Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Vazut si poze de Alexia si Andy, foarte frumoasa legatura frate mai mare-surioara, iar Ania este o scuuumpa. Daca ziceam la prima vedere ca seamana cu tati, acum incep sa cred ca seamana si cu tine destul de bine, Nausica.

Am si eu ceva sa va arat un eschimos

dialog tata-fiu mai neobisnuit

Atata vorbarie...ceva de speriat!!! Asa vorbim noi toata ziulica, guralivi mari mai suntem

Later edit: Cosmi, nu te ingrijora, nici nu a ajuns la 37.8, poate e doar incalzita.

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

cosmy nu te ingrijora,nu e mare febra.

eva multmumim, e un scump Luca,nu ma satur sa-l privesc..si ce vorbaret ee!!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Roxi, Eva multumesc ca m-ati linistit!

Eva frumos tare eschimosul tau si foarte foarte vorbaret!

eu merg sa fac mancarica!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Eva, super dialogul:) sunt o incantare copiii astia!
asha il tinem si noi pe Razvan si ii place ff mult:)

vazut Andrei frumos de dyanira, Ania de Nausica,
dulci puiutzi de andy.p! trebuie sa fie foarte frumos sa ai pereche!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Neata! Mai dar ce de incuscreli pe aici asa ca sa ne revendicam si noi fata pana nu ne-o ia altcineva inainte:
andreea_and stii ca Andrei i-a facut curte Minei de cand era inca in burtica....ei am discutat si ne-am uitat la poze si a decis ca ramane la prima lui dragoste Mina ca i-a placut din burtica.....asa ca ce zici mami? multi pentru Mina si mamica ei

O zi excelenta va doresc! pupici tuturor!

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

OFFF OFF, ce ne facem noi acum? Ca Mina e mai timida si l-a tot asteptat pe Andreiutul cel frumos dar daca Tudor a cerut-o inainte n-a putut sa refuze...Putem face si noi ca babytza, sa avem doi pretendenti? Daca nu, oricum Andrei va fi cel mai bun prieten al Minei si tot sper sa se intalneasca, poate chiar la anul. Simo nu te supara, nu va tradam, dar printesa mea nu poate sa aleaga intre doi baieti asa frumosi.

Am vazut poze superbe cu Razvanelul Claudiei, puiutii Laurei, Anna Sofia de Joy, Daria de Nocom si Ania de Nausica. Si vorbaretul scump Luca! Niste frumosi toti!
Fug ca s-a trezit iubita.

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

asa dorm ingerasii
asa ma joc

Cosmy ce face nora mea ? Cum se mai simte ?

Denisa cum a trecut puiul tau de noapte ? A avut febra ? Sunteti bine ?

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Cuscra draga tocmai am terminat cu mancarica nora ta a stat cu mami in bucatarie si a ajutat-o tare mult e gospodina de pe-acum sa stii
i-a scazut temperatura la 37.4 grade, e mult mai bine, ai avut dreptate
Vaaaai ce dulce e soricelul!!!!! Doarme ca in ingeras si cum stranuta el sa-l pupe soacra pe el de baiat frumos! L-a vazut si Maya si e tot un zambet

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello si de la mine. Sunt putin suparatica pt ca azi-noapte la 1 ne-a sunat cumnata sa mergem la ei sa stam cu nepotelul de un anisor ca ei se duc la spital cu contractii din 8 in 8 minute. Si ea are numai 30 de saptamani, col deschis si moale, frisoane, diaree etc. Acum ne-am mai linistit putin, e pe perfuzii cu no-spa si gynipral si Doamne ajuta

M-am inveselit putin vazandu-va cum va incuscriti voi aici.
Am vazut poze superbe de bebel de Ankussa
si 3 printese superbe de Nocom, Joy si Laura (andy.P)

Laura, in afara de printesa eu m-am indragostit iremediabil de Andy (ti-am mai spus si cand ne-ai pus prima data poze cu el) si imi place la nebunie poza cu el langa Alexia cum e el asa stirb m-a terminat total. SA-ti traiasca amandoi si sa te bucuri de ei

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

sunt deprimata
puiul meu a luat doar 110 g sapt asta
:-((((((((((((((((((((

Mergi la inceput

freshanana nu fii suparata! E cumva bolnavior puiul tau si mananca mai putin? Poate asa se explica de ce nu a luat mai mult in greutate, sau poate e doar o perioada. eu chiar nu stiu cat ar trebui sa ia saptamanal, pediatra mi-a spus ca sunt copii care iau intr-o luna numai 450-500 g si e ok. eu nu am luat cantar tocmai din motivul asta, sa nu ma stresez degeaba si nu iti spun de cate ori am fost tentata sa iau. nici macar proba suptului nu am facut-o. o cantaresc doar la cabinet cand mergem. si tinem pumnii sa fie totul bine!

Noapte linistita va doresc tuturor!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput