Pepenasi de iulie-august 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 11
violeta29 spune:
UN LA MULTI ANI CALDUROS TUTUROR ANDREILOR SI ANDREELOR, MAMICI TATICI SI PITICI!
SI SPECIAL PENTRU INGRASUL DARIUS ANDREI
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
ladymina77 spune:
Multumim tuturor de urari,va pupam dulce pe toti(toate)!
Vreau sa urez si eu un sincer si calduros "LA MULTI ANI!" tuturor mamicilor si piticilor cu numele sfant,Andrei,Andreea.Sa aveti o viata lipsita de griji si sanatate maxima alaturi de cei dragi.
Mihaita,ti=am pastrat si tie o bucata de prajitura. 

Sanatate,Capri pt copilasi!
Am pus vreo 2 poze cu mamaruta de ziua ei.
Darius Andrei,nu te vom uita niciodata!Dumnezeu sa fie cu tine mereu!
Camy,te imbratisesz cu drag.
Fug la musafiri.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
violeta29 spune:
Salutare! Noi dupa o zi in care numa am plans si am dormit asa adunat aproape doua ore aseara a cazut lata si a dormit de la 20 pina dimineata la 10
Acum iar doarme dusa, am facut si eu repede ceva de papa,m-am giugiulit putin cu tati
iar acum ei dorm iar eu pe-aici putin.
FLO, ti-am trimis PM
As mai fi scris cate ceva dar sincer tensiunile astea de pe-aici m-au facut sa ma opresc,nu stiu ce se intampla in ultimul timp ca nu e zi sa nu se supere cineva. Hai mai fetelor,fiti si voi mai maleabile. Pupici si revin
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Caprioara spune:
Fetele dragele, multmim din suflet ca ne purtati de grija 
. Noaptea a fost grea cu Ilinca (Matei a fost ok): la inceput cu febra maricica (39 cu 2 rectal), apoi de la antitermic a scazut febra dar cred ca din cauza lui a tot facut kk cate putin si des (deci probleme cu burtica), asa ca avem si fundul iritat rau (avem basicutze), plus ca nu putea respira corect si a trebuit aspirata de mai multe ori. Ce sa mai zic, s-a trezit de n ori, asa ca eu nu am dormit mai deloc... Acum nu mai are febra, a papat si am culcat-o. Si cu nasucul pare mai bine
. Sa speram ca diseara nu mai facem 39 si nu ni se infunda nasucul la loc.
Sanatate tuturor, bebei sau parintzi, care mai sunteti bolnaviori!
Sursu, cuscra, un
special pentru voi. Cred ca esti cu ochii numai pe bona
! Bine faci, sa ai grija ca jinere-miu sa fie bine ingrijit, daaaa? Ne bucuram ca v-au placut pozele.
Dana, Ilincai i-am dat doar antitermic si i-am pus ser fiziologic in nasuc, apoi am aspirat-o. Lui Matei i-am dat Aerius si Erdomed, care sunt de tuse. Si niste pastilutze pentru gat: Homeovox. Doctoritza ne daduse si antibiotic, ospamox la fata si augmentin la baiat, dar eu am decis sa nu le dau, cel putzin nu inca. Daca nu se simt mai bine pana maine, probabil ca o sa le dau. Dar sper ca nu va fi cazul.
Va imbratisez pe toate, am incercat sa citesc cam tot, mai in diagonala asa. Ma scuzati ca nu va raspund la fiecare, dar trebe sa fug ca ma solicita Matei.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Mitzi76 spune:

Camy, am plans la measajul tau, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste toate si sa fii langa puiutul tau macar in vis!
Fetelor cu pui bolnavi le urez sanatate!
Am vazut ca balotati la diversificare... Ce va invidiez, abia astept sa incepem si noi! Deocamdata micul meu are nasul plin de muci si il enerveaza mai tare serul decat pompita. Referitor la vigantol, eu tot in gurita ii picur si asa am dat si celorlalti doi. Mie asa mi-a zis pediatrul. Ilinca am inteles ca face kk des, da, e de la antitermice, o sa treaca si ea mica peste asta. Va pup si ma duc sa hranesc papaciosul meu!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
Didi81 spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Andrei sau Andreea!!!
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
truli-luli spune:
La multi ani tutror celor care isi sarbatoresc azi onomastica, bebelasi si parinti de pepenasi. Un pupic mare pt toti, sanatate si bucurii!!!!!!!
Darius Andrei ne gandim la tine puiule, Dumnezeu sa te odihneasca.
poze Ana si Victor
varsta Anei
truli-luli spune:
Am improspatat si noi pozele de la pepenasi.
VIzionare placuta!
poze Ana si Victor
varsta Anei