Gravidute si mamici de Timisoara (23)
Raspunsuri - Pagina 20
ade24 spune:
Ank - s-a notat
. O sa ti-l las si eu pe al meu.
Sa fiti sanatoase amandoua si sa scapati repede
bpaula spune:

Am scos si eu agitatele pentru Ank...n-am mai dat nas in nas aseara ca eu pe la 18 si ceva eram deja plecata.
L-am vazut pe bebe mic, e un smecher si jumatate. Cat am asteptat sa intru la medic s-a miscat neincetat..cand am intrat si-a pus mana pe ochi si somn somn. L-a zgandarit nenea doctorul de vreo cateva ori, o data ne-a aratat limbuta si s-a intors la somn, iar intr-un final, probabil plictisit de lipsa noastra de sensibilitate, si-a dat un pic mana de pe fata cat sa ii faca doctorul o poza la nasuc si ochi. Apoi s-a frecat cu manuta la ochisori si s-a culcat inapoi.
Cum am iesit din cabinet iar l-au apucat miscarile.
In rest, are capul mare (ce inseamna asta nu stiu ca atata mi-a zis) si cordon in jurul gatului. Sta cu laba piciorului deasupra capului, super ingramadit desi am o burta mare mare si teoretic ar avea loc sa se desfasoare mai bine.
DPN dupa ultimul ciclu ar fi 7 februarie, dar dupa masuratori parea mai mare. Cine imi zice si mie ce inseamna GA(AUA) 34 sapt 1 zi si EDD(AUA) 20 ianuarie? Ca eu am presupus ca astea or fi datele in functie de masuratori, sau nu?
O zi buna mamici, burtici si bebei!
miha2004 spune:
Serbanica am poze la semnatura,, sigur o msa ma recunosti, sunt din Craiova si am o afacere in Resita, ne-am cunoscut pe vremea cand amandoua ne doream BB si BB se lasa asteptat, auzisem de tine ca esti graviduta si apoi ca ai nascut un baietel mare si frumos, sa va traiasca . Cu cine ai nascut? 
Mihaela
35+ 

_irina_ spune:
Paula
ce mare e smekerul tau! Nu stiu ce inseamna prescurtarile alea, mie nenea doftorul imi povestea tot ca e mai mica, dar e ok, mai creste. Asa ca nici nu ma asteptam sa vina mai repede.
Despre capsor pot sa iti spun tot ce mi se spunea si mie, de la un moment dat incepe sa preia din caracteristicile parintilor.
Lucia ce mai face buburuza ta?
fericita de
Andreea-Maria
serbanica spune:
Miha nu sti cit ma bucur pt tine ca esti gravida mai ales ca stiu cit ti-ai dorit tu!!

.Felicitari.Eu am nascut cu Alin Murariu prin cezariana.
Ank eu am fost prima cu
Sa ai o nastere usoara si nu mai e mult pina cind ai sa iti vezi zina
mihaser spune:
Fetele Ank e la spital...i s-a rupt apa...asteapta epidurala!![]()

M-a sunat cristina sa va scriu! ![]()
Eu acu am venit de la targul ala de la Timco...au niste dulciuri 

Va pup!
miha2004 spune:
Serbanica nu mai am nr tau de tel ca altfel tge sunam eu, ma bucur enorm ca te-am intalnit b aici,ce mica e lumea, lasa-mi tu un PM sau da-mi un apel daca mai ai tu nr meu, daca ma apuca mai devreme si eu tot cu Alin Murariu o sa nasc, problema e ca nu stiu nimic despre el nici nu-l cunosc, poate mai imi spui si cate cava despre bagajul de spital si cat ai dat si la cine. Am multe intrebari si sper sa nu te superi, Flacaul ce-ti face cate Kg are acum? 
Mihaela
35+ 

Vlad Andrei