Azoospermie - cap 26 -

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

Miki, tu nu ai povestit nicaieri cum s-a intamplat? sau sunt eu chioara? poate ma ajuta careva ca imi plac povestile astea de mor.....
pe toate azoo si non-azoogirls.

anul acesta ne odihnim pt ca la anul sigur vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Dear bambie, nu fi trista!

Uite, nu stiu daca ai citit cateva capitole in urma legat de operatia de la Fundeni. Au scris atunci Pisix-care a sunat sa obtina informatii- si Jesika, al carei sot s-a operat in octombrie.

Poate voi va calificati , caci vad ca atat geneticele cat si hormonalele sunt OK.

Noi suntem in curs de investigare, asteptam raspunsul la genetice, insa daca ies OK e o posibilitate pe care o luam in calcul.

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

A fost un reportaj la ProTV, link-ul este asta:

http://stirileprotv.ro/stiri/social/barbatii-responsabili-pentru-infertilitatea-in-cuplu.html

Uite aici, mi-am salvat mesajul pus de Pisix:

Am mers pe firul apei cu reportajul despre care s-a scris la noi pe forum, cel de la Fundeni in care se preciza ca se pot desfunda canalele blocate la barbatii cu azoo excretorie.

Candidatii optimi pt aceasta operatiune sunt barbatii care au analize hormonale si genetice ok, deci pt care, cel putin teoretic, azoo este excretorie.

Astfel, am aflat ca acum se face aceasta operatiune la Fundeni, de catre dr Voinea, dupa o metoda pusa la punct de o echipa de la o universitate din Olanda.

Mai concret: se face o eco rectala pt a vedea daca prostata e ok, o proba de fructoza din sperma (asta ne-a spus clar ca nu face decat dr Matei) si daca totul indica un blocaj, atunci se trece la operatie.

Dr Voinea poate fi gasit in sectia de urologie la Fundeni (am si un nr de mobil pt cine e interesata), et 2.

Eu am sperat foarte mult sa fim candidati pt aceasta operatie (déjà hotarasem sa sar peste FIV acum in speranta ca … voi ramane natural ) , insa se pare ca la sotul meu blocajul este pe canalul deferend insa in interiorul prostatei, ceea ce din pacate nu ne face eligibili pt operatie.

Insa cred ca suntem un caz, e posibil ca sotii vostri sa poata beneficia de acasta operatie si sa scapati de cosmarul FIV-urilor, tratamentelor, biopsiilor.

Eu am vorbit cu medicii si chiar pare o varianta viabila, daca va incadrati in “descriere” mergeti macar sa vorbiti cu medicii, e posibil sa fie o decizie care va va schimba viata.

Succes !

si aici mesajul Jesikai:
Buna ziua, fetelor. Citesc acest forum de foarte multa vreme, pt.ca din pacate sint si eu -sau am fost- o azoogirls. Nu am scris niciodata dar acum vreau sa va ''vorbesc'' despre un subiect nou : operatia la Fundeni. Doctorul se numeste Sebastian Voinea. Sa nu va speriati de cit este de tinar pt. ca e un profesionist. Daca sinteti sigure ca sotii vostri au azoospermie obstructiva, adresati-va lui cu cea mai mare incredere.
Pasii pe care i-am urmat noi
1- analize: spermograma- Matei;fructoza-Matei;spermocultura; profil hormonal;ecografie testiculara;hiv,hepatite,vdrl.
2-cu acest dosar am mers la dr.Sebastian Voinea si el a hotarit ca sotul meu poate fi operat.
3-pt. internare aveti nevoie de o adeverinta de la serviciu si una de la medicul de familie. Ce mai e de facut...aflati de la dr.Voinea.Internarea dureaza cam 5 zile.
4-operatia : poate dura intre 4 si 6 ore. Sotul meu a stat la reanimare o zi, iar a doua zi dupa operatie a fost adus la salon. A mincat supa,a baut ceai si chiar a facut o mica plimbarica.
5-veti avea nevoie de un chilot tip suspensor, care nu se prea gaseste pe la noi . Eu am cautat la toate magazinele cu articole sportive, pe care le cunosc (inclusiv la Intersport), si la farmacii-nu am gasit. Poate voi veti avea mai mult noroc.Daca nu gasiti, puteti sa cumparati chilot din elastan cu 2 nr. mai mici decit cumparati de obicei. Mie mi-a recomandat dl.dr. sa fie un nr. mai mic, dar se intinde destul de tare elastanul si zona tb. sa fie bine protejata.
Veti mai avea nevoie de xilina-gel pt. ca dupa operatie li se va pune sonda si xilina ii va ajuta sa suporte mai usor.
In mare cam astea ar fi de spus.Eu zic ca nu are rost sa mai incercati cu biopsii si FIV-uri. Aceasta este o operatie care ii poate ''repara'' pe sotii nostri in proportie de 90%. Ar fi pacat sa nu incercati.

CURAJ !

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

April 16, am citit despre operatia de la Fundeni, probabil am fi fost apti ptr operatie, dar din pacate, noi nu prea mai avem timp de pierdut, din cauza ca, eu am uter fibromatos, am avut si noduli fibromatosi intramurali, operati( miomectomie clasica) in 2007.
In mod normal, la 10 luni dupa operatie, ar fi trebuit sa facem fiv, dar sotulache nu a acceptat si a zis sa mai asteptam ca poate se intampla minunea.
Minunea nu s-a intamplat... iar dupa 18 luni de la interventie, nodulii dau semne, ca se vor instala din nou... si din acest motiv, am grabit formalitatiile pentru fiv, urmeaza in ianuarie intalnirea cu Dracea ... sper din tot sufletul sa nu fie prea tarziu...

Va doresc, mult succes cu analizele si sa va indepliniti visul cat mai curand!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor imi cer scuze, nu am putut intra ieri de la serv iar acasa am ajuns obosita si m-am dus direct in pat, incerc in seara asta sa va raspund. Cat despre actualizarea primei paginute , astept graviduta pt ca nu o pot face des, tb sa raspund si la intrebarile care mi se pun si de multe ori sunt multe pt ca mai am si pe PM. Chiar dc nu o sa avem o graviduta tb sa existe o fata care va dori sa faca asta si ... poarta noroc. Moni de ex cand a desc cap nu era si pana la sf capitolului a ramas.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailemac spune:

Nu am intrat de ceva timp pe forum, si cand s-a intamplat ce gasesc?
VESTI MINUNATE!!!!!!!!!
BRAVO MIKI!!!!!! Sarcina usoara iti doresc si un bebic sanatos, destept si frumos!!
Pupici pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailemac spune:

Apropo de deschiderea unui nou capitol...Daca MIKI va purta noroc si vor fi 2,3 sau mai multe gravidute? Cine va deschide noul capitol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisicel nu ma trec pt ca sunt superstitioasa Cezarica o asteapta pe Ana , promisiunea e promisiune, numai sa nu fie o Ana la mine si o alta Ana la tine. Nusyc sigur face o Ana dar eu ti-am promis tie mai intai.
Nusyce mai faci?
Diana23ct multumesc pt felicitari Sotul meu avea FSH f mare dar dr din Germania a spus ca dc testicolele sunt bune, nu sunt atrofiate sunt sanse sa se gaseasca gigei la biopsie.
Vrembebitz mutumesc pt felicitari, link-ul il trece viitoarea gravidutza cu burtik cu tot Am povestit pe la mj cap trecut, o sa caut eu si o sa-ti dau link-ul pe PM.
Dma multumesc pt felicitari, ce face bb?
Dear_bambie
Pt imobili Napraznic 6/zi
PH 8 asta inseamna ca e acid, un pic de bicarbonat de sodiu pus in sticla de apa plata (atat cat sa nu i se simta gustul (asta e buna si la stomac dc are pb)
Testosteronul e in limite dar dupa mine e cam mare si stiu ca asta afecteaza prostata. Deci ar fi indicat PRO6 de la FLP. Poti inlocui Spermotrend cu Multi Maca.
Ailemac multumesc pt felicitari

Citat:
Apropo de deschiderea unui nou capitol...Daca MIKI va purta noroc si vor fi 2,3 sau mai multe gravidute? Cine va deschide noul capitol?

Toate 3 pe rand
Amzulici ce mai faci?
Copilutzu iar disparausi? Ai incercat masca?

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Mikilina super masca!!
Am facut-o si este supeeer!!!
Dar sa va “spun “ o faza tare … de cate ori fac masca cu ulei de masline … cand ma uit la tv-eu vine “PERLUTZA” si ma limbaie prin par… este inebunita dupa uleiul de masline…
Aaa si nu imi dau cu balsam ca imi face parul carpos … moooale ca de bebeluc… si nu imi place…. (se ploshteshte motzul)
Sar’naaaa mult!!!!
Andutza mea draga iti doresc un START cat mai rapid !!!
dear_bambie
Pisixcel pup si sar’naaaa ptr. galerie!!!

Dragele mele dar de Avalonel mai stiti ceva???
Stiu ca mai vizita subiectul..
Avalonel?!?!?!? "Clocesti" si tu mamicaaaa??? Pup cu dooor!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

miki-miki
FELICITARI inca o data draga mea , pentru ca nu ma pot abtine sa fac asta iar si iar!!
M-am tot uitat eu dupa tine o vreme pt ca ne-ai spus ca pleci dar nici prin cap nu-mi trecea ca ai sa vii cu asa o super veste !!!
Dupa ce noi am vorbit, Zadori m-a chemat la un control si avea stabilit pt mine un tratament naturist (gynex 3x3/zi, ginseng 1/zi, vit. C si E 1/zi, immuno 1/zi) asa ca l-am luat pe asta ce sa fac.Pot sa-ti spun ca m-am ingrasat un pic de la el.
Tratamentul l-am primit pt 1 luna urmand sa continui doar cu gynexul.Dar marti mi-am facut tsh care este 5 si ceva (dupa o luna si ceva de gynex) asa ca m-am hotarat sa iau euthyrox 1/2 pastila de 25 mg(azi am inceput)pt ca vreau sa-mi scad tsh pana la urmatorul fiv pe care vreau sa-l fac la sfarsitul lunii ianuarie.
Ce sa fac oare , sa incep tratam.naturist pe care mi l-ai indicat sau nu mai pot acum daca iau euthyrox?Si imi e si tare frica de kg in plus pe care precis le iau.
Mai am o rugaminte la tine , trimite-mi si mie povestea ta daca nu iti e foarte greu pt ca nici eu nu o stiu !!!
Multumesc din suflet pentru tot.
pupici

Mergi la inceput