nu am hobby

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Interesant subiect!

Nici eu nu am un hobby, dar l-am imprumutat pe al sotului, m-a prins si chiar imi place. El are ca hobby tirul cu arcul (de la construit arcuri la tras) si eu ma invart mereu pe langa el si intreb, si-l mai ajut, si da, imi place sa trag cu arcul.

Apropo de hobby-ul cu adunat cifrele de la nr. de masini. Eu de cand s-au schimbat in litere am obicieul sa incerc sa formez cuvinte cu literele respective, musai in ordine in care apar. Chiar imi place chestia asta...da' nu cred ca e hobby...

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Hobbiurile sunt intr-adevar importante pentru ca te ajuta sa te relaxezi.
Eu am ca si hobbiuri gatitul: www.andaoana.com si fotografia.

Pentru mine hobby e acea activitate pe care o faci cu placere oricand, si daca te trezeste cineva in timpul noptii.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Hobby-ul meu este DC-ul.

Serios, nu pot fara el. Pana de curand ma apuca o panica grozava cand ma gandeam ca trebuie sa plec undeva unde o perioada nu aveam acces la internet (deci nici la DC!)...traiasca netul pe mobil!

Cum am un moment liber, hop in favorites....sa vad ce mai e pe forum!

tuturor "hobbyoaselor"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

chiar m-am distrat cititnd subiectul asta! pot spune oare ca hobby-ul meu este sa citesc subiecte bune pe forum?
la intrebarea "un recruiter se uita la hobby-urile notate in CV?" pot raspunde ca cel putin unul se uita si se amuza teribil. insa daca mai vad multe "muzica, lectura, calatorii, prieteni", o las balta cu cititul ultimului rand din CV...
de citit citesc - in orice moment pot enumera cel putin 3 carti pe care le citesc simultan; muzica ascult si eu ca orice om; de calatorit... vad vreo 2 locuri noi pe an; cu prietenii care este ma vad si ma distrez ca tot omu'. dar sa le spun "hobby" e desuet rau de tot.
imi place sa dorm si sa fac bai lungi si fierbinti... ha, rad singura deja.
am scris in "draga jurnalule" de la 14 pana pe la 20 de ani. se pune?
din literele de la numarele masinii fac tot felul de combinatii si-mi ies niste injuraturi de mai mare frumusetea.
fac poze si-mi place sa ma uit la ele dup-aia.
a, imi mai place sa vorbesc la telefon si sa ma uit la tv.
sa joc piticot cu fi-miu.
imi place sa mananc "mult si bun".

concluzia: n-am niciun hobby , dar supravietuiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ah, iar florile sadite de mine par a nu resari niciodata asa cum arata ambalajul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Dragele mele,

nici eu nu am hobby-uri, si nici timp nu as avea pt asa ceva.
De cand ma stiu, cele 24 ore pe zi au fost insuficiente si asta si inainte de a avea copiii. Lucram in ture de 12/24 si cand veneam de la job, cadeam franta.
Acum, cu 2 copii mici, stiti si voi cum e, nici timp sa te speli pe cap nu ai....barem sa cosi sau sa tzesi mileuri

Sotul meu, in schimb este un adevarat pasionat: are colectie de monede si bancnote, merge regulat( saptamanal aproape) la munte, are propriul forum si site cu fotografii ale mijloacelor de transport in comun...si de multe ori mi-a reprosat ca-s "saraca sufleteste" pt ca nu am nici un hobby.
Sincer, dupa ce spal zilnic 2-3 masini de rufe, fac curat in 4 camere si gatesc oale de mancare, singura fericire este cand se culca copiii si-mi fac un dus, apoi ma uit la filme pe AXN sau Euforia, cu un pahar de ceai langa mine...si as dormi....vreo 2 ani, sa recuperez noptile albe de cand s-au nascut astia mici.

Deci, cam asta e situatia...asa ca Ymca si restul fetelor, putem sa ne facem un Club, al persoanelor ne-hobbyste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicopuscasu

Dragele mele,

nici eu nu am hobby-uri, si nici timp nu as avea pt asa ceva.
De cand ma stiu, cele 24 ore pe zi au fost insuficiente si asta si inainte de a avea copiii. Lucram in ture de 12/24 si cand veneam de la job, cadeam franta.
Acum, cu 2 copii mici, stiti si voi cum e, nici timp sa te speli pe cap nu ai....barem sa cosi sau sa tzesi mileuri

Sotul meu, in schimb este un adevarat pasionat: are colectie de monede si bancnote, merge regulat( saptamanal aproape) la munte, are propriul forum si site cu fotografii ale mijloacelor de transport in comun...si de multe ori mi-a reprosat ca-s "saraca sufleteste" pt ca nu am nici un hobby.Sincer, dupa ce spal zilnic 2-3 masini de rufe, fac curat in 4 camere si gatesc oale de mancare, singura fericire este cand se culca copiii si-mi fac un dus, apoi ma uit la filme pe AXN sau Euforia, cu un pahar de ceai langa mine...si as dormi....vreo 2 ani, sa recuperez noptile albe de cand s-au nascut astia mici.

Deci, cam asta e situatia...asa ca Ymca si restul fetelor, putem sa ne facem un Club, al persoanelor ne-hobbyste

www.nico.stfp.net

De-aia n-ai tu nici un hobby, pentru ca sotul tau are prea multe !!!
Ia sa-ti faci timp si pentru tine, nu numai pentru sot si familie, si sa vezi cum apare hobby-ul !

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

hehe a reaparut subiectul meu...am tresarit cand l-am vazut si am inceput sa sap in putul gandirii sa vad ce-am mai realizat din 2008 pana azi.

m-am reapucat de patinaj dar il practic cu mari pauze
practic sport regulat si pe 1 aprilie se implineste anul de cand imi iau portia de sanatate
am luat 2 lectii de limba araba
am studiat cateva zile Na'vi
mi-am imbogatit colectia de invatat germana in masina
am studiat ceva despre ceasuri...istorie, case producatoare, mecanisme, colectii...frumos dar n-a durat prea mult
cateva reviste si carti pentru gradinarit
am gatit de 2 ori dintr-o carte si doar una din retete a iesit comestibila

carina te-am citit de multe ori si-i place mult de tot ce faci.

diana incepusem sa ma antrenez pentru maraton.doream sa particip la cursa populara (imi cunosc limitele).poate-mi mai dezvalui din secretele antrenamentului tau sau poate facem un grup de alergare. succes la Roma!

kristinutzama gandeam eu la treaba cu CV-urile. sa mananc mult si bun face parte din fostele mele hobby-uri. acum hobby-ul meu e dieta.

dia_filipas foarte interesant ce faceti tu si sotul tau..super! cred ca voi analiza si eu putin subiectul.

nico sunt de acord cu bogdanai.

icristina felicitari si la mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Revin ... N-am apucat sa citesc din urma, asa ca poate s-a mai spus ce vreau sa spun eu ...

Dupa mine, nu se poate numi hobby o activitate pe care o faci ocazional. Multe din cele enumerate de voi eu le-as incadra in categoria "relazare" sau "cum imi petrec timpul liber". Faptul ca in fiecare zi citesti 3 carti simultan (ceea ce pe mine ma depaseste, nu prea inteleg cum te poti concentra la toate, dar poate unii pot), sau ca te uiti la TV sau te duci la patinaj sau sa faci bai fierbinti ... asta mi se pare un mod de relaxare, nu un hobby. Iar sa spui ca ai ca hobby "prietenii", asta m-a dat gata !!!

Dupa mine, hobby este acel lucru pentru care iti gasesti timp oricat de ocupat si de obosit ai fi, poate nu chiar in fiecare zi, dar iti lipseste daca nu-l practici un timp.

Nu prea sunt de acord cu definitia care spune ca hobby este activitatea practicata ina afara job-ului, doar in timpul liber ... Ce te faci daca jobul tau este derivat din hobby ? Adica ai norocul sa ai un servici care face parte din hobby-ul tau ?

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

ma amuzat subiectul si aveam putin timp liber si zic ia sa vedem!eu sunt din grupa celor cu multe hobbyuri.atit de multe ca uneori nu-mi place asta.fericirea maxima si satisfactia infinita mi-o da serviciul meu fac hainute de oazii speciale.bucuria la ac hobby mai este si portofelul care na mai ne dau si ele chef.am unul dramatic cumpar de toti banii din portofel,am 100 tot,am1000 tot,pina la ultimul banut,mi-e jena dar sunt todeauna cu lista la cumparaturi ca altfel...pe toate le-as cumpara.ador plantele vreau sa stiu multe sa vad sa cresc sa sadesc,i-mi plac animalele ,i-mi placa psihologia. dupa cit ma cunosc si ce am observat ca oamenii curiosi-pozitivi au multe hobbyuri si sunt deseori fericiti.eu cu job ca hobby am muncit in viata asta cit 3,dar a meritat.sa lucrezi pt o prezentare de moda este o mare bucurie si o experienta extraordinara.nu stiu daca masajul poate fi considerat caci de la masaj nu as pleca decit de urgenta necesitate.eeeeeeeee rau cu rau rau fara rau

Mergi la inceput