Piatra Neamt, Perla Moldovei (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana, superbe pozele! Ce seamana Anika si Lara! unde a fost intalneala aia asa frumoasa de bebelusi?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Bey...voi meritati batute, pe cuvant! Stiu eu de ce si stiu bine, puteti sa va suparati pe mine oricare! Stiu eu ca cine ma cunoaste nu se supara! Cred ca trebuie sa lasam la o parte mandrii si orgolii ranite, sa incercam sa fim mai buni, mai toleranti, mai iertatori...mai intelegatori...sa ne dam seama ca nu problemele noastre sunt cele mai mari din lume...sa intelegem ca mereu e cineva care ne poate da o lectie...sunt oameni care sufera cu adevarat, ori ei, care sunt indreptatiti sa se bata cu pumnul in piept si sa strige uite, eu am probleme, eu sunt cel mai oropsit de soarta nu o fac...ei sunt cei care dau tarie altora, ei ne imbarbateaza pe noi...nu pot scrie aici despre asta, nu am dreptul sa o fac, dar crede-ti-ma...putem trece peste orice problema cu ajutorul lui Dumnezeu...daca avem incredere in El si in noi, atunci avem tarie...eu stiu ca pentru unele din noi e greu, avem probleme, oricine are...dar trebuie sa trecem peste si sa mergem mai departe..pentru noi, pentru copiii nostri, pentru prieteni, pentru toti cei dragio si pentru dusmani, ca atunci pe cine ne-am mai varsa noi nervii... Iubesc dusmanii, ca am la cine tipa si pe cine ma descarca.. Nu dau sfaturi la nimeni, nu judec pe nimeni, nu eu sunt in masura sa o fac, pentru ca sunt departe, mult prea departe de a fi perfecta..insa, atunci cand am aflat cate probleme f. grave au unii fata de ale mele mi-a fost rusine de mine insami...
Hai ca aberez iar...nu vorbesc musai de subiectul nostru, ci de altele...citeam (neavand ce face, uneori) pe la generale sau in unul sau in doi (imi place barfa, ce sa fac..) si sincer am ramas consternata cata ura si rautate au unii in ei...n-oi fi eu cea mai buna, insa sa ma ajute Cel de Sus sa invat sa nu mai judec pe cel de langa mine...fiecare stie ce e-n sufletul lui.

Cat despre ca scriem ori nu aici, e decizia fiecaruia...cred ca si faptul ca vorbim in particular multe din noi ne determina sa nu mai scriem aici, nemaiavand ce povesti...(Laura, pot veni sa-l strang de gat pe seful tau??? Nu de alta, de drag ce-mi e..) Si apoi, suntem multe..nu avem timp mereu sa raspundem fiecaruia in parte... Credeti-ma ca de multe ori vreau ori am mustrari de constiinta ca nu scriu vreo vorba cuiva anume, insa nu mereu am timpul necesar..nu mi-e nici mie usor sa scriu de la serviciu, uneori numai eu stiu cum o fac, dar incerc cat de cat sa fiu alaturi de voi, pentru ca imi sunteti dragi toate, aici am multe prietene adevarate, imi face placere sa le fiu alaturi, sa le ascult si atunci cand sunt fericite si atunci cand sunt mai putin fericite...din pacate, in viata nu e totul roz, dar putem macar incerca sa dam o tenta, nu??? Hai ca acum chiar o iau pe aratura...

Scuze daca nu sunt prea coerenta, scuze daca supar pe cineva, nu asta imi e intentia...azi am fost cam agitata toata ziua, cred ca de la prea multa cafea si prea multa cola...

Si sunt stresata ca Laura ma acuza pe nedrept, eu, care sunt cea mai cuminte si linistita si...cea mai cea, ce mai! Las' c-o prind eu la inghesuiala!!!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, Dana, am intrat pe mess, am vrut sa te apelez, dar ai iesit chiar atunci... Cum lucrezi? Tot cate 2 zile sau cate o saptamana? Vorba Laurei, bine ca e un job...ma gandesc la bietii oameni care au ramas fara..ce rau...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Citat:
Bey...voi meritati batute, pe cuvant! Stiu eu de ce si stiu bine, puteti sa va suparati pe mine oricare! Stiu eu ca cine ma cunoaste nu se supara! Cred ca trebuie sa lasam la o parte mandrii si orgolii ranite, sa incercam sa fim mai buni, mai toleranti, mai iertatori...mai intelegatori...sa ne dam seama ca nu problemele noastre sunt cele mai mari din lume...sa intelegem ca mereu e cineva care ne poate da o lectie...sunt oameni care sufera cu adevarat, ori ei, care sunt indreptatiti sa se bata cu pumnul in piept si sa strige uite, eu am probleme, eu sunt cel mai oropsit de soarta nu o fac...ei sunt cei care dau tarie altora, ei ne imbarbateaza pe noi...nu pot scrie aici despre asta, nu am dreptul sa o fac, dar crede-ti-ma...putem trece peste orice problema cu ajutorul lui Dumnezeu...daca avem incredere in El si in noi, atunci avem tarie...eu stiu ca pentru unele din noi e greu, avem probleme, oricine are...dar trebuie sa trecem peste si sa mergem mai departe..pentru noi, pentru copiii nostri, pentru prieteni, pentru toti cei dragio si pentru dusmani, ca atunci pe cine ne-am mai varsa noi nervii... Iubesc dusmanii, ca am la cine tipa si pe cine ma descarca..

Nu stiam ce te-a apucat....

Bey, daca cineva batae vreun apropos la mine, mai degraba sa-mi zica in fata ca nu ma supar.
Ideea este ca n-am intrat din cauza ca n-am timp nici sa respir in ultimul timp.Lora daca tu ai ajuns sa citest, eu nici macar de citit n-am avut parte.
Bine, deci am inceput curatenia, m-am ocupat sa mai cumpar de mos cate ceva, am mai autata cand pe unul cand pe altul si timpul asta zboara. Se pare ca noi vom fi primii cu srbarea anul asta.
Abia astept sa vina mosu' Is mai rau decat Casandra care ma inebuneste cu 'Vine Craciunul!' in fiecare zi
eek-end placut tuturor, cu mic cu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !Dar...unde sunteti? Nu v-ati trezit inca?
Deci...tot eu dau cafeaua,nu?Poftiti si cu lapte,dulce sau amara...cum vreti
Ce faceti zilele astea?Eu vreau sa merg astazi sa-l tund pe Razvan...el abia asteapta,ma tot intreaba"cand mergem la tuns ? "
Haide-ti ...va astept la cafea !!!

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata
Eu azi am program de curatenie si gatit. N-am nici un chef, dar am dat drumul la tv pe Kiss, facem un dans toti 3 si incercam sa ne apucam de treaba cat mai veseli si cu elan .
Alexa, si eu trebuie sa il tund pe Rares, o sa incerc sa ajung saptamana viitoare. Diferentza e ca el nu prea vrea .
Noi de Craciun fugim iar la mama mea, ca in fiecare an, asa ca eu personal nu ma stresez absolut deloc cu curatenii generale, spalat de geamuri, batut de covoare sau facut nush' cate feluri de mancare.
Am fost la locul de joaca din mall. E chiar fain si la copii le-a placut mult. Cred ca mai mergem azi sau maine.
Pupoci! Sa aveti un we super!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

'Neata!
Cum sa nu ne fi trezit... Unii sunt deja la serviciu, mey!!!
Vin si eu la o cafea, ca e taaare necesara!
Ana, pe cat zici ca aveti serbarea? Cred ca Ian e primul, pe 15...mi-a soptit mie o randunea.. Noi inca nu stim, cica e posibil sa se faca marti, pe 16...sau pe 17 sau pe 18... Cand s-o face, e bine!
Va pup!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Aha,deci v-ati trezit !
Si eu m-am apucat de curatenie...dar in urma mea Razvan si-a intins masinutele de azi dimineata am spalat si doua masini de rufeapoi trebuie sa fac si ceva de papa...am sa fac ceva cu peste.

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna fetelor!
Imi cer scuze pentru absenta, dar am un program tare incarcat in ultima perioada si nu mai reusesc nici macar de la servici sa va citesc
Ne apropiem de sfarsitul activitaii pe 2008 si au inceput reglarea stocurilor si a locatorilor...facturi si documentatii....+ marele inventar unde avem de facut instructie la comisii....o nebunie.
Acasa sunt foarte ocupata cu invatatul pentru scoala de soferi, deh, m-a palit tocmai in perioada asta
Edi, imi raceste foarte des si nu stiu ce sa mai fac.Acum e bine si ne pregatim de serbare, care va fi una stearsa avand in vedere ca sunt cam 10-12 copii in clasa (viroze, pneumonie si varicela).Trebuia sa-i fac costum de om de zapada si era super incantat, dar acum s-a anulat chestia si trebuie doar sa-l imbrac cat mai haios
Va pe toate si sper ca sunteti bine.

PS.Am editat raspunsul ca-l cam scrisesem cu picioarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ce-i cu agitatia asta doamnelor?Ati intrat in criza de dinaintea sarbatorilor?
Dana ma bucur ca ai gasit alt job si sper sa fie ok pana il vei gasi pe cel visat.Avad in vedere criza financiara si disponibilizarile masive, e bine ca ai gasit un nou loc de munca.Ma bucur pentu tine!Faci si aici tura de noapte?Poate ne auzim intr-o zi pe Mess.
Pupici penru Ana si Paul si tie fruntea sus
Adrina m-ai bagat in boale cu fotografiile mosulicilor mici.Doamne ce de un bb mic mi-ai facut
Lora ce simpatica a fost Iustina.Fata asta cu siguranta n-are sa moara de foame.Bravo ei pentru tupeu!
Laura am observat si gemenii tai cat sunt de pasionti de pictura ; de fapt au antecedente Sora ta e bine?Cum e la facultate?
Multa sanatate!
Ellinia multa sanatate si tie.Ai mare grija!Ce face Stefan?La gradinita l-ai mai dus?
Allexa imi inchipui ce mandra trebuie sa fii.Ai baiat mare!Stie si poezia, merge la gradinita...Pun pariu ca vine mosul plin de daruri la el
Ana printesele tale ce mai fac?Va pregaiti de serbare?Casandra mai are bretonul ala nebun? Sunteti ok?
Aurrora sa-ti fie sanatos si mancacios delfinasul.Wow, acusica face 3 luni.Cand au trecut?Va pup.
Carmen aseara ne-am intersectat prin Unic.Noroc ca te-a remarcat sotul ca eu eram cu ochii in toate partile dupa cadouri Si voi aveti serbare.Ce spune Stefi?Incantata?Afacerea cum merge?
Marani mi-e dor de voi!Am auzit ca a fost ziua Bubamarei si de la voi nici o bomboana?
Emma mai esti alaturi de noi?Andrei ce face?Ce i-a adus mosul?
Corina n-ai mai scris nimic.Sunteti bine?Ati mai fost acasa?Hai, da-ne un semn!
Andreutza era sa nu te recunosc la targ.In ultimul moment am realizat cine esti si nu am apucat nici macar sa-ti urez Sarbatori Fericite.Scuzele mele!
Criss mai ai putin si o sarbatoresti pe Allesia (o luna).O sa fe o sarbatoare continua la voi acasa
Ianusca ce-ti face pupaciosul?Mai musca copii la gradinita Sa nu uiti sa-i faci poze la serbare!
Valabil pentru toate fetele!Macar asa mai reusesc si eu sa va vad
Fug la treburi si apoi la invatat

Mergi la inceput