Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (115)
Raspunsuri - Pagina 4
mychydutza spune:
sotul meu a venit ieri acasa cu un joc din ala cu piese metalice de construit. are o gramada de modele ......si motorash..........si l-a luat lui, binentzeles!!!!!!!of, barbatzi!!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
fianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza sotul meu a venit ieri acasa cu un joc din ala cu piese metalice de construit. are o gramada de modele ......si motorash..........si l-a luat lui, binentzeles!!!!!!!of, barbatzi!!!! decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori! |
Si nu i-ai facut scandal ca nu ti-a lasat subtil un pliant pe noptiera ca sa stii ce cadou sa-i iei? Acum il poti ferici cu niste sosete si o pereche de manusi. Sau altceva asemenea
fianna cu printisorul Matei
Despre Minunea mea mica
mychydutza spune:
nu-i mai iau nimik. sa zica merci ca l-a "cadorisit" DD cu asa nevasta frumoasa, nu grasa si devreme acasa............si modesta, asta se subintelege..........aberez...cred ca mi se trage de la norishoru-elefant!!!!!
noapte buna!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
mamii spune:
mychydutza...ai verde la nick...verde la semnatura PLUSSSSSSSS elefantu din fummm....si o plantatie pe balcon de chipurile marar si patrunjel.....nu ti se pare si tie dubios??
cafera spune:
Hai, ca v-am prins.
Ieri nu am facut vaccinul. Dr se tinea tare pe pozitie,dar a inteles. Am gasit si antipolio injectabil, cred ca a fost o minune, si am scapat de bau-baul antipolio oral. Sincer, nu stiu de ce mai fac producatorii vaccinul asta colectiv. De parca toti copiii au acelasi ritm, sunt programati sa fie sanatosi la unison. Ma dau mare acum, dar cu criza depozitelor, dupa 2 luni de cautari, singura rezolvare era vaccinul cu pricina. Uffffffffffffffff....
Asaaaaaaaaaaaaa.... Multumim pt gandurile bune, suntem mai bine.
Dana, am primit cizmele. Sunt captusite cu piele, sunt superbe si ca model si calitate, dar...Ilinca nu vrea sa le incalte. Cred ca nu am nimerit-o la gusturi. In consecinta, am cumparat si eu alte cizme, rosii, captusite cu blana de oaie. Oricum ii trebuiau si unele captusite. Dar nu sunt multumita cum merge cu ele. Totusi sunt linistita ca vrea sa le incalte; macar nu iesim in c...gol afara. Aaaaaaaaaa, cizmele de la melania sunt pt pupat si jucat. Le care prin casa, le iubeste, de-astea.
O sa pun poze cu incaltarile.
Fianna, ma bucur pt tine.
Monica, sa aveti spor la luat in greutate. Pari tare degajata; imi place.
Karli, vad ca nu mi te andrinsenzi sub nici o forma: nici direct, nici ocolit. Eu nu pot omite sa relatez cat de mandra si frumoasa e model Adeluta.
Siiiiiiiii...am uitat ce doream sa zic....
Sanatate!
Aaaaaaaaa, dragute cadourile personalizate. Imi place ideea.
karligutza spune:
cafera nici o rea intentie din partea mea! nu-mi veni nici o idee cu care sa ma adresez tie nici direct, nici ocolit! dar na, acum daca mi-ai facut observatii, raspund si io ca-s fata simtita ... ma bucur ca Ilinca ta e mai bine si ca face pretentii la ghetute! asa trebuie sa faca o fata: sa faca nazuri sa le scoata peri albi parintilor cu moditul! aoleo ce ne asteapta! (pana la urma eu cred ca nu de aspect nu se incalta ea cu ele, poate o deranja ceva fizic: ori nu se mulau bine pe picior ori poate nu mergea ea bine cu ele... tu ce crezi? foarte bine ca i-ai cumparat altele... se pare ca la toate mamicile a fost ceva in aer si in portofel de au aparut cate 2 randuri de ghetute la fetite!)
karligutza
sunt mamica Adelutei
cafera spune:
Hi, hi!
Bre, Karli, ce sa o deranjeze? Nici nu a vrut sa vare piciorul in ele.( in cizme, se-ntelege)
Antoanela23 spune:
Neata,
Va invit la .
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
musso17 spune:
neatza,
nu am nimic interesant de spus,am vrut sa va salut si sa va doresc o zi buna,cu vot sau fara vot...eu incerc sa -l conving pe sot sa ma duc dar nu vrea sa ma lase si cand te gandesti ce drept obtinut cu sudoarea fruntii...nici nu a vrut sa auda,dar fug eu,nu-i bai.