am dat tempera sa picteze pt ca e mai putin toxica) si lacuit (cu lac ecologic, caci sunt pt copii. Dar la magazine precum Hornbach sau Brico iti taie lemnul (nu stiu si daca cu pendularul) dar forme drepte cu siguranta.

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Tala, multumesc ! O sa ajung si eu pe la magazinele astea sa vad daca ma descurc si poate te mai intreb ce si cum daca nu ma prind :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

scuze cred ca voi nu prea stiti ce inseamna hobby.sa lam dictionarul!sau poate la unii nu-i ca la altii.mai iubitlor cei la voi hobi ca................la mine-i altceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

oare io pe unde-am umblat de n-am vazut subiectul pana acum?

de-a lungul vietii m-au apucat si m-au lasat relativ repede mai multe..cele care-au rezistat trecerii anilor sunt-croitul si cusutul la masina proprie, diverse, pt. mine si fiu-meu -el nu ma poate refuza ca n-are autoritatea necesaraspre deosebire de tat-su care mi-a facut figuri de cateva ori si l-am eliminat din flota de manechinuiti...apoi din 2008 mi s-a pus pata pe bucatareala mai exact realizarea de torturi,anul trecut n-am scapat nici o ocazie de a face torturi..parinti frati surori cumnati verisori toti au primit de ziua lor acelasi cadou doar in alt ambalaj..m-am cam lasat de acest hobby dupa ce-am vazut cat e de periculos...
in curs de desfasurare e acum es/zoterismul,imi place /atrage domeniul asta..barbatu-meu si-o smuls juma de podoaba capilara cand am ridicat un colet de 100 lei de la posta -toate in legatura cu subiectul cu pricina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela42

scuze cred ca voi nu prea stiti ce inseamna hobby.sa lam dictionarul!sau poate la unii nu-i ca la altii.mai iubitlor cei la voi hobi ca................la mine-i altceva!

Pai....lumineaza-ne!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput