Puiuti de Randunici 2008!! (149)
Raspunsuri - Pagina 11
gudinde spune:
Offff viata mea, adica mana mea ... iar am ramas sa fac cafeaua.
Sper sa fie buna, asa ca pt un inceput splendid de weekend
si ceaiul
gudinde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Luny, ironia se vroia o autoironie... Normal ca nu se pune problema sa ma indragostesc de-adevaratelea hihi! Fac si eu haz de necaz, atat cat pot, din butoi... Gudinde, in mintea mea ma gandesc si io sa imi ajut copilul. As fi vrut nu doar sa criticati pretul (este enorm, pentru un aspirator!), ci sa imi dati si ceva solutii... In frica mea de a nu-l ajuta la timp e posibil sa nu mai gandesc chiar la rece, sunt insa dispusa de ceva sacrificii financiare, sa le zicem... Mi se pare ciudat, am tot cautat pe net tot felul de aspiratoare, insa slabute, chiar cele cu filtrare in apa (aveau si altfel de filtre, deci nu erau potrivite). Ideea in mare este ca Stefan petrece multe ore in casa (chiar 24 din 24 uneori), daca nu-i fac mediul mai friendly nu e bine deloc! Kya, zici ca sunt multumiti? Este clar ca nu este usor de folosit (este greoi, ca are apa, are si un motor puternic, deci nu prea mic...), dar serios, voi ce ati face in locul meu? Ati zice "Ok, e prea scump, prea greu de folosit, asta e, sa se descurce si fi-miu cum poate?". Sunt sigura ca nu. NU-l iau de fite, repet. A, si "bombardat" era pus special intre ghilimele, ca sa vada fatza lui nu chiar mot-a-mot. Am facut si io vreo 2 traininguri cu o austriaca (comunicare interpersonala, printre altele) si zicea tipa sa nu critici, mai bine vino cu idei noi. Daca nu ma interesa parerea voastra nu va mai intrebam, right? O noapte buna, eu am insomnii... Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008) |
Nicoleta,
Eu ti-am povestit parerea mea de posesor produse similare de la Zepter. Rainbow n-am.
Am si mentionat in postare ca "criteriile deciziei de cumparare difera de la om la om"
Mai mult nu pot sa spun pt ca nu stiu exact ce probleme are Stefan si nici cat de mult i-ar imbunatati starea de sanatate.
Dupa ce am citit postarile tale despre sanatatea lui si despre faptul ca ti-a vorbit de Rainbow inclusiv un medic pneumolog am scris
sa-l stapaniti sanatosi si sa-l folositi sanatosi.
adrianadana spune:
Nicoleta, seful meu a luat pt birouri Rainbow. Sincer, in afara de prezentare nu mi s-a parut nimic impresionant la el. Oricum nu pt banii aia.
aaaa....neatza....
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
Nicoleta spune:
Buna dimineata... la cine o fi buna! Ca eu nu am putut dormi! LA 2.30 am adormit si eu! Asa ca va ofer o cafeluta virtuala, cred ca imi voi face una adevarata, sa rezist azi!
Sa aveti un week-end placut!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Simo27 spune:
Gudinde,multam fain de cafea!e buna rau
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
Nicoleta,capul sus!si sigur va fi o zi minunata,nu??desi,daca e sa ne luam dupa timpul de afara...!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
adrianadana spune:
Nicoleta, eu am scris fara sa citesc ce-ti spusesera fetele.
Acum serios, daca e vorba de sanatatea copilului si tu consideri ca sistemul asta i-ar fi de ajutor, eu zic sa nu mai stai pe ganduri. Decat Doamne fereste sa se agraveze (ziceai ceva de astm) mai bine asa. Sanatatea copiilor nostri e cea mai importanta si pt ea merita sa facem orice sacrificii. Deci eu zic ca daca si medicul ti l-a recomandat sa nu mai stai pe ganduri... Bani vin si se duc.. asa ca...
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
tuchita spune:
'neata!
Multam de ! Andreea, iar ai pus zahar?
Aseara am picat ca o musca beata...si ce-mi place Campariul!
Ce tuchisme dau eu, dragele mele? asa pateam si la camin...beam si eu un pahar de vin, ma lovea vorbaria si lumea se distra copios! dar pe bune daca-s contsienta de ce zic!
Am vazut-o si eu pe Sanziana!
Nicoleta, ca e scump stie toata lumea...dar daca trebe, trebe!
sunt convinsa ca ai studiat si alte aspiratoare cu apa de pe piata! Chestia cu manevrabilitatea mi se pare destul de importanta, dar daca mai usor nu se poate...asta e! sa fie cu noroc si sa fie Stefan sanatos, ca asta e cel mai important!
Iar am de facut mancare, nu mai pot!
La mine s-a anuntat program de vizite in fiecare zi! Partea buna e ca mai am totusi prieteni care vor sa mai treaca pe la noi, partea proasta e ca eu ma stresez cand am musafiri, ca tre' sa fie foarte curat in casa si eventual si o prajitura pentru ei!
iar prajitura de obicei eu nu apuc sa o gust, iar curatenie se duce pe apa sambetei din cauza copiilor!
Parca v-am zis ca ultima data mi-au desenat peretii de am crezut ca mor!
Gata, m-am bocit destul, am terminat cafeaua, ma duc la cratita sa fac supica cu galusti, ca papa Sebul de nu mai poate!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
tuchita spune:
Simo, esti bine?
Eu cred ca ovulezi...dar oricum poti sa iei un antiinflamator sa treaca durerea!
Mimo, spor la cumparaturi!! sa gaseste haine frumoase, ieftine si foarte repede!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
Olgutzika spune:
Neata!
Tuchi, nu m-ai uitat, nu?
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE