LMA spiridusilor de ianuarie- februarie 2006 (306)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Pai da Bianca, de doua ori am montat setul thomas, cand are chef Angelo, il desface in bucati si asteapta sa il fac la loc Belea mare cu lego...nu mai cumpar

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ne-am intors si noi de la mall si din vizite.
Ciorba a la grec si eu o fac ca si Silvia, doar ca tai morcovul cubulete, nu pun smantana doar galbenus de ou, smantana o pun in farfurie si o acresc cu otet, nu lamaie cum zicea maraki. eu mai pun si foi de tarhon si ata. mama facea acasa si de pe oase de vita, eu numai de pui fac, ori piept de pui taiat bcubulete, ori aripioare.
Anasol super cadouri!!! Si marco vrea tot ce vede in reclame, doar ca cele pt. fete zice ca le cumpara la Jessi si Dani.
Ma bucur ca e mai bine, acum dupa tratament.
Silvia sper sa ii scada febra lui Alain...oare nu are ceva infectie in corp de face asa de des febra?
Maraki gravi sau nu, intotdeauan am avut mirosul dezv. ca ma deranjeaza acum mai tare, e adevarat....dar...bine ca nu mai miroase asa. Intru sa vad si eu pozele.
Bianca, Adina e o prietena/vecina...mai citeste la noi sa vada ce mai facem. stam la 10 m distanta, dar ne vedem rar.
am vazut ca a scris in drop la poza de la eco si de aceea am dedus ca ne-a citit.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

apropo de Adina, prietena mea din Viena si.-a schimbat id-ul pe mess ca nu se mai putea loga pe ala vechi. Tot primeam invitatie la un id nou dadeam refuz....in final am trecut id-ul respectiv la ignore sa nu ma mai deranjeze....daca faci asta nu mai poti primi nici mail de la id...eu habar nu aveam ca e prietena mea, intr-o zi intru pe forum si gasesc mesaj privat de la ea sa imi spuna sa-i dau accept in lista Aici ne gasesc cei ce vor sa dea de noi Putem lipsi cu lunile in alte parti dar aici semnam condica zilnic

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova si eu mai tai si legumele cubulete cateodata si pun tarhon dar doar la mine in farfurie ca lui Jean nu ii place pun si la ciorbita de cartofi ca imi place. Nu cred ca aree ceva infectie ca tocmai ce a terminat iar trat cu Agmentin dar la ei la gradi e mereu racit careva ca aici numai daca sunt cu febra mare si pica lati nu ii duc in rest asa bolnavi cum sunt merg sa se imunizeze cica...eu una as fi de parere ca mai bine ar sta cei bolnaviori aca ca asa mereu se imbolnavesc unii de la altii.
Maraki am uitat sa scriu ca si eu o acresc sau cu lamaie sau cu bors magic de la knorr.Super faine jucarii a primit Angelo, imi place trenuletul f tare, faza e ca rezista in timp f bine si peste vreun an doi parerea mea o sa fie super interesati de ele, acum dupa 10 minute gata interesul.Jean zice ca poti sa ii dai linistita 5 zile de antibiotic fara ziua cu pricina ca sa fii linistita ca afacut trat corect, aici dau cate 7-10 zile de antibiotic dar e drept ca pt raceli grave. Alain saracul cand a fost cu pneumonia ai urata a primit de la spital un antibiotic 14 zile si unul 10 zile am crezut ca nu mai scapam de el.
Bianca pai asa ii zice o fi inventat grecii reteta, ne lamureste Maraki daca e asa. E o ciorbita buna,noua ne place f tare.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

poze cu patul si din mall:
http://www.dropshots.com/giova

fug sa pap pizza.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova si eu mai tai si legumele cubulete cateodata si pun tarhon dar doar la mine in farfurie ca lui Jean nu ii place pun si la ciorbita de cartofi ca imi place. Nu cred ca aree ceva infectie ca tocmai ce a terminat iar trat cu Agmentin dar la ei la gradi e mereu racit careva ca aici numai daca sunt cu febra mare si pica lati nu ii duc in rest asa bolnavi cum sunt merg sa se imunizeze cica...eu una as fi de parere ca mai bine ar sta cei bolnaviori aca ca asa mereu se imbolnavesc unii de la altii.
Maraki am uitat sa scriu ca si eu o acresc sau cu lamaie sau cu bors magic de la knorr.Super faine jucarii a primit Angelo, imi place trenuletul f tare, faza e ca rezista in timp f bine si peste vreun an doi parerea mea o sa fie super interesati de ele, acum dupa 10 minute gata interesul.Jean zice ca poti sa ii dai linistita 5 zile de antibiotic fara ziua cu pricina ca sa fii linistita ca afacut trat corect, aici dau cate 7-10 zile de antibiotic dar e drept ca pt raceli grave. Alain saracul cand a fost cu pneumonia ai urata a primit de la spital un antibiotic 14 zile si unul 10 zile am crezut ca nu mai scapam de el.
Bianca pai asa ii zice o fi inventat grecii reteta, ne lamureste Maraki daca e asa. E o ciorbita buna,noua ne place f tare.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Silvie cred ca de la greci vine supa a la grec. Lor nu le lipseste lamaia de la masa, pun peste fripturi,snitzele, in supe ( aia de perisoare tot alba se face si cu orez mult, lamaie si galbenus )
Giova, frumos de tot patutul In poza nu se vede nimic stricat la far, cred ca nu mai poate Marco dupa el Superbe si pozele din mall, nu va mai mirati la pozele mele ca uite ce frumos e si in ro

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

pe urma mi-am dat seama ca numai poze din fata am facut patului. din lateral nu. maine daca am chef.
Oricum, marco e incantat, cand isi aduce aminte fuge la el in pat.

Silvia pacat ca nu-i tin acasa pe cei bolnavi. asa tot timpul va fii unul bolnav.
Maraki e frumos si in mall-urile noastre, doar ca ursii astia sunt de anul trecut....au schimbat decoratiunile globurilor.

merg la somn, am rezistat eroic pana acum, dar nu mai pot.
pe maine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Cu ciorba a zis bine Maraki, e reteta greceasca ca e cu lamaie, ca fiecare popor pune in retetele lui "nationale" ce are pe la el pe acasa, asa ca grecii pun lamai peste tot, asa cum au si multimea aia de mancarici cu masline sau cu iaurt...ca noi acrim cu otet sau borse gustul nostru, dar atunci ar tr sa-i zicem:à la grec...[adaptata.
Maraki-am tinut minte ca povesteam atunci ca eu am luat prin liceu o doza de 24 h de antibio si apoi peste 6 ore inca una, dar la mine se pacalise farmacista(scrisese si pe cutie sa iau una la 6 h, ca pe reteta), iar eu cum eram cu o amigdalita serioasa nu stateam sa ma uit la gramaje...urmarea:am cazut intr-un somn adaaanc , de n-am auzit cum se gaurea peretele de beton in camera alaturata. m-am trezit dupa cateva ore ametita si atunci mi-a venit ideea sa ma uit pe cutie si am gasit "explicatia" ca era prea dubios somnul ala...ce-am mai facut apoi la dr nu mai tin minte exact, stiu doar ca am sfarsit luand doza care trebuie....Frumos Thomas....si luuuuung Angelos ca am uitat sa e " complimentez".
Mi-am amintit, Silvia, cars-ul ala nu era sigur al nostru (nu as fi dat atatia bani pe o masina)...si asta costa vreo 90, dar noi am platit in jur de 40 ca era red 50%+red ce o avem de la abon disney. Pupici lui Alain!
Giova- ziceai ca vrei chiloti carsnu stiu daca-i afacere buna!vezi mai intai ce aveti prin dulap ca alex acum vrea numai chilotiii cu "titina" si cu restul sa nu indraznesc cumva sa mai insist...si chiar erau mai buni calitativ aia vechii.
Ma bucur ca Marco a adoptat patul...o sa observe el candva ca-i masina si sa vezi atunci bucurie.salteaua aia o fi tratata antiacarieni, anti mai stiu eu se si de asta o mirosi ca stiu ca sia lui alex mirosea cand am luat-o,e drept nu fff puternic, dar are vreo 5 "anti"(nici nu mai stiu care ca am aruncat ambalajul)
Anasol-ce mai face Ianis? Ca a ratat serbarea David, nu-i asa mare tragediz, el sa fie sanatos ca-i mai imp.
Ana M. M-am bucurat sa "te vad". Sanatate mamei tale!

Mie mi-a adus mosul ochelari noi(erau gata de alaltieri) si-s tare incantata...ca mi-a rupt Alex ramele la ceilalti si ma chinuiam cu unii vechi si incomozi ca nu mai suport lentilele pe motive de insuf "umezeala oculara" si degeaba tor eu "lacrimi" la greu ca nu prea au efect.

ma duc sa-mi mai consum "insomnia" prin bucatarie...cred ca acum fca prajituri ca n-am terminat inca sarmalele;

ps: ca sa pot termina mesajul, i-am furat lui alex bateriile de la lanterna ca nu puteam ataca alta jucarie la ora asta....daca aveti vre-o lanterna prin casa prezentati-o cu incredere: va fi cea maiiubita ....jucarie.

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

asadar
GIOVA ti a adus mosul ce ti doreai....de al mine sanatate sarcina usoara si un bebe sanatos
MARAKIaoleuuuuuu prin ce ai trecutofff ma bucur ca sunteti ok

si la noi a venit mos nicolae si tare s au bucuratpui mei...pt papan un santier la care amuncit sotul 2 ore sa l aseze si multe dulciuri si fructe, bianca a primit parfumul si aceleasi dulciuri si fructe,pt mine un colier cu bratara iar pt taatii o sticla de vin

pup toate fetele

Mergi la inceput