Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 14
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IuliaCospy Fetelor, plec la spital. S-ar putea sa nasc in seara asta! ![]() Iulia 40+ ![]() |
Scot agitatele pt tine, pai pleci asa fara ele?

Hai Iulia!!!

Mihaela
de
Miruna CosminaPozele mele
mamiseli_11 spune:
citat din mesajul lui mariana28![]() Am citit tot ce ati scris zilele astea, dar nu prea am mai avut puterea sa scriu si eu... Curatenie generala am facut, am spalat tot ce se putea, mancare sotului i-am facut si astazi mi-am definitivat si bagajul de spital. Maine la ora 8 trebuie sa fiu acolo pt internare, dr meu e de garda si in cursul zilei spre sa aibe loc marea intalnire cu puiutul meu. Am mari emotii, am trecut prin o multime de stari, parca faceam bagajul pt altcineva, nu pt mine, incerc sa ma calmez si sa ma rog ca totul sa fie bine. Va pup pe toate si va urez sanatate multa! ![]() 38 + , Matei Andreihttp://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi |
Multa bafta pt maine. Sa vezi ce repede va trece totul si iti vei tine puiutul in brate. Multi
si
de incurajare.Mihaela
de
Miruna CosminaPozele mele
mamiseli_11 spune:
Fetele, care stie sa-mi spuna si mie cum e treaba cu lohiile? E normal la peste 2 saptamani dupa nastere din roz-galbui sa se faca rosii? Si parca am vazut si un cheag pe acolo. Din cate am citit cat am fost gravi, asta am ratat sa ma informez.
Mihaela
de
Miruna Cosmina
Pozele mele
mamiseli_11 spune:
Cine mai are date de dat sau de modificat la listuta , va rog sa le mai scrieti o data si incerc sa le trec cand mai are fi'mea cate o repriza de somn.
Mihaela
de
Miruna Cosmina
Pozele mele
andreyutza spune:

mariana, IuliaCospy 

nasteri usoare!!!
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
36+
Matei
alexutza_26 spune:
pai atunci:..
majoreta]
| citat din mesajul lui IuliaCospy Fetelor, plec la spital. S-ar putea sa nasc in seara asta! ![]() Iulia 40+ ![]() |
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
37+
TheodoraPRINTZUL
AMR 2 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Tinem pumnii si fruntea sus deja mai e pun pic si iti vei tine minunea in brate 
deja ridicam 

citat din mesajul lui mariana28![]() Am citit tot ce ati scris zilele astea, dar nu prea am mai avut puterea sa scriu si eu... Curatenie generala am facut, am spalat tot ce se putea, mancare sotului i-am facut si astazi mi-am definitivat si bagajul de spital. Maine la ora 8 trebuie sa fiu acolo pt internare, dr meu e de garda si in cursul zilei spre sa aibe loc marea intalnire cu puiutul meu. Am mari emotii, am trecut prin o multime de stari, parca faceam bagajul pt altcineva, nu pt mine, incerc sa ma calmez si sa ma rog ca totul sa fie bine. Va pup pe toate si va urez sanatate multa! ![]() 38 + , Matei Andreihttp://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi |
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
37+
TheodoraPRINTZUL
AMR 2 SAPTAMANI 
diana21 spune:
Mirtha, masca de care ziceam eu nu se comercializeaza separat, e o componenta a aparatului de aerosoli si se foloseste numai atunci cand copilul face aerosoli. Am vazut ca inteles gresit si ca vrei sa o cumperi pt. protectie in caz de raceli. Sunt ok cele de hartie, tip acordeon, pt. voi, adultii, cand sunteti raciti. Eu cred ca ajuta, totusi, mai mult spalatul fecvent al mainilor si evitarea pupatului celui mic! Hai ca eu zic ca Eva nu va raci, voi sunteti adulti si stiti cum sa o feriti. Ai nostri (eu si Spiridusul) au fost infectati de piciulicii mai mari, cu care nu te poti intelege!
Alexa, ai niste ochi superbi
! Iar bebe e delicios
!
Amalia, asa nastere mai zic si eu! Si chiar nu ai zis nimic, nimicuta, nici un "auuuu, biiiip!!!", nimic??? ![]()
Andy, asta mica a mea se simte atat de bine la bunici, incat nu mai vrea sa vina acasa
! A zis ca vine cand ii facem si noi curte cu pisici si catei
!
Spiridusule, Tudor e bine de o saptamana, duminica trecuta am fost cu el la control si tot atunci i-au scos si branula. Si l-am scos de-abia ieri zece minute pe balcon. Azi nu am iesit pt. ca a plouat. Bine, ca nici n-a fos maica-sa acasa
, am fost cu o alta mami de pui mic si ne-am vopsit, epilat, tuns, frezat, ce mai, dezmat total!!! Dar maine, daca e soare si sunt peste 5 grade,il scot juma' de ora!
Dea, , pitica ta a pus 150 g in doua sapt. de la scaderea fiziologica sau de la greutatea avuta la nastere? Te intreb pt. ca ei in prima sapt. recupereaza, de fapt, scaderea aia si de-abia din a doua sapt. sau chiar din a zecea zi incep sa puna de-adevaratelea. Daca insa a pus doar 150g de la scaderea fiz. in cele doua saptamani, poate ca ar trebui, totusi, sa vorbesti cu un doctor! Dar nu te pripi cu laptele praf, daca nu e cazul, mai ales ca zici ca e mancacioasa. Ai putina rabdare cu ea! 
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si a bebelushului Tudorel
Dialoguri strumfesti
diana21 spune:
Amalia, Spiridusule, ziceati ca si piciulicii vostri au icter. Vreau sa va intreb daca au si ochisorii galbeni ca pe mine ma dispera culoarea asta
, de cate ori ma uit la el, ma apuca jalea si mila! Si cat mai tine??? La noi nu mai e asa grav cum era, insa tot nu e ok de tot!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si a bebelushului Tudorel
Dialoguri strumfesti
alexutza_26 spune:
[b]Mamiseli]/b] -
acum sunt mult mai bine, dupa ce m-am vopsit, tuns ras si frezat parca sunt mult mai optimista
..multmesc de cuvintele frumoase!!!
La fel am patit si eu prima data - am baut ceaiuri de stimulare a lactatie in nestire tot de frica sa nu raman fara
si am facut febra laptelui de am zis ca mor nu alta.....
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
37+
Theodora
PRINTZUL
AMR 2 SAPTAMANI