vreau sa aflu numele ei

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Lasa-l incolo de nume.Ca nu te va ajuta cu nimic, mai mult sange rau iti faci. Iti zic din propria experienta. Indreapta- ti privirea acum spre tine , spre bebe pe care il astepti. Cu s-au fata el viata ta trebuie sa meargi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui barbye

Lasa-l incolo de nume.Ca nu te va ajuta cu nimic, mai mult sange rau iti faci. Iti zic din propria experienta. Indreapta- ti privirea acum spre tine , spre bebe pe care il astepti. Cu s-au fata el viata ta trebuie sa meargi mai departe.

Off topic: Tu cum te mai simtzi? Te-ai operat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

si daca ii stii numele cu ce te ajuta?

In loc sa zici "a dracu curva" o sa zici "a dracu Popeasca" ?

Da-i dracu pe amndoi si vezi-ti de treaba ta. Nu conteaza cu cine te inseala ci conteaza ca te inseala

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

si daca ii stii numele cu ce te ajuta?

In loc sa zici "a dracu curva" o sa zici "a dracu Popeasca" ?

Da-i dracu pe amndoi si vezi-ti de treaba ta. Nu conteaza cu cine te inseala ci conteaza ca te inseala

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Chiar am ras la acest subiect.
Eu nu sunt de acord nici cu faptul cavrei sa afli cum o cheama si nici cu faptul ca in perioada in care tu trebuie sa stai linistita te stresezi atata.
Mi-as permite sa te sfatuiesc sa-l ignori o perioada. Da-ti atentie doar tie si lui bb. Nu-l mai baga in seama. Indiferenta ta sigur o sa-l puna pe ganduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Iasima, ai reusit sa afli?
Stiu cum e, cam in aceeasi per.am aflat si eu de o rel.a sotului de pe cand eram insarcinata, ascunsa pana de curand..stiu cum e sa nu poti adormi, sa te gandesti mereu obsesiv la ceea ce nu stii, sa faci scenarii si cate si mai cate..dupa 2 luni eu inca am cosmaruri, desi relatia dintre noi doi s-a mai imbunatatit si i-am acordat inca o sansa, singura de altfel.
Am banuit si eu mai demult de o relatie extraconj, dar mereu se apara si se enerva cand ii spuneam ce gandesc..Nu a recunoscut nici el, decat dupa ce m-a sunat individa..L-am intreb de ce nu mi-a spus mai demult, mi-a rasp ca, cum avea sa imi zica cand eram insarcinata sau imediat dupa..
in fine,sper sa afli numele ei,daca iti e cunoscuta persoana..si totusi poate te inseli cu privire la relatia dintre ei doi.sincer, caci daca ar fi asa ar fi foarte greu pt. o proaspata mamica..
Iti doresc multa putere si nastere usoara!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Ianuarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

Chiar am ras la acest subiect.
Eu nu sunt de acord nici cu faptul cavrei sa afli cum o cheama si nici cu faptul ca in perioada in care tu trebuie sa stai linistita te stresezi atata.
Mi-as permite sa te sfatuiesc sa-l ignori o perioada. Da-ti atentie doar tie si lui bb. Nu-l mai baga in seama. Indiferenta ta sigur o sa-l puna pe ganduri.

S-o vad si eu pe aia care atunci cand e insarcinata si afla ca "domnul" are o relatie extraconjugala o buseste rasul si trateaza subiectul cu indiferenta.

Eu una am cazut de pe scaun de durere cand am aflat... mi-au trebuit cateva luni bune sa reusesc sa tratez cu indiferenta situatia de rahat in care eram.

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Iasima, ai reusit sa afli?

Ne-ai lasat ... sedusi si abandonati

Mergi la inceput