Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
andy.p spune:
Am pus cateva poze noi
ne iubim
un pupic
mi-e somn
ce buna e manuta
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Am pus cateva poze noi ne iubim un pupic mi-e somn ce buna e manuta laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Andy Alexia |
Ce dragoste e pe ei.....
Cosmy cum a fost la plimbare ?
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
Nausica spune:
Am pus si noi poze noi la semnatura.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
musettepink spune:
Andy ce dulci sunt iar alexia e mortala mai ales atunci cand isi mananca pumnul
fetelor merge site-ul romanesc la redoute .....
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Povestea noastra
andy.p spune:
babytza
musette .Apropo de LR am intrat pe site-ul Ro..ce preturi!!!si ce gama restransa de produse !!Pai da noi chiar n-o sa mai putem comanda de pe site-ul FR.???Groaznic!!!
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
CosmyB. spune:
andy ce dragalasi sunt amandoi, iubire mare nu gluma
nausica am admirat comoara ta, tare dulce e
babytza am venit de la plimbare, am stat destul de mult, am facut si curatenie (sambata e curatenie generala ) soata a spalat toate geamurile ca sunt cam muuuulte iar eu restul mai ramane mancarica de facut.. un mare mare pt voi!
intrebare: i-am luat Mayei temperatura de dim si a avut 37.6 acum 37.7 oare sa-i pun jumate de supozitor? ieri dupa vaccin, a avut 37.4, apoi a crescut la 37.6 si atunci am pus jumatate de supozitor. sa ma ingrijorez? stiu ca e stare subfebrila, dar totusi?
Pozici
Mami super happy de Maya
CosmyB. spune:
aly de fapt de maner m-ai intrebat, e reversibil, e mai bine cu el in fata pt ca vad puiul in timp ce ne plimbam si daca e pus invers se vede, dar oricum e f util cand bate vantul.. pac! il intorc si puiul nu simte vantul
Pozici
Mami super happy de Maya
babytza spune:
citat din mesajul lui CosmyB. intrebare: i-am luat Mayei temperatura de dim si a avut 37.6 acum 37.7 oare sa-i pun jumate de supozitor? ieri dupa vaccin, a avut 37.4, apoi a crescut la 37.6 si atunci am pus jumatate de supozitor. sa ma ingrijorez? stiu ca e stare subfebrila, dar totusi? Pozici Mami super happy de Maya |
Eu nu i-am pus soricelului nimik dupa vaccin. Daca nu mai creste temperatura, eu nu as mai pune. Mai ia temperatura peste o ora si daca nu e mai mare, lasa fata sa-i lupte organismul. Ca nu e febra mare 37.6 ca sa te sperii.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
sabinel spune:
nausica, uitandu-ma la ania parc-o vad pe amalia in primele saptamani. o dulceata de fata
poze
povestea nasterii
claudinna spune:
citat din mesajul lui freshanana clau ma bate gandul sa incerc si eu maine nu o fi prea devreme la 3 luni si 10 zile ? si asa manaca taaare prost poze printisor |
mai, numai tu poti decide asta!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan