Piatra Neamt, Perla Moldovei (59)
Raspunsuri - Pagina 6
ellinia spune:
Alexa, multam de cafea, sunt cam adormita azi, e si vremea asta intunecoasa ... ar merge cu tarta de fructe a Lorei!
O zi buna!
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!!!
ma alatur si eu la o cafea,ma primiti????si mai vin si eu cu cate un rafaeloo bombon,un ceai .....
,cam greu pe aici,dar m-a prins euforia sarb.,am avut musafiri,colind mag .dupa cadouri si nu prea ma impresioneaza mai nimic,munci,invatam strofe cu mosul pt serbare si uite asa trece timpul.....

pup fetele care sunt fff receptive aici pe forum,allexa,cristina baiteii vostrii o sa fie tare incantati de mos!!ca si restul copiilor care sunt deja innebuniti,ii vezi peste tot intreband de mos,ce mia duce?ce frumos?vreau si eu din aia??si tot asa asa ca o sa avem niste sarbatori ff frumoase si mai ales va doresc de pe acuma sarb.fericite!!!!!!dar ne mai auzim noi,poate ne si vedem...lora,m-am intalnit cu niste cunostinte cu fetite la engleza si vad ca toata lumea tine serb la acea scoala ,la un loc si mai ales ca isi cump pomppoaneee,care nici eu nu am scapat sa nu ii iau lui stefi cand lea vazut![]()
va pupacim
carmen si stefi
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Vad ca vorbiti de Mos ... in Viena nu avem Mos ci pe copilasul Isus, deci am scapat de -o grija
.
NU stiu daca la gradi la Lara va veni un Mos la serbarea de pe 19.
daca vreti sa vedeti poze cu mini-mosi, uitati ce-am facut noi miercuri
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/IntalnireMladiteSiMugurasiDeMaiIunie2008CostumatiInCraciunei#5278833490978785314
Adriana
LoraG76 spune:
Waaaaw, Adriana!!!

Ce mare e Annika!
Si ce de-a Mosuleti dragalasi!!!! Deosebite pozele! Pupa fetele din partea noastra!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
carmenstefi spune:
adriana superbe pozele!!!!!!!!!bebeii cred ca sunt cam de aceeasi varsta si sunt bestiali ca iti vine sa ii pupi tot timpul,anika seamana cu lara si ce mare s-a facut!!pupici de la noi si sa aveti sarbatori mumoaseeeee

carmen si stefi
lunna27 spune:
buna
vad ca s-au cam racit relatiile pe aici.imi aduc aminte ce fain mai era candva,cand se scria cat de cat si se pastra oarecum o legatura,acuma...n-am cuvinte!
Adriana fain pozele,si chiar ca a crescut si bebita mica!cand plecati la Viena?
allexa06 spune:
Adriana - Am vazut si eu pozele...super !!!Ce Craciunite si Mosi acolo
,tare dragalasi sunt.
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
LoraG76 spune:
Care relatii s-au racit, bre?? Ca mie mi-e cald...
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lunna27 spune:
lora,vesela ca intotdeauna si plina de optimism
nu stiu,asa simt,parca nu mai e cum era odata...candva...acuma toata lumea-i ocupata,fiecare raspunde la randul lui dupa preferinte...(nu-i raspund lui aia ca e fraiera,lui aia ca e prea mandra..si exemplele pot continua),asa simt eu,atata tot si am sa ma enervez si n-am sa mai scriu din nou si cu asta basta
mi-am propus sa fac pauza asta,mi-am demonstrat ca nu-mi va fi greu sa traiesc fara sa scriu pe forumul PNeamt si deci o voi putea face din nou,nu stiu daca intelegeti unde bat
mi-as dori sa putem discuta deschis,cu subiecte interesante,cum o faceam alta data![]()
o seara buna!
Laura25 spune:
Buna seara!
Dana, stiu ce vrei sa spui
, si mie mi-e dor de perioada cand scriam un capitol in 2-3 zile. Eu sunt printre 'vinovatele' care intra, citeste si ... nu scrie. As vrea sa scriu, dar parca nu am ce spune. Aceleasi kk-turi de zi cu zi: servici aglomerat, copii la gradinita, lipsa de bani, lipsa de zapada, criza din plin, Giona si Boc fac
guvernul.... Nimic interesant. Ce sa spun? Nici macar mancare interesanta nu fac, cu soacra nu ma mai cert, cu sotul ma intalnesc seara 1-2 ore inainte de culcare, cu Lora vorbesc zilnic pe messenger (din cauza ei mi-am luat mustrare de la sefi ca stau pe net
).
Ma bucur , Dana pt tine, ca ai de lucru, chiar daca nu e jobul ideal. Macar e un job. Aseara am vorbit cu Oana (mama tripletilor careia ii mai trimit eu pachete din cand in cand ) si mi-a spus ca tocmai fusese concediata cu 2 zile inainte
. Sotul ei lucreaza la o firma de constructii, deci nici el nu are perspective prea roz. M-am simtit asa de nasol dupa ce am vorbit cu ea, imi pare asa de rau de ei, ca sunt niste oameni super cu copii minunati.
In alta ordine de idei, noi o sa avem serbarea la gradi pe 19. Vreau sa va rog pe mamicile de fetite, daca aveti si vreti, imprumutati-ma pt serbare cu o pereche de pantofi sau sandale albe marimea 23-24. Bianca e fulg de zapada, are rochitza, ciorapi, chestii de pus in par albe, dar n-am nimic alb sa o incaltz.
Hai sa revigoram subiectul! hai sa ne intalnim la un vin fiert! Hai !~!!
Depinde numai si numai de noi. Hai sa incercam!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me