Cine ma ajuta cu o sugestie?

Cine ma ajuta cu o sugestie? | Autor: crisseis

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de o sugestie.Am vazut intr-o clasa(clasa I) niste placi de polistiren, colorate (nu stiu cu ce) si taiate iarasi nu stiu cu ce(ca nu aveau o suprafata plana, ci ondulata, pentru un design mai frumos) si vreau sa stiu cum pot face rost si eu de asa ceva.Aveau forma de patrat, cu latura de aprox. 40 cm, puse una langa alta.
Eu vreau sa pun in camera fetitei, pentru a prinde in bold sau piuneze din acelea cu gamalie colorata diverse lucrari pe care le facem acasa(desene, decupaje din hartie glasse, etc) sau pur si simplu poezii de invatat, reguli, etc.
Cred ca placile merg lipite pe perete usor, nu?
Aveti asa ceva? E singura idee pe care o am legata de cum sa postez pe peretii camerei ei astfel de lucruri . Mai am eu, lipite pe usile mobilierului, dar la desprinderea scoch-ului, se strica suprafata mobilierului.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmeni spune:

Buna. Vino la magazinul Piritex din B-dul Dimitrie Cantemir (unde a fost Restaurantul Budapesta, langa Domo) si cumpara polistiren extrudat de 5mm este perfect pentru ce vrei sa faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu am luat din Carrefour, sunt niste panouri din pluta, cu rama, usoare, trebuie sa bati cui ca sa le agati. La raionul de birotica, rechizite scolare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisseis spune:

Multumesc pentru sugestii.
Am luat si eu din Kufland un panou din pluta, dar e cam mic pentru ce vreau eu.Poate doar sa fie mai multe, unul langa altul.

Mergi la inceput