Puiuti de randunici 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

na ca iar n-a iesit cu maslina Nicoleta.. sorry!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

apropo de ursita..
Mimo sa o intrebi maine dimineata pe Teo pe cine a visat.. poate ai noroc si nu l-a visat pe prapadit!

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mihutza,

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

am avut un schizofren (condamnat pentru omor) care era convins ca eu sunt aleasa, ca m-a visat in noaptea de Sf.Andrei
strang scrisorile lor, ca dupa ce ies in pensie scot o carte si-mi fac si eu batranetile frumoase!
altul mi-o scris o poezie cam asa: "te-oi iubi pana-ai sa mori!"
altul mi-a trimis un test grila, trebuia sa pun x-uri, printre altele... "vrei sa fi nevasta mea? da nu", dar neinspirat nu si-a pus numele pe hartie, doar instructiunile, cum sa completez si sa o returnez.

din frumusetile serviciului!

ma duc la culcare ca tocmai vrea sa se trezeasca Luca si nu vreau sa ma gaseasca la laptop

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

si mi se face si foame...naspa

va , NB

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

aa si inca ceva.. legat de visele cu ursita..

eram studenta in 1-ul an si mi-am facut turta din aia cu apa, sare si faina.. si noaptea am visat un tip inalt, brunet si "buzos".. atat am tinut minte a doua zi, ca fata lui nu mi-o aduceam aminte.. ei si la vremea aia eu sufeream dupa prima dragoste, care se potriveste descrierii, so eram convinsa ca el era.. intre timp el acasa in GH si-a gasit o alta si a lasat-o si pe urma normal ca trebuit sa o ia de nevasta.. si iaca visul meu s-a dus.. tot raul spre bine, ca acum stiu ca nu a meritat nimic el.. eh.. adolescenta ce sa faci..

dar uite ca si olteanul meu, se potriveste descrierii.. ca de inalt e inalt, e brunet si mai e si buzat.. numa bun de pupat! hiihihihi si asa cum e el cu bune si cu rele, nu-l dau ca stiu ca ne iubeste enorm.. noi suntem fetele lui!

hai vise placute!

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

am avut un schizofren (condamnat pentru omor) care era convins ca eu sunt aleasa, ca m-a visat in noaptea de Sf.Andrei
strang scrisorile lor, ca dupa ce ies in pensie scot o carte si-mi fac si eu batranetile frumoase!
altul mi-o scris o poezie cam asa: "te-oi iubi pana-ai sa mori!"
altul mi-a trimis un test grila, trebuia sa pun x-uri, printre altele... "vrei sa fi nevasta mea? da nu", dar neinspirat nu si-a pus numele pe hartie, doar instructiunile, cum sa completez si sa o returnez.

din frumusetile serviciului!

ma duc la culcare ca tocmai vrea sa se trezeasca Luca si nu vreau sa ma gaseasca la laptop

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

hai ca mi-a placut! chiar cred ca ai adunate la intamplari.. la un asemenea loc de munca nici nu ma mir..

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nicoleta,

Eu sunt MOARTA dupa mango, ananas, litchi, papaya. Papaina din papaia ajuta mult digestia, in timp ce ananasul de exemplu este folosit in dieta fetelor care fac FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Miha,

Cu siguranta nu ai un serviciu monoton!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

so,...ce am mai facut in ultima vreme...

vineri (nu vinerea asta ce tocmai a trecut ci cu una mai inainte)...ma trezesc de dimineata cu capul in pioneze, gatul flambat, dureri musculare. Clara treaba, am luat bolesnita de la barbat (barbat ce in cele 6 zile libere a stat rapus de boala in pat). Patrick pare ok dar il aud de vreo doua ori tusind.

sambata, eu sunt si mai rau, urechi infundate, gat dureros si o tuse ce rupe flegma in gat. Patrick ii da mai departe cu tusea...din tuse seaca acum trece la productie. Il ansamblez si ma prezint la medic. Ala ca ce ii baiul...eu ca pai sa vedeti ca mi-a fost sotul bolnav...si acum si eu...si sigur ia si asta micu'. Ala sa inebuneasca...pai astea sunt simptome?...vede ca nu scapa de mine, ma asigura ca ii bine copilul (asta stiam si eu) dar imi scrie o reteta de antibiotic sa o am just in case. Ies de la el si ma infiintez in farmacie sa iau antibioticul sa il am acasa.

duminica dimineata il bag pe Patrick in pat langa mine pana vine taicasu de la servici. Pe la 9 simt ca ma arde ceva pe burta...erau picioarele lui Patrick febril ce stateau tolanite pe mine. Il verific...38 grd...bag Panadol. Peste noaptea mi-a tot chelalait si se auzea clar ca rupe ceva in gat. Si eu tuseam la greu. Doua ore mai tarziu Patrick la fel cu febra. Gata, bag antibiotic, nu mai stau sa astept. Peste zi si peste noapte ma distrez cu febra.

luni, febra si mucinos. bag BB in functiune si scot ceva dar nu purulent.

marti, ii dau AB de dimineata si mi-l varsa. Febra nu mai are si incep sa ii curga ochii, nasul, bine ca nu si baleste ca faceam inundatie. Arata ca un caine uitat in ploaie. Are si diaree si bine-nteles ca un scaun mi-l trage pana in gat chiar cand eram la cumparaturi. Pana am ajuns acasa (20 de minute mai tarziu) se iritase deja de a trebuit sa il dau vreo 3 zile cu oxid de zinc pe spate. Mi-a varsat de fiecare data cand i-am dat ceva cu pipeta (AB, Panadol, sirop decongestionant). Il punem seara la culcare, de fiecare data cand il punem pe spate se ineaca in flegma, tuseste si varsa. La a treia varsatura il ia sotul si il pune in masina. Gata, mergem la spital. Pe fuga ma schimb si eu...el ma zoreste ca nu e timp de spalat pe dinti. Urc in masina langa scaunul lui Patrick (in restul timpului el sta singur in spate). Patrick happy, happy, happy, cu jucaria in mana incepe sa cante si sa gangureasca, da rockereste din cap la muzica de la radio. Nasul si ochii nu ii mai curg. Ajungem la spital, ma lasa sotul in fata urgentei si el merge sa parcheze masina. Il astept pe coridor la intrare, Patrick ocheste un flacau la vreo 14-15 ani si se hilizeste la ala nevoie mare de l-a fastacit de numa. Vine sotul si intram la triaj nurse. Asta e cam ca si ghiseul de la banca, dupa un paravan de sticla sta o asistenta (special instruita) careia ii spui care e baiul, ea baga principalele info in calculator si urmeaza de acolo un protocol de intrebari pt problema respectiva. Ii explicam de zor care ii treaba, Patrick sta in picioare pe scaunul meu, se tine cu mainile de tejghea si rade cu gura pana la urechi la don'soara. Mai trecem pe la un "ghiseu" (cel de alaturi) ca sa ni se ia datele si ramanem in sala de asteptare sa ne cheme inauntru. Vine o asistenta (de fapt cred ca e eleva), simpatica si tinerica. Intram in urgenta si incepe sa il examineze, temperatura, puls, saturatie, cantarit...Patrick calare pe fatuca aia...sa ii manance ecusonul, stetoscopul, termometrul, nasul...ca la nebuni. Ne duce la un pat, trage perdelele si sa asteptam acolo. Patrick in al noualea cer...i-am ridicat barele de la pat ca sa nu cada...si el numa calare pe alea canta intruna. Vine asistenta si ne zice ca e ceva de asteptat dar ca intre timp sa prindem din zbor niste pishu de bursuc intr-un recipient. Eu ma gandesc ca nu are ce urina la cat a varsat, plus tehnica mi se pare imposibila asa ca il las pe tatal atotcunoscator sa astepte cu recipientul momentul. Il trage de putzi, ii sufla in putzi ca poate, poate...Patrick nimic. Eu deja ma plictisesc si ii spun ca mai stau pana la 12:30...daca nu vine medicul pana atunci eu plec. In timp ce ne sfadeam peste copil...vad cu coada ochiului fantana arteziana...dar imi continui comentariile asupra plimbarii noastre in miez de noapte pe la spital...termin de bozgorodit si dupa care il informez...vezi ca fiutu tocmai a urinat. Il imbracam pe bursuc, il alaptez si adorme cu scutecul pe cap. Mai stam pana la 12:45, auzim in difuzoare ca registrarul este chemat in camera de resuscitare...e clar, nu vine degraba, asa ca anuntam asistentele ca noi plecam. Ajunsi acasa il plasam in patut...mai stam la o poveste scurta despre faptele noastre din acea noapte...se face 3 si dam sa ne bagam la nani. Patrick incepe sa urle din gura de sarpe...in brate se linisteste...cand il culcam o ia de la capat. Zice sotul ca sa ma culc eu ca doarme el in fund cu copil in brate...ete na...asta nu e viata. Ma loveste revelatia ca patul ala de la spital era usor inclinat...asa ca ii construiesc lui Patrick un culcus usor inclinat intre noi. Il pun acolo si somn de voie pana dimineata.

miercuri, e horcait/grohait, bag BB de cate ori pot, m-am saturat de ea s-a saturat si el. ABul nu il mai dau...e evident ca e virala infectia si numa ii belesc stomacul si intestinul cu el.

joi,isi tot plimba o flegma in gat, ma scoate din sarite, mai tuseste dar nu stie cum si de cele mai multe ori se termina in varsatura. M-am saturat de schimbat hainele lui, hainele mele, lenjerii de pat. Seara pe la 10 sotul se duce la culcare...ii urmez exemplu chiar daca nu sunt asa de rupta. La 2 noaptea urlete. Il iau in brate se mai linisteste, il pun pe pat urla....se vede ca il irita flegma aia, nu poate sa respire ca lumea, incercam BB dar nu reusim sa il usuram. Doar in pozitie ridicata sta, mai adorme, mai geme, mai urla. Tot plimbandu-l de pe o mana pe alta se face dimineata si sotul suna la servici sa ii anunte ca nu merge.

vineri, Asteptam ora 8 si sunam la cabinet la MF ca sa ne faca programare. Eu una la spital nu ma mai duc. Medicul ce l-a tot vazut pe Patrick nu era disponibil asa ca ne programam la altul. Ajungem la cabinet si asteptam sa ne vina randul la noul medic. Se deschide usa si il striga...Patrick...ma ridic cu bursucul adormit in brate si deodata se lumineaza fata medicului. Nu intram bine in cabinet si incepe sa-l lugulugulugu pe copil. Ne intreaba care e baiul...noi incepem sa turuim...ala numa zambet pe fata...ca sa stam linistiti ca (,) copilul e sanatos...ca daca ar fi bolnav nu ar interactiona asa frumos cu el. Noi o tinem pe a noastra ca nu e bine, el ne intreaba ce varsta ii dam...sotul ii zice vreo 55-60 de ani...ala ca nu e corect...are 86 de ani. Nu zic ba ca nu arata de 55 de ani...eu ii dadeam vreo 70 dar chiar 86 de ani???? Ne zice ca are ceva special cu care il va ajuta. Rasuflu usurata si astept minunea. Cu un usor tremur parkinsonian al mainilor, doctorul baga mana in servieta, scoate o cutiuta, o deschide, ia o penseta (deh, trebe lucrat steril) si cu ea scoate o bucatica de leucoplast de marimea unei unghii si o lipeste pe sternul lui Patrick. Imi zice ca acolo in mijlocul leucoplastului este o samanta de ceva planta japoneza (vazusem si eu un punct negru) si ca aia il va ajuta cu secretiile. Imi inghit limba sa nu spun cine stie ce trasnaie si stau cu speranta ca trece la medicatia serioasa. Il asculta si el si ma asigura ca nu-i bronsiolita si imi zice ca imi mai scrie doua tratamente sa le iau de la farmacie. ALELUIA!!! in sfarsit incepem sa discutam medicina. Se apuca sa scrie pe hartie...FESS (echivalentul apei de mare din ro) si PAEDAMIN...chestii care eu le foloseam de aproape o saptamana sau ma chinuiam sa le folosesc si nu m-au ajutat tare mult. Ne da si nr lui de tel sa il sunam daca avem probleme si plecam asa cum ne-am dus...doar ca mai bogati cu un centimetru de leucoplast.
ajunsi acasa o luam de la capat, nas infundat, flegma in gat, BB la greu, urlete, consolari in brate, dormim cu randul ca sa ne incarcam bateriile. Noaptea este nesperat de buna, il trimit pe sot in celalalt dormitor si il tin pe Patrick in pat cu mine, avand grija sa il intorc in fiecare ora de pe o parte pe alta ca sa i se desfunde pe rand narile.
Acum, sper, suntem spre bine...nu va zic cu am umplut inclusiv furtunasul de la BB cu secretii lipicioase ce numai cu apa fierbinte le-am putut desprinde si cel mai nasol e ca azi dimineata am constatat ca a disparut bucatica de leucoplast ce trebuia tinuta o saptamana...sper ca absenta ei sa nu modifice prognosticul pozitiv al bolii.

ca va aud facandu-va planuri de jucarii...in timp ce va scriu aceste randuri copilul meu s-a jucat cu un mouse, o lingura de teflon si furtunul de la BB...asta in caz ca aveti dileme ce sa aduca Mos Craciun.

Si toata aceasta bolesnita a fost acompaniata de aparitia dintelui numarul 5.

gata cu povestile,

La Multi Ani!!! Andreelor si Andreilor si Andrei!!!! Sa fiti sanatosi (neaparat) si frumosi si fericiti!!!

PS. Sper ca stiti ca, dupa ce ati citit aceasta relatare, va trebui sa va pentru a fi sigura ca nu duceti mai departe vorba despre incompetenta noastra in tratarea si vegherea la binele copilului nostru...

Mergi la inceput