Gravidute si mamici de Timisoara (23)
Raspunsuri - Pagina 19
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alidar Buna fetelor!Am fost intr-o pauza cam lunga,ziua sotului,taiatul porcului la sat,multe cumparaturi,mobila pt camera bebitei care mai un pic si vine. Pt Miha-am uitat sa iti dau datele mele,sa ma treci in lista:UM-23.03.2008,DPN-25 dec,dr olaru. Saptamana asta merg la control si probabil ca bebe o sa vina mai repede de 25 pt ca vreau sa fiu acasa de sarbatori.O sa imi provoace nasterea.Am auzit ca travaliul e mult mai scurt,dar si mult mai dureros.Stie cineva care a nascut provocat sa ma lamureasca? Aaaa ,si inca ceva-de cateva zile mi s-a lasat asa de tare burta ca am impresia ca o pierd pe bebelina in pantaloni.Sa vina oare in zilele urmatoare? Pupici la toate mamicile,gravidutele si la toti bebeii. ![]() |
Draga mea am 2 nasteri provocate la activ ambele cu epidurala si nu am simtit absolut nici o durere. deci ... bafta!!! e super!!!
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miha2004 Buna seara burtici si mamici sper sa ma primiti si pe mine printre voi, va cites mai demult dar nu v-am mai scris, vreau si pe listuta asa ca datele mele sunt : DN 11.06.1976, UM 9.04.2008, DPN 14.01.2009 O sa nasc la Odobescu prin cezariana cu dr Grigoras, daca o sa vrea bebita mea sa astepte pana dupa 4 ian cand vine dr din vacanta. |
Bun venit! nastere usoara ! si eu tot cu Grigoras am nascut pe amandoi bebei ai mei. E cel mai bun doctor!!! Si am fost tratata super si nu numai de el ci de tot colectivul cu care lucreaza.
PUpici
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
Ciao fetelor!
Noi am fost bolnavi pe rand, intai sotiorul cu febra la pat apoi kinderii si la urma eu ca doar trebuia intai sa am grija de familion!!!
Eu am scapat in 2 zile cu Influcid - homeopat german---- tareeeeeee bun!!!!!
Ank vine Cecilia!!!!!!!! waw mai putin si o tii in brate!!!!!!! ce frumos!!!
Parca il aud si eu pe Grigoras la control cand mi=-a facut tuseul... 2 degete bune,,, hi hii
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
_irina_ spune:
Ank mai astept cu agitelele, dar suntem pe faza.
Of, cu degetele ce am patimit. Am ajuns la 7 seara la spital - apa rupta, dilatatie 0, la 3 dimineata aveam o mie de dureri si eram in travaliu, dilatatie 0. Toti imi ziceau ca daca nu nasc pana dimineata pe la pranz imi provoaca. Eu eram disperata, am cerut peridurala si intr-o ora deja eram dilatata complect, in cateva minute a iesit piti.
Cristina
multa sanatate.
Azi am trecut pe langa Noni si m-am gandit la voi.
fericita de
Andreea-Maria
serbanica spune:
Miha2004 da am ma cheama Cosmina dar chiar nu stiu de unde poate imi dai tu un indiciu.
Si eu am fost la DR GRIGORAS e un dr foarte bun dar cind am nascut eu a fost in concediu.
ANK

sa ai nastere usoara!
Serban iar mi-a dat trezirea la 5 dupa o noapte cu trezire din 2 in 2 ore asa ca azi sunt
,dar imi trece.
Ank83 spune:
'Neata ..sincer nu cred ca mai asteapta Ceci a mea pana maine
..M-am tot trezit azi noapte cu dureri de burtica si acum cand m-am ridicat din pat mi-a curs iar o bucata de dop ...de data asta mai mare ca m-am si speriat ca mi s-a rupt apa 
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

Ank83 spune:
Ma duc sa iau un no-spa sa vad cum evolueaza lucrurile 
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 3 zile pana vine

ade24 spune:
Ank - iti doresc nastere usoara!

.
Eu te urmez in curand (cred), de cateva zile am dureri de burtica, tot mai des. Nu s-a intamplat nimic cu dopul, dar am inteles ca nu este o regula.
Numai bine, iti tinem pumnii 
Ank83 spune:
Ade ...ti-am trimis nr de tel pe PM ..asta in caz de ajungi zilele astea si tu la spital.. ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 3 zile pana vine