Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Buna dimineata si de la noi!

Opa.... lipsesc putin si ce-mi vad ochii? Toata lumea s-a incuscrit....

Pe noi nu ne curteaza nimeni?

Oare privirea si zambetul nostru nu fac nici o cucerire?

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mmmm,tu stii ca o ador pe Anna Sophia, e superba! Problema e ca Luca e dat. Insa...here's the deal: bb2, in cazul ca va fi baiat, va veni val vartej sa ti-o curteze! Take it? Leave it? E adevarat ca vei avea un ginere mai tanar dar e la moda! Joy, eu zic sa mai astepti, o sa ai de unde alege...

ooofff topic: afara e o vreme de caine! tocmai acum cand avem si noi week-end prelungit in familie!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

GIULIANNA pai daca Edi cere poze noi cu printesa lui ne conformam si astazi organizam o sedinta foto. Pana atunci mai pun ce mai am in calc asta.

Si Edi poate trece deja la nr 3, la 5 kg ale lui!!!!

mami de Daria Anastasia si Matei

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Cuscra trecem la nr. 3 dupa ce-i terminam p-astia, mai avem juma' de pachet. Da' nu-ti face griji, ai un ginere super atletic, incape inca in nr. 2 :))

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Am fost mic dar m-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_
Fetele eu de la 6 luni vreau sa-l duc la inot. De fapt din primavara. Abia astept! O sa incep sa ma interesez sa vad unde se fac cursurile.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Am fost mic dar m-am facut mare

Giulianna
, noua ne-ar place www.babyspa.ro/" target="_blank">aici, primesc bebelusi de la o luna!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

giulianna si noi avem un baby spa fff aproape de noi, dar deja la 2 luni bebelusii sunt considerati prea mari pt ei. Iau mai mult nou nascuti si ii invata sa inoate, sa se scufunde.... Sedinta costa 60 de E, dar merita. Intra doar cate 3 copii odata in bazin, fiecare cu instructorul lui off course si cu mami daca vrea, si profesoara maestra trece pe la fiecare si face exercitii diverse cu ei. Dac va intereseaza iti dau un contact, dra ti-am zis tre sa-l bagi cat mai repede ca apoi nu-l mai primeste....

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

cuscra te-ai trezit repede la cat ai stat aseara! esti harnica nu gluma! Acum ca ai dres totul Ce ne-am mai amuzat aseara!

Noi abia am terminat de papat si de strans un pic prin casa, asa ca ne pregatim de plimbaica. La noi e soare, nu e vant si sunt 7 grade!!!!! putem sa ne plimbam linistite, mergem si cu tati

irina petrecere frumoasa! Azi va crestinati si asteptam pozici cu geamana frumoasa Andreea daca zici ca seamana printesele noastre, sa vedem si noi!!!

aly parca tu ma intrebai de carucior al meu e de la Primii Pasi, ultimul lor model, sunt multumita de el, avand in vedere ca l-am primit se lasa de tot la orizontala si are mai multe trepte de ridicare. deja il ridic putin sa vada si fata ce o inconjoara

claudina dar ce voinic ai tu

joy la cat e de frumoasa Sofia, n-ai cum sa nu-i gasesti un frumos pe masura, chiar daca trebuie sa astepti inca vreo doi ani dupa bebe 2 al Evei, merita!

Vad ca vb de pampers, noi nu am gasit baby dry niciunde, nici la Dona nu au. de la sensi blu mi-a spus ca depinde de lotul care il nimersc, asta e valabil la nr 2, cel din poze, pt ca noi am luat pachet identic si nu erau cu elastic, pe pachet nu era specificat niciunde. poate doar la 3..iar la huggies ne-am cam ars, pt ca am luat pachet verde si nu sunt multumita, sunt cam tari si nu absorb f bine, insa au elastic si nu miros urat ca pampers.

pt ginerica al nostru!!!!!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Deci nu au nici la farmaciile Dona pampers baby dry??!?!?! OFFF eu acolo ma inreptam acum, dra oricum am sa incerc poate la a noastra au, poate avem noroc....

Gata cuscra am mai adaugat si alte poze...... tot la poze Daria de la semnatura!!!

PUPICI tuturor!!!

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

eu gasisem pe net ca la dona au
imi pare rau dc v-am pus pe drumuri
o sa caut si eu aici in cta sa vad ce e cu minunatii baby dry ca nu am avut pana acum

puiutz pozat prin geam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

nocom uite aici http://www.farmaciiledona.ro/cautare?keywords=pampers%20baby%20dry§ion=produse poate gasesti, eu la noi in oras nu am gasit.

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

OFFFF -OFFFFF

Cat vorbeste mama asta cu fetele pe net, eu am adormit in bouncer.....

http://good-times.webshots.com/photo/2249362360103994286GBmPsJ

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

nocom uite aici http://www.farmaciiledona.ro/cautare?keywords=pampers%20baby%20dry§ion=produse poate gasesti, eu la noi in oras nu am gasit.

Pozici
Mami super happy de Maya

multumesc cosmy, incerc acum!!!! pup

LE: cica au in pajura.... ma duc acum!!! Multumesc de pont!!!

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput