Redoutistele fidele La Redoute France (153)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cric spune:

Citat:
citat din mesajul lui yoyoyo

saluti,

daca mai aveti link-uri cu site-uri pt copii Jucarii cadouri craciun ? de dat

ziceam ca facem pe prima pagina o listutza cu magazine care livreaza online io am vreo 10 site-uri centralizate in lista mea deja, culese de pe forumul laredoute, daca vreti v-o pot da sa fie trecuta pe prima pagina

o zi buna

Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)

Uite un site cu jucarii care livreaza si in Romania....scz daca a mai fost mentionat.
http://www.hamleys.com/on/demandware.store/Sites-hamleys-Site/default/Default-Start

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdeutza spune:

Buna! As dori si eu va rog adresa Jasminei pentru a putea trimite datele mele, desi nu am facut comenzi foarte multe.....insa simt foarte tare absenta LR.fr

Am incercat sa caut alte alternative;desi o sa fiu peste ani mamica... am gasit ceva site-uri cu jucarii,mie mi se par interesante, da ma scuzati ca nu am avut timp sa vad daca livreaza sigur in Romania si care sunt costurile

http://www.youngworld.co.uk/acatalog/index.html

http://www.directtoyourdoor.co.uk/acatalog/index.html

si un site cu pantofi http://www.shoebuy.com

O zi buna tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am trimis aseara mail lui jas,dar fara suma coletelor. Nu ma apuc acum sa caut in mail si nu mai tin minte. oricum, ei au toate aceste date, doar au facut un studiu, inainte sa vanda franciza.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa77 spune:

si eu vreau adresa jasminei pt ai transmite datele mele. sau ii pot trimite cuiva pe PM si apoi sa dea forward catre Jasmine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ccelena

Buna seara. Si eu ma numar printre aceia care va urmaresc in tacere.Am comandat deseori folosindu-ma de codurile pentru reducere sau cadouri, furnizate de voi, iar acum va multumesc.
Codul meu de client 552053214, iar din iunie pana acum , am comandat de aprox.1800 euro. Ultima comanda , din 22 nov., a ajuns ieri.

Elena

nu cred ca l-ati vazut
mai posteaza de 2 ori sa te vedem si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui minunel

Obosit de la servici ( mai am un pic si fac 1 luna de cand m-am angajat ) :D va scriu si eu cu aceeasi suparare pe care o aveti si voi cu privire la lr.ro .

Din cauza ca nu prea am timp sa intru pe forum o sa trimit datele printr-un PM unei colege de pe forum!

Eu am o comanda pusa de pe 20.11 de vreo 200 euro si sper sa imi vina :D

Nr client : 545124548
mail : minunell [at] yahoo [.] com
nume : Tataru Bogdan Neculai
oras : Bacau

Maine sper sa mai trimit un mesaj cu un cunoscut!

Va multumesc !

si domnul 6 mesaje
activeaza PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaDia spune:

Pt Iriss 27: eu am comandat la varul meu din paris de pe contul meu si am platit cu cardul meu. Inca nu a primit coletul. va tin la curent cu ce se mai intampla.
Parca tu intrebai de un nr. de tel al firmei din P{loiesti care aduce colete din Franta: LIOTUR 0244.262.008. Nu stiu daca aduc si din Germania, dar e bine de intrebat pt ca am inteles ca sunt f. seriosi.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaDia spune:

In alta ordine de idei as vrea sa trimit si eu datele pt centralizare de la contul meu si al sora-mii.
Va pup,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

buna,
as vrea sa ajut si eu. am semnat petita, dar in rest.......nu stiu ce sa fac si cum pot ajuta.
o zi buna ,va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamuntean spune:

vreau si eu adresa de mail a Jasminei

Mergi la inceput