vreau sa aflu numele ei
Raspunsuri - Pagina 3
flexi spune:
Nu cred ca sunt cea mai in masura sa-ti dau sfaturi ptr ca si eu sunt in situatia de a sti ca sotul meu are o amanta si nu iau nici o masura. Lucrurile la mine stau cu totul altfel. Stiu cine este ( ptr. ca mi-a spus el ) , o cunosc, nu sunt gravida. Dar durerea este aceasi, crede-ma. Asa cum si eu am primit multe sfaturi, ma gandesc ca poate te ajuta intr-un fel si vorbele mele. Incerca sa vb cu el. Este cel mai important lucru. Chiar daca ai sa afli lucruri care te dor, macar sti de ce s-a ajuns aici. Copilul care este acolo in tine, presupun ca a fost facut din dragoste. Nu poate trece asa usor peste acest lucru. Sunt barbati care-i sperie fapul ca in curand vor fi tati.La inceput , cand afla ca esti insarcinata, sunt in culmea fericirii. Cu cat se apropie momentul nasterii , incep sa se clatine. Le este frica pur si simplu. Incerca sa vb cu el. Poate acum ti se pare ca are o alta relatie. Poate nu este asa. Esti si tu preocupata de acesta sarcina, mai ales ca mai ai putin si nasti. Nu lasa acest gand sa-ti umbreasca fericirea de a fi mama. Aceste 9 luni trebuie sa fie linistite si pline de dragoste. Nu lasa pe nimeni si nimic sa umbreasca aceasta fericire.
april spune:
Nu te cobori la nivelul ei.
Nu te merita sotul tau daca te inseala.
Lasa-l sa-si traiasca viata daca cu ea ii e mai bine. Eu i-as face bagajul si i-as ura drum bun. Inapoi sa nu se intoarca. Sa si-l tina amanta.
N-o sa mori fara el, chiar si cu copil. Trebuie sa ai si vericalitate in relatie. Nu cersi dragoste.
iasima spune:
Multumesc pentru sustinere!
Am incercat sa discut cu el foarte serios, dar in zadar. El o tine pe a lui. Nu vrea divotul, nu vrea sa ne despartim. Mi-a spus ca e doar o amica!!! Ca de fapt cu ea isi petrece momentele de singuratate cand e intr-un oras strain. Eu am insa am avut dovada ca ma minte, un mesaj pe care l-a sters intre timp. Neaga totul desi i-am dat amanunte pe care nu se astepta sa le stiu. Mi-a cerut sa incetez cu prostiile astea si sa nu mai insist pe subiectul asta. Ma priveste in ochi mintid. Ce amica e aia pe care o inviti la tine la hotel sa petreci noaprea?! Am incercat sa cred ca e vorba de o aventura, dar nu cred ca e asa pentru ca prea o apara in toate discutiile purtate, prea insista sa pastreze aceasta relatie...
gabytza25 spune:
e usor sa dai un sfat: "lasa-l", insa eu cre ca e greu de facut... inteleg sunt multe chestii contradictorii: sa mergi mai departe fara el, dar se poate asta asa brusc.
daca tot neaga, si zice ca e o simpla amica, de ce nu ii propui sa ti-o prezinte... poate asa se dau cumva de gol si in prezenta ta... atunci va avea mai multe de explicat.
marius spune:
Eu zic sa-ti pastrezi demnitatea. Daca nu merge si nu merge, asta e, fiecare pe drumul lui. Parerea mea desigur.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
popescudora spune:
da-i un mesaj de pe tel lui, fixeaza o intalnire si du-te tu! Nu cred ca mai are cum sa se fofileze in cazul asta.
Hazul spune:
In cazul in care sustine sus si tare ca nu e nimic, i-as cere sa ne faca cunostinta. Si chiar as insista , sa-i vad reactia. Daca banui cine este si daca lucreaza impreuna, de ce nu le faci o vizita inopinanta? Pur si simplu ti s-a facut dor de sotul tau si-l vizitezi.
Si vorba lui popescudora, nu ai putea sa-i faci telefonul "pierdut"? (al sotului). Pleaca la munca , si tu ai trimiti sms. Nu stiu daca va reactiona la intalnire pentru ca probabil il va suna sa reconfirme, insa un simplu sms = "ma gandesc la tine"..."s-a intamplat ceva, suna-ma te rog, trebuie sa vorbim urgent"...Sa vezi reactia. Sau include in mesaj unele detalii pe care zici ca le sti
SabrinaLia spune:
Da' de ce trebuie sa insisti atita?Ai prins cumva vreo obsesie?Tu ti neaparat sa divortezi?
StMihaela spune:
De ce nu ne dai numarul ei de telefon? Sa ne ocupam de problema
Cat esti dispusa sa cheltui ca sa-l afli? Du-te la casieria respectivei telefonii cu numarul pe biletel si zi ca seful te-a trimis sa-l platesti. Iti va da o chitanta cu numele abonatului. Si gata problema
Da-mi un mesaj pe privat sa vad daca il gasesc in programul pe care il am eu.