Azoospermie - cap 26 -

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

luck
vreau sa te intreb un lucru....si eu merg la dr.zadori...ai si tu ceva probleme de ti-a dat tratament?mi-e inca nu mi-a facut nimic decat un simplu control ginecologic...e drept ca am fost doar o data...in 11 decembrie trebuie sa mergem iar...are mai multa treaba cu sotul meu decat cu mine deoarece sotul meu e azoospermic...o sa repete iar spermograma,dupa tratamentul pe care i l-a dat.....acum luni o sa primesc si rezultatele la microdeletii...am niste emotii...mai mari eu ca si sotul meu...dar,ma rog la d-zeu sa fie bine macar asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata, dragele mele!

Miki-Miki, saru'mana!
Copilutzu

toate fetele cu drag si sa nu uitati sa va pregatiti ghetutele!!!!!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Fetelor am si o o rugaminte mare la voi. Sunt membra a comunitatii desprecopii cu incercari repetate si un esec in fiv. Eu personal am renuntat la lupta dar pentru a reusi sa trec peste aspectul psihologic incerc sa fac altceva pentru mine si pentru ceilalti. Asa ca fac un masterat in comunicare si m-am gandit la o lucrare pe tema impactului pe care infertilitatea il are asupra femeilor, cuplurilor si societatii si cum infertilitatea devine incet incet "minoritatea cea tacuta" asa cum am gasit-o numita intr-un articol.
Asadar am construit un chestioar cu intrebari care sa ma ajute sa-mi construiesc cazul si sa fac studiul pentru examen. Am uploadat chestionarul pe internet si pentru cine doreste sa participe, sa mi-l trimita la motanas2@yahoo.com. Nu am nevoie de nume ci doar de raspunsuri sincere.
www.zshare.net/download/52282943497da930/" target="_blank">http://www.zshare.net/download/52282943497da930/ ( l-am corectat)
Nu uitati sa treceti pe chestionar varsta!

Va multumesc din suflet!!

cami

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

Cami asta nu e un chestionar: ca sa raspunzi la intrebari trebuie sa scrii zeci de pagini.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Hudak, ce tratament ia sotul tau?Ce ca v-a zis dr. din Ungaria?Mult succes in continuare.
Pisix, vom merge in Germania la o prima consultatie prin martie, iar in functie de ce ne vor zice, vom hotari intre Germania si Gynera cu Damian.
Copilutzu,, am strans banii de o prima consultatie in Germania.Sper ca pana in martie, sa mai strangem si restul.
Nusy,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andra:

Miki: as vrea sa fie o " Ana", de fapt o "Ingrid Cristiana", insa numai Doamne-Doamne stie ce va fi...oricum, vorba aia,ce-o fi ,numai sanatos sa fie! Eu fac bine,multumesc de intrebare, ma lupt tot cu greata, cu durerile de cap si uneori cu dureri de burtica...am fost si alaltaieri la ecografie,din nou, si bebicul era bine,dadea ca si data trecuta din manute si picioruse si se misca in saculetul lui. Are 3,34 cm. Ma duc iar la eco vinerea viitoare,apoi pe 18 la morfologica si dublul test. Tu ai mai capatat vreun simptom,ceva? La eco cand mai mergi? Te

Un dulce pentru toate fetele!

Nusy 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

fetelor
nu stiu daca v-am spus, vineri sotu a refacut spermograma. de data asta nu mai scrie oligospermie severa, dar nici altceva nu mai scrie. nu e niciun diagnostic. nici macar ca e bine sau normal. nimic.
o sa va scriu mai jos rezultatele la cele 2 spermograme, poate din voi cele cu experienta ma poate dezmetici cineva.
Prima spermograma
Aspect: opalescent
Lichefiere: completa
Consistenta: filanta.
Volum: 2,5ml
pH: 8 [interval biologic de referinta/UM 7.7 - 8.5]
Mobilitate: >60 [interval biologic de referinta/UM >60 %]
Concentratie: 3.250.000 spermatozoizi/cm3 [interval biologic de referinta/UM 20 - 200 milioane/cm3]
Morfologie: Aspect_Normal [interval biologic de referinta/UM >70 %]
Nr. globule albe: Absente
Observatii laborator: Oligozoospermie severa. A se repeta la 21 de zile.

Nu am refacut-o la fix 21 de zile, caci aveam mai mult de 5 zile de abstinenta si nu era bine.
A 2 spermograma
Aspect: opalescent
Lichefiere: completa
Consistenta: filanta
Volum: 2,5ml
pH: 8 [interval bilogic de referinta/UM: 7.7 - 8.5]
Mobilitate: ~40 [interval bilogic de referinta/UM: >60%]
Concentratie: 2.920.000 spermatozoizi/cm3 [interval bilogic de referinta/UM: 20 - 200 milioane/cm3]
Morfologie: Aspect_Normal [interval bilogic de referinta/UM:>70%]
Nr. globule albe: Absente

o parere ceva?

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Delphinas,incerc sa-ti raspund eu. Din cate vad, zic ca a doua spermograma e mai putin buna ca prima, intrucat au scazut si mobilitatea( de la 60% la 40%) si numarul ( de la 3.250.000 la 2.920.000), in rest ceilalti parametri sunt la fel. Asadar,tot oligospermie(chiar oligoastenospermie) severa.

Nusy 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

hudak ali
mie mi-a dat tratam Zadori pt ca eu sunt cea cu probleme , de sotul meu nu s-a plans inca !!!
eu raspund mai greu la tartament si a icercat un tratament naturist pentru revigorarea ovarelor !!!
cand te gandesti sa faci un fiv ???
multe bafta !!!!!!!

nusy
iti doresc sa-ti mearga toate cel putin la fel de bine ca si pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nusy multumesc de raspuns.
si eu am zis ca a 2 e mai putin buna decat prima. nr e mai mic, mobilitate mai scazuta. si curios ca nu scrie nimic. la prima macar a scris oligospermie...dar la asta nimic.
astept intalnirea cu urologu pe 19 si sa vedem ce o mai fi.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput