Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (115)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

scuze

la multi ani de sf.andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Oooo, votati azi, spor! Noi nu prestam ca nu se merita drumul si coada de la ambasada, pe ploaie si frig.

Si sotul meu si-a luat cadoul de Craciun, un obiectiv nou pt aparatul de fotografiat. M-a pus naiba sa-i arat pozele cu Scufita Rosie si sa-l intreb "ale noastre de ce nu arata asa, ce de un an de zile tot cumparam camere si obiective?" Si mi-a zis ca noi nu avem nu stiu ce obiectiv smecher; intamplator a doua zi a fost targ de Craciun in holul institutiei unde lucram, era si un stand de aparate foto si accesorii (nu inteleg ca cauta acolo, dar ma rog), musiu al meu s-a lipit ca timbrul de scrisoare, mi-a aratat "tunul" cu pricina, l-a probat, vazut, placut, adjudecat! La cat a costat i-am zis ca nici macar un biscuite nu-i mai cumpar de Craciun.

Hai ca m-am intins la povesti, votare placuta va urez,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

La Multi Ani! tuturor celor ce-si serbeaza astazi ziua, atat de nastere cat si de nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Anto succes la poze! Il inteleg perfect pe sotul tau. Si eu vreau un obiectiv nou dar astept la Dubai. In afara de asta, aparatul meu i l-am luat cu titlul de cadou sotului. Dar numai eu il folosec ca el nu mai apuca si oricum nu se pricepe zise experta de mine.

M-am gandit la o idee de cadou pt verisoara lui Matei, de Craciun sau de ziua ei, la inceput de ianuarie, ca face 2 ani! Sa-mi ziceti cum vi se pare ca eu sunt incantata deocamdata. Vreau sa le ofer ei si parintilor o sedinta foto profi, la un studio. Mie mi se pare faina idea, ca de luat hainute si jucarii am tot luat, plus ca primeste de la toata lumea. Si nici parintilor ei nu stiu ce cadouri sa le mai fac( lui i-am dat o sticla de jack daniels anul trecut, din lipsa de inspiratie).

Alte idei de cadouri, pt prieteni/neamuri nu prea mai am. Am tot dat ceaiuri mai speciale, pachete de creme si unguente, cani...am cam ramas in pana de idei.

fianna cu printisorul Matei

Despre Minunea mea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Stiam eu ca am uitat ceva.

Multumesc pt urarile de Sf Andrei, azi il sarbatorim si noi pe Victor Andrei al nostru.

Si transmitem de asemenea, La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi.

Fianna, mie mi se pare f buna ideaa ta cu sedinta foto-cadou, pozele care raman sunt amintiri f placute, dar parerea mea e sa adaugi si o jucarie pt copil, cred ca fetita va aprecia mai mult jucaria decat agitatia de la sedinta foto.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Sabatoritilor de azi! Eu nu prea le am cu sarbatorile astea, pana si pe Sf. Matei l-am ratat asa ca va rog sa scuzati intarzierea.

Anto, ai dreptate, ceva ceva o sa adaug eu si pe puiul mic

Haideti sa va dau si eu o reteta buna buna. Clatite cu banane! Super simplu si gustos. aluat normal de clatite in care se amesteca 2-3 baane pasate bine. Foarte gustoase!

fianna cu printisorul Matei

Despre Minunea mea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Fianna, mi se pare foarte frumoasa ideea ta de cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

"La multi ani!" Andrei si Andreea !

Cafera, ma bucur ca incepe sa iasa soarele si pe la voi.
Monicabo, esti tare dulce ca intrebi de mine, mi-e la fel, daca e ca la Saby mai dureza 7-8 saptamani, dar ma consoleaza gandul ca altele au vomat pana au nascut . Te admir pentru cat de bine te descurci cu 2 copii asa mici, cand vad ca ai timp si de scris/citit pe forum ma gandesc ca si eu o sa ma descurc. Ma rog, pe noi nu ne ajuta nimeni cu scos copilul la plimbare si alte astea, dar sper sa fie OK pentru ca Saby o sa fie mai mare.
Un ic special sarbatoritei!

Carla, s.11 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La multi ani!!! Andrei si Andreiutze mari si mici.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

buna ziua!
vin si eu sa urez la multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi. pot sa-l includ si pe denis al meu aici, caci azi a facut 1 an si 4 luni?
deja am facut-o. sa ne fie copiii sanatosi si sa ne aduca doar bucurii.
si vroim sa spun ca mi-e dor de Amethist. oare ne mai citeste? ce mai face Jasmine? si de Vivela...si de multe fete.
Oana Ghinet asa greu e cu intarcatul? eu am 2 zile de cand ii dau intensiv lui denis si zi si noapte ca-i ies niste dinti, ceva si cere intruna, e mofturos si cu tzitzi se calmeaza. dar cand o trece perioada asta "tai si eu macaroana".
acum puiutul meu doarme si eu ma duc la vot, dar ceea ce voi face va fi sa pun stampila pe 2 optiuni ca sa apar ca prezenta, dar sa mi se anuleze votul, ca ii urasc pe toti si cred ca nici unul nu merita voturile noastre. isi urmaresc doar propriile interese.
va doresc o duminica frumoasa!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput