Dansez pentru tine, un nou sezon(al 7-lea) !
Raspunsuri - Pagina 8
april spune:
Clasamentul pe podium l-am nimerit...din a doua
Dupa 6 editii deja se stie ca se voteaza cazul si nu dansul...din pacate. Nu stiu de ce unii nu pot intelege ca oricum TUTUROR celor ce participa la acest concurs li se indeplineste visul?! Se stie de la fiecare editie ca de Craciun se rezolva toate cazurile. Dar asta e...traim in Romania si asta spune totul.
Mi-a placut dansul lui Mihai cu sora sa.
Felicitari lui Vova si Lucianei! Meritau sa ajunga la baletul emisiunii. Oarecum am prevazut asta. Si o sa-l coopteze si pe Denis...de Craciun probabil.
Ce nu mi-a placut la editia asta a fost intensificarea surprizelor, ei, na stiu ca trebuie sa compenseze lipsa lor de pe TVR insa nici chiar asa...Poate ca asta cere publicul...sau macar o parte din el...
Cu toate neajunsurile pot spune ca o sa-mi lipseasca emisiunea. As vrea ca macar un post de TV sa aiba in fiecare we (macar o seara din we) un show spectacol cu dans, muzica buna, umor, ceva ce sa ne mearga la suflet si sa ne binedispuna.
Anina_n spune:
Eu am savurat spectacolul, pt. ca stiu ca fiecare este recompensat pana la urma. Ma refer la cei care vin sa-si implineasca visele.
Asa si mie, Anto, tare imi lipsesc show-urile cu muzica, dans si umor.
Sa vedem ce show ne-au pregatit pe luni, cei de la "Dansez pentru tine" !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
catutza spune:
Astazi avem editie speciala , sunt curioasa cine va dansa cica sunt 13 perechi
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Anina_n spune:
Fetelor, in seara aceasta avem o editie speciala.
"CRBL si proaspata lui sotie, Anca Turcasiu si sotul ei si Adela Popescu si fratele ei se antreneaza doua saptamani pentru o competitie de dans cu scop caritabil in urma careia trei familii nevoiase vor primi bani pentru a se putea bucura si ei de frumusetea sarbatorilor de iarna. CRBL, Anca Turcasiu si Adela Popescu vor avea de pregatit un musical si un dans la alegere.
Alte multe vedete alaturi de oameni dragi lor vor veni in ringul visurilor sa aduca prin dansul lor zambetul pe chipul unor oameni necajiti. "
Sursa
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
devoska spune:
Fetelor, vizionare placuta! Sa fie un spectacol frumos! Nina, sa te gandesti si la mine cand te uiti la "dansez" Sa aveti o seara placuta!
catutza spune:
acum am vazut si eu la stiri ca in seara asta dansam
abia astept editia asta
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala