LMA spiridusilor de ianuarie- februarie 2006 (306)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am terminat cu patul...pe cat de asteptat a fost pe atat de deluza am fost(zgariat intr-o parte, un far era putin taiat si abtibildul ala nu statea bine lipit...deh...nu ma asteptam sa fie perfect, dar.....). si ce e mai grav....pute salteaua aia de murim. am spalat husa (doamne iarta-ma) si salteaua e pe balcon la aer.
am scos tot din camera, e enorm patul...camera mica. dar are un spatiu de depozitare enorm....am bagat acolo patutul, o groaza de jucarii si am lasat intr-o parte cu cele cu care se joaca mai des, se scot mai usor. Macar are si o latura buna....
Marco e super incantat, tot acolo vroia sa stea...el ii zice patul rosu, nu are treaba ca e in forma de masina.
Compu l-am adus in living, i-am gasit un loc sa nu stea in cale si sa nu iasa in evidenta biroul asta alb, care nu este in ton cu mobila. dar nici masa si scaunele piticului nu sunt in ton, dar din lipsa de spatiu tot in living stau.
Am mai triat o parte din jucarii, sa vad unde le dau...am pus cateva pt. el la Alba si cam atat. am si dormit putin...

Maraki tu vorbesti de tinere de minte? pai ti-ai amintit ca am pe birou la job si alte chestii.
Bianca am inteles ce ai vrut sa-mi spui. ma gandeam ca suna nasii sa vina cu MN la pititc, dar nimic...il intrebam atunci....asa vorbeste Clau cu el sapt. viitoare.
Silvia stiu....doar ca daca sunt angajata la firma noastra nu prea merita sa-mi pun ditamai salariul....am facut niste calcule si nu renteaza. daca eram la alta firma era super, doar ca fug patronii de pus salariu mare pe hartie...mai bine dau la negru.
asa ca eu ma multumesc si cu mai putin, sa dea DD sa fie bb sanatos si Clau la fel...ca el e baza noastra.

merg sa-mi trezesc piticul, sa pape si sa plecam in mall.
Daca nu mia- mancat dim., la pranz a bagat 2 farfurii de ciorba cu o aripa jumate de pui. sa vad acum cu ce-l prostesc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Adina tragi cu ochiul la noi la subiect????? Cand ne vedem?(vb. la telefon).

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am dormit si eu putin...ce bine a fost . Acum am sunat la socrii sa o trimita pe Sandra acasa sa facem romana ca luni are prima teza din viata ei la lb romana . maine am si scoala dar ii las de lucru si nu o sa o deranjeze Dani si va putea lucra. Ca e si asta o problema...temele...Dani tot la ea in camera e, cand Sandra are de invatat uncuie usa si el se tot agata de usa..ar vrea sa intre sa se joace, eu nu il las si ...mai iese si scandal uneori.
Giova...cine e Adina? . Salariul cum a spus Silvi va fi 85 % dar tu sigur stiai asta. Nu cred ca te bazezi tu pe banii astia de la stat...vor fi bani de scutece probabil . Si taxele la stat sunt mari si toti angajatorii se feresc sa dea pe real salarii mari pt ca platesc dupa angajati foarte mult.
Pt cine nu stie si o intereseaza (mi-am luat lucrarea de licenta din salarii) la un salar in cartea de munca de 1000 lei, angajatul ia in mana in jur de 750 lei iar angajatorul mai plateste la stat taxe cam pana la 1300 lei. Deci el iti da un salar de 1300 lei cu tot cu taxe platite pe cand tu primesti in mana 750 deci aproape jumatate. Si daca iti spune asta...tu ca si angajat sari de 15 m ca ce tu castigi doar 750 lei pt ca diferenta nu o vezi dar PROBABIL o vei simtii la pensie .
Deci asa ai patiti Giova cu patul...e incantat ca e rosu...mie nu mi-a trimis omul MMS cu patul ala cu toate ca l-am sunat.
Silvi..Febra de la ce? Of saracul..sper sa va treaca doar cu paracetamol fara alte complicatii. In dropul nou poti pune poze dupa ce te loghezi, deschizi dropul , langa Meniu este Login si acolo te loghezi cu noul username si noua parola...si trebuie sa te loghezi de cate ori intrii dintr-un drop in altul daca vrei sa pui poze in mai multe conturi. Hai ca nu e greu si te descurci .
Sunt buni cartofii frantuzesti separat preparati cu siguranta...dar eu asa m-am obisnuit sa ii fac in oala acoperita la cuptor.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Eu nu am facut niciodata ciorba a la grec tot am zis ca odata ma uit sa caut reteta ca v-am tot auzit vorbind de ea . Giova m-a luminat odata ca mi-a fost lene sa caut ca e din carne de pui in rest...nu stiu..ma gandesc ca se fierbe acolo carnea de pui cu ceva legume si....la sfarsit se pune ceva ..se face ceva special.
Trebuie sa caut...merg sa imi pun cartofii la fiert ca am fost puturoasa si am dormit in loc sa fac mancare

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova am inteles faza, daca ti-ai facut calcule si nu iti renteaza asta e, am inteles ca e un prg minim totusi dar habar nu am acre e ca nu am mai citit legislatia in domeniu demult, . Aiurea ca v-a dezamagit patul, bine ca ii place lui Marco si daca va si vrea sa doarma acolo o sa fie super .
Bianca vezi pe culinar.ro ca au o multime de retet, eu o fac in general cu pui de casa dar merge si alalt sigur, in general folosesc pieptul de pui si pulpele sau aripioarele, depine de cantitate. Eu fierb carnea cu 2 cuburi de gaina si o ceapa tocata marunt de tot, 3 morcovi intregi, telina pusa bucati mari, poti sa pui si pastranac si radacina de patrunjel( eu aici nu gasesc decat radacina de telina). Cand a aproape fiarta carnea o scoti si o tai bucati cum vrei tu ca forma, scoti radacinoasele si pui inapoi numai morcovul dat pe razatoare. Daca vrei in cantitate f mica poti sa faci cu blenderul telina sa o pui inapoi ca da gust bun. Pui sa mai fiarba carnea 10 minute cu o cescuta de orez ( daca nu ai orez prefiert care sa fiarba in 10 minute il pui mai repede) eu mai pun si o foaie de dafin. Cand este gata se drege cu aprox 300 de ml de smantana amestecata cu o lingurita de faina. Se ia de pe foc si se adauga 2 galbenusuri frecate bine. Pui ca verdeata ce va place voua, de regula patrunjel doar si sa nu fiarba ca isi pierde aroma. merci de sfatul cu drops-ul am facut deja si merge.
Alain e tot cu febra dar 37,5 avea ultima data o sa ii dau panadol 3 zile sa vad cred ca nu il mai duc la gradi saptamana viitoare sa fie sanatos macar pe can ornim spre Romania, vai ca ma tremina cu racelile lui nici Prevenarul nu am apucat sa i-l fac ca e tot timpul cu muculeti, abia astept sa treca iarna.
Pun aici filmuletul cu facutul bradului sa vedeti ce ajutor de nadejde am avut...bine ca nu va pun poze cu bradul acum ca e cam jumulit de Alain http://www.dropshots.com/silvi3 poza am pus-o prima data de proba.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

LA MULTI ANI DE MOS NICOLAE!
GIOVA- FELICITARILE MELE SA AI O SARCINA USOARA SI UN BB SUPERSA
NATOS!
Noi suntem mai bine dupa antib nu mai facem febra, sper sa fie bine.....am ratat cadoul de mos nivolae de la gradi, dar ne-a gasit mosul acasa, si i-a adus ce si-a dorit.........copilultul meu vrea acum jucarii de fetitza, ce vede la reclamelel de pe minimax: respectiv, castele de fetitza, micii ponei, bebelusul cu trusa de dr....si exact asta i-a adus mosul.aa si un set de power rangers, ca e jale cu fortza mistica......a fost cam bogat mosul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Fetelor, supa a la grec fara lamaie, nu este a la grec Lamaie muuuulta,e pune galbenus de ou cu zeama de lamaie la sfarsit Asta este originala + ca se pune orez mult nu doar o cescuta. Supa grecilor este doar cu orez si carne de pui in farfurie, restul se fierb si se scot.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Giova tu ai simtul olfactiv mult mai dezvoltat acum, datorita sarcinei, din cauza asta ti se pare ca miroase atat de rau salteaua. Oricum cred ca e super misto patutul Sa ne pui poze sa il vedem si noi Nici la Angelo in camera nu ar incapea, daca tu zici ca e dormitorul mic la voi, ce sa mai zic eu
Silvie, Angelo e muuuult mai bine datorita antibioticului, are pofta de mancare si nu mai face febra.Tu ce zici, i-am dat alaltaseara doza aia dupa care am asteptat pana aseara si am inceput tratamentul. Eu cum sa consider, a doua zi de trat astazi? Dr. a spus sa il dau timp de 5 zile....
Anasol, bogat mosh ati avut Sa se bucure sanatos David de tot ce a primit
Angelo dimineata si.a adus repede ursuletul sa-i arate cadourile ]L-a pupat putin in fatza bradului dupa care l.a aruncat pe jos si s.a dus la bomboanele de pe cutii Trenuletul Thomas mi se pare o maaare tampenie la 60 euroi Nu meritaaaaaaaaaaaaa.....o sa il vedeti in drop.....o gramada de bani am dat si cizme tot nu are fii-miu S-a jucat cu trenuletul, nu pot sa spun ca nu il intereseaza dar mai mare succes are Stefanie din Lazy Town, are un buton care o face sa vorbeasca, spune mai multe chestii din serial, de fapt asa sant toate personajele din LT.

Bianca, cred ca muream de 10 x la faza cu termometrul
Silvie, nu ai scris....cum ti se pare Lost???

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Silvie, sanatate lui Alain asta lipsea pt el acum.....

Giova, Marcolino mereu a mancat foarte bine Ce as vrea sa manance si al meu ciorbaaaaa

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Silvi..."ciorba a la grec" fac si eu dupa inventia mea...adica fac ciorba de pui exact asa cu legume si carne de pui ce am..las sa fiarba si cand e aproape gata scot carnea, curat de pe oase o tai si o pun inapoi, pui deobicei cuc-cus in loc de orez, pun patrunjel si o dreg cu smantana si galbenus de ou. A...si o acresc cu otet putin. Uneori pun si usturoi in ea..depinde cum am chef. Dar nu vad de unde pana unde denumirea asta "a la grec" ...credeam ca asta e mai speciala .
Deci ciorba dinasta fac demult dar nu stiam ca ii spune asa
Maraki...si eu m-am speriat de asta am chemat salvarea ca altfel nu m-as fi dus eu la spital degeaba. De asta spun ca imi ajunge experienta asta...de atunci ma gandesc de 2 ori daca merita sa merg sau nu .
Anasol..deci si voi sunteti cu forta mistica bine ca nu e Dani singurul inebunit dupa power rangers . Revista i-o cumperi? A avut pistol luna asta Dani are deja 4 masti..are una neagra, una galbena si 2 rosii. Lui ii place mai nou si Spider Man si mos Craciun ii va aduce un costum de spider ca de cand i-am spus face singur treaba mica la wc nu mai face la olita . Treaba mare nu vrea...dar mai muncim. E mai comod la olita, in fata tv decat pt wc singur
Maraki...normal ca nu merita trenurile Thomas... tot ce e peronaj de desene animate sunt scumpe. Nici Winnie nu merita la ce preturi are..doar reclama e de el... Trenurile Thomas... mi se pare o prostie, si Dani are unul de la nasa lui de craciun..o prostie care a costat 70 lei...n-as fi dat atatia bani . Mie nici desenele thiomas nu imi plac...
Ce Cars merita banii? orice e cu desenul Cars e scump de numa . Profita si astia ca copiii cer, noi cumparam si ..traiesc si ei

Mergi la inceput