Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Da. Confirm : este foarte practic. Si noi avem in toate camerele. Protejeaza si ochii de socul unei luminozitati puternice brushte si poti regla luminozitatea in camera lui bebe pina la a da senzatia de semiintuneric.

Citat:
citat din mesajul lui vrabiuta

buna seara

noi am pus in camera liei cand era bebelus un variator de putere in locul unui intrerupator obisnuit (se gasesc peste tot, au un disc care se roteste). in felul asta aprindeam plafoniera la minimul de putere, exact cat sa vad pe unde merg, sa alaptez, sa schimb un scutec, etc. ar putea fi o solutie pentru cine nu vrea veioze sau alte surse de lumina auxiliare.

noapte buna tuturor!

mami de si graviduta

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Ar trebui sa incerci si cu oscilloccoinum. E bun si pentru Eva. E homeopat. La Eva cateva bobite zilnic timp de o saptamana. La tine 1 flacon. Daca ai timp si chef acum , intra pe YM. Pupici!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Help !

Salutare fetelor !
Poate mai sunteti careva pe forum : cred ca de la un musafir care a venit astazi am luat o raceala.
Am atipit undeva in jurul orei 9 si cind m-am trezit sa o alaptez pe Pitica aveam amandoua amigdalele inflamate.
Am luat un strepsils si am baut un ceai de musetel cu lamaie. Aveti idee Coldrexul este permis in timpul alaptarii ?
Coldrexul contine paracetamol , acid ascorbic - aspirina si colhidrat de fenilfrina.
Pe prescriptie scrie sa te adresezi medicului - pt. situatia de sarcina si alaptare. E clar ca la ora asta nu pot suna nici un medic,
Ma apuc si de gogaleala . Multu".

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

io stiu ca aspirina nu-i buna
eu sunt rau de tot... acu nici sa vb nu mai pot, si nu am liber decat la vit c, si paracetamol max 2 pe zi...

baga homeopate daca iti merge cu ele

pune masca pe fatza, nu respira spre bb, offfff sa nu o iei pe urmele mele,,,, pls

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mirtha, pana reusesti sa ajungi la dr, ai voie paracetamol simplu! ...Si pune-ti la gat un baticut cu cartofi si spirt, ajuta...
Pt Eva... nu stiu ce sa zic... neaparat mergeti la dr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Tot incerc sa scriu de 3 zile, dar am incercat sa citesc tot mai intai si nu reusesc, de fiecare data intervine ceva si tr sa ma intrerup. In fine...

In primul rand vreau sa felicit proaspetele mamici Ana, Manumanu, CristinaPh, Madutza, Von Helen, MNarcisa, Fluturasha - bebei sanatosi, mancaciosi si necolicosi. Felicitari mamicilor

HAI IULIACOSPY
HAI MICKYYY
HAI MARUSH

Manumanu, Babizapy, Brie, Mamiseli - foarte emotionante povestile nasterii.

Ieri a fost DPNul meu. Nimic nu s-a intamplat... Incep sa-mi pierd rabdarea. Nu stiu ce sa mai fac, nimic nu imi mai place, nimeni nu-mi mai intra in voie. Burtica bine mersi, nu tu contractii nimic. Doar dureri cand da bebe picioare la ficat. Am o stare de continua asteptare, ma duc la wc cat mai des sa vad daca e ceva nou la orizont. Si nimic. Aici te lasa cel putin o saptamana peste DPN, deci desi am luni programare la moasa nu ma astept sa-mi faca cine stie ce. Poate da DD si se intampla ceva pana atunci. Obosesc f repede, gafai ca o locomotiva (cred si eu, la 80 kg) si burta s-a lasat. Macar arsurile gastrice s-au mai dus. Ma scuzati de mesajul plangaret.

Adriana +40 cu Eduard

http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Mirtha, f bune sunt HOMEOGENE. Sunt homeopate speciale pt afectiunile gatului. In rest paracetamol, vit C, etc. Cheama pediatrul sa o vada si pe bebelina daca are rosu in gat. Sanatate!

Arla, asa sunt si eu de fel, nu suport sa stau. Iti doresc sa iti pastrezi starea de spirit!

Darling, hai ca mai e putin si vine si bb-ul tau. Odihneste-te acum, cat mai ai timp!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mamici, stiti ceva de Oana_Oana26 si gemenii ei ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata burticute si mamicute!
Wow ce activitate azi noapte pe forum! Si eu care ma credeam singura pe la 12 si ceva..
Mirtha nasol cu raceala ta. De asta imi e teama si mie, sa nu ma trezesc intr-o zi cu gatul in pioneze.. Ti-au zis bine fetele...dai cu paracetamul, comprese cu cartofi stropiti cu spirt pe gat, fa gargara cu otet de mere diluat cu apa si musai pune ceva la gura cand stai cu Eva...ca sa nu spun ca trebuie sa eviti s-o mai pupi..
Iti doresc multa sanatate si s-o fereasca D-zeu pe Eva de raceala!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Buna dimineata gravidutze si mamici!

Mirtha, nasol cu raceala, iti trebuie masca in primul rand, sa eviti sa sufli spre Eva. Eu stiu ca nu e bun nici Coldrex, nici Paracetamol Sinus din cauza efedrinei/fenilfrinei, dar mai intreaba si tu un medic.
Pentru gat, la mine merge tare bine Tantumul Verde si gargara cu apa cu sare, iar pentru nas infundat spray-ul cu apa de mare Sterimar.
Sanatate multa, sa treaca repede raceala si sa nu ia si Eva virusul!!

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 38+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata! Am schimbat si semnatura ! Multumesc pentru gandurile bune .

Darling, se pare ca termen inseamna 40 de saptamani si 2 zile, cel putin asa calculeaza aici. Iti doresc sa nasti cat mai repede si cat mai usor!
Amalia, ce "vacuta" productiva. A crescut foarte bine voinicul
Mamagiuliei, Oana nu a intrat de la inceputul odiseei. Si noi ne-am intrebam de multe ori ce face dar nimeni nu stie nimic. Probabil a stat mult la pat in perioada sarcinii avand in vedere antecedentele. Daca aflii ceva poate ne spui si noua.

Copiez un mesaj de la Gravidutze prin FIV:

Citat:
citat din mesajul lui Micky2007

Fetelor a nascut Marush, fetita are 3.400 kg iar baiatul 3.000 kg. Sunt bine toti, sunt frumosi, chiar mi-a raspuns la telefon.

Micky 14+ + (asa spune dr.)

Marush refacere usoara si laptic din plin, felicitari pentru gemenasii grasunei, sa fie sanatosi, cuminti si norocosi!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

Mergi la inceput