vreau sa aflu numele ei
Raspunsuri - Pagina 2
Brigit spune:
Sincer iti spun ca te framanti absolut degeaba. Chiar nu am inteles cum de NUMELE ei depinde casnicia ta.
Fetele ti-au scris mai sus destule motive pentru care sa nu mergi pe "pista" asta pentru a rezolva problema aparuta intre tine si sot.
Nici eu nu te incurajez in directia asta.
Daca insa te framanta atat de tare si vrei sa te convingi, uite ca am o idee.
Spuneai ca ar fi lucrat impreuna cu prietena ta, ceea ce inseamna ca ea ii stie numele.
O suni pur si simplu si o intrebi:
Alo, dna XY? -si astepti sa iti raspunda DA /nu
Va sun in legatura cu... (si inchizi ca si cum s-ar fi intrerupt)
Nu suna cu private number daca e vorba de mobil. Mai bine suni de pe fix.
asa afli daca e sau nu persoana. insa repet, nu stiu la ce ti-ar folosi, cheia rezolvarii situatiei e in relatia cu sotul tau.
Sarcina usoara si zile linistite!
April
arinaa spune:
sincer eu nu m-as complica sa ii aflu numele.dar poate as incerca sa ii aflu numarul persoanei respective sa vezi daca coincide cu cel pe care il ai tu.
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
MirelaV spune:
suna si zi: alo, alina? (sau ma rog.. cum stii tu k o cheama).. insa .. din pct meu de vedere, numele nu e prea..relevant..
MirelaV
pupicei pe burticei
cici spune:
Mai fetelor, daca fata vrea numele ei ,inseamna ca oricum nu se lasa pana nu il afla.Asa ca incercati sa o ajutati,in sensul dorit de ea,stiti si voi ca incurajarile sau sfaturile sunt greu de inteles cand esti intr-o situatie critica,unde ,pe tine te roade pantoful si primesti aspirina pentru dureri de cap.
Iasima, eu iti pot da o idee ,mie mi-a iesit de minune,persoana al carei nume vroiam sa-l aflu ,mai avea putin si-mi spunea si ce lapte a supt
Lolilo spune:
eu cunosc cateva cazuri in care sotia a discutat cu presupusa amanta si multe s-au clarificat si indreptat; desigur toate ne-am dori sa fim mandre si educate si sa nu ne coboram la micimea amantelor, dar inainte de asta suntem femei care sufera si care intr-un fel rudimentar avem nevoie de certutudini; chiar si cand vine vorba de un nume care poate confirma identitatea amantei.
eu daca as afla ca sotul meu are o amanta as vrea sa stiu cine este si probabil ca as face tot posibilul sa aflu; as vrea sa colcluzionez cu cine am de luptat si daca, daca cu veo bimbo daca cu vreo inteligenta ilustra, daca cu vreo fetiscana sau cu vreo femeie puternica etc.
si in functie de colcluzii, eu as alege sa am o discutie cu aceasta amanta, una cu sotul meu si apoi sa trec la decizii.
nu mi se pare de ignorat ca si cum n-ar exista, pt ca EXISTA si de-acum face parte si din viata mea.
imi amintesc de filmul "intersection" spunand asta.
eu cred ca oamenii inteligenti pot discuta chiar si despre amante, chiar si din aceasta postura.
gabytza25 spune:
vad ca majoritatea care au scris aici te-au sfatuit sa nu ii cauti numele. sincera sa fiu, intr-un fel te inteleg... sa-ti povestesc ceva, la inceputul relatiei mele cu prietenul meu, fosta lui prietena ne tot suna si ne deranja mereu... si oricat a incercat sa ii explice ca nu o mai vrea si sa ne lase in pace, ea tot nu s-a potolit. Manata, nu neaparat de curiozitate, ci de furie, ca cineva se baga intre noi, chiar daca prietenul meu nu ii dadea atentie, pe ascuns de el am aflat cam tot ul despre ea, si in momentul in care s-a asteptat mai putin am "lovit-o" cu niste chestii care au derajat-o atat de tare incat nu ne-a mai cautat.
Sunt de acord si cu fetele, ca problema este intre tine si sotul tau, sincera sa fiu nu stiu ce as face in locul tau... e greu de spus, mai ales ca esti si insarcinata. E greu de luat o decizie, insa eu zic ca cel mai important in momentul asta pentru tine si bebe, este sa fii tu linistita, eu zic sa nu te arunci intr-o cearta furtunoasa cu persoana respectiva. Vorbeste cu sotul tau, spune-i tot ce stii si tot ce gandesti/crezi, si luati impreuna o decizie. Eu zic ca asa e cel mai bine.
Numai bine si pupici multi pentru tine si pentru bebe.
iasima spune:
Multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari. Nici nu speram sa primesc atata sustinere. Dar, cici m-a "simtit" cel mai bine. Stiu ca toate aveti mare dreptate, dar ma roade prea tare acest gand, nici somn nu mai am. Trebuie sa aflu cine este ea pentru ca exista sanse sa am o banuiala gresita. Eu prefer sa stiu ce pericol ma paste decat sa fiu luata prin surprindere...
rory76 spune:
Lasa-l si gata! Nici nu m-as obosi sa aflu cine e, ce nume are, de ce a facut el asta. Daca a facut-o cand eu eram gravida cu copilul lui, L-AS LASA!!! Fara nici un regret! Jur!
"sky is the limit!"