Piatra Neamt, Perla Moldovei (59)

Piatra Neamt, Perla Moldovei (59) | Autor: Laura25

Link direct la acest mesaj

Poftiti la povestit!
Capitolul 58

Poze cu noi, fetele magnifice din Piatra Neamt!

• aeperju (15.08.1978)Emma de Andrei(21.09.2007)

• Adriana_78(10.09.1978)-Adriana de Lara(22.06.2005) siAnnika(10.05.2008)

• allexa06(27.10.1979)-AlexadeRazvan Ioan(29.03.2006)
  • ana1980(09.06.1980)-Ana de Casandra Petronela(27.06.2005)si Ecaterina-Maria(24.08.2007)

• andreicorina (29.07.1980)Corina de Nicolas(18.01.2007)

• andreutza_23
  • - viitoare (08.12.1979)
  • Aurorra(28.07.1979)-AuroradeRobert Matei (30.09.2008)

• crissandrada(15.02.1980)-Cristina ElenadeAndrada Ana Maria (12.09.2002)siAlessia Ioana (13.01.2008)
  • carmenstefi(04.11.1974)-CarmendeStefi(30.10.2005)

• Eftimie C. (20.05.1977)-CarmendeEduard-Costin(28.02.2003)

• ellinia(22.01.1979)-Cristina GabrieladeStefan Costin(25.02.2005)

• geba2001 (09.10.1973)

• ianusca(06.12.1974)-Dana deIan(13.10.2005)

• ionella3003(03.07.1977)-Ionela deAlex(21.09.2004)

• iully(08.06.1981)-Iuliana de Cristian (16.07.2004)
  • si Toni(15.12.2007)
  • Laura25(23.09.1978)-Laura de Rares Mihai si Bianca Andreea(13.06.2005)

• LoraG76(03.06.1976)-Laura de Iustina(31.10.2004)

• lunna27(10.02.1978)-Dana dePaul Marian(08.09.2000)siAna Maria(06.09.2004)

• mandita-Catalina de Claudia

• marani(05.12.1983)-Mirabela de Ana Maria(02.12.2006)

• mariaanna(16.03.1979)-Mariana de Petronel-Alexandru (28.06.2002)

• mira_m- de (6.05.2004)

• nastasacarmen(11.10.1978)-CarmendeAres(17.12.2004)

• pisicuta si matei(02.01.1983)-CatalinadeMatei Tudor(22.04.2005)

• raresionut-Alina de Rares

• sunt mamica-Andreea de Ilinca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Hai ca am reusit si eu sa intru putin sa si scriu, nu numai sa citesc. Noi suntem aproximativ bine. Copii tusesc si au putini muci, dar doar putin, fara complicatii. Pe mine ma doare in gat si am amigdalele si niste ganglioni pe langa cam prea umflati . La mine serviciu se aglomereaza lucrurile ca la fiecare sfasit de an si se trage de mine sa stau cat de mult pot si ceva in plus, iar atat cat stau nu imi vad capul de treaba.
Copii se pregatesc de serbare. Bianca o sa fie fulg de zapada, Rares craciunel. Repeta de zor dansuri si colinde. Abia astept! Pe 19 o sa fie serbarea. Acum am facut o mica pauza intr-o repriza de smotru si gatit. Maine avem musafiri, ca e ziua celor 2 Andrei din familie(Bianca si Sebi) + ziua de nastere a lui Sebi.
Cam atat despre noi, nimic nou si interesant. am pus cateva filmulete, daca o sa aveti timp si chef sa le vedeti: le gasiti aici

Aurora, am vazut pozele cu puiul tau, un dulce , sa va traiasca!

Cristina e super ca stie Stefan exact ce vrea de la Mos Craciun, mai greu cu nehotaratii, care vor in fiecare zi altceva, sau 'o movila' intreaga de jucarii . Bafta maine sotului tau!

Lora ce faci? Cum te simti? Esti mai bine?

Ana, Carmen, Carmen, Alexa ...si toate celelalte fete, va pup cu drag.

Ce faceti luni? Sunteti liberi? Nu ne intalnim?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Ce mai faceti? Ce vreme...
Laura, m-am simtit mai bine pana acum vreo 2 ore, cand am facut niste snitele si am stat cu geamul deschis la bucatarie...acum am o durere de cap de numa'...cum simt aer rece, cum ma apuca... s-ar parea ca pana la vara trebuie sa stau inchisa in casa... mai am 4 zile de antibiotic, o sa vad dupa ce-o sa fie.
Week-end placut la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineataaaa!!!!
Haideti la o cafea!
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de Andrei/Andreea!!! (La multi ani si lui Sebi!)
Va dorim o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Vin eu la cafea! Am baut deja doua pe ziua de azi ca m-am trezit tare dimineata!
Laura, multumim frumos! La multi ani sarbatoritilor tai! Si eu am doi sarbatoriti acasa, sotul si baiatul cel mare.
Aseara, cand am cumparat un torulet Stefan tot zicea ca vrea sa fie si ziua lui, nu pricepea de ce nu se poate ... si de ce trebuie sa mai astepte vreo trei saptamani .
Lora, cam nasol cu sinuzita ta, am un unchi care sufera de sinuzita, nu prea ai scapare. Ceva naturist ai incercat? Poate merge asa?
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Salutare!Mai sunt si eu pe aici!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Dar pe unde umblati fetelor?

LAURA - LA MULTI ANI BIANCA ANDREEA !!!!Si LA MULTI ANI si sotului tau !!!,

CARMEN E - Dar tu nu mai dai nici un semn de viata ?Ce mai face Edi?
Pupici la toate fetele

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!
LA MULTI ANI DE SF.ANDREI SI LA MULTI ANI ROMANIA SI TUTUROR ROMANCELOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am trecut si eu pe aici un pic la munci ca aici am net,sa va salut si sa va provoc la o intalneala saptamana asta!!!!!!!!!!!!!!ce ziceti ,eu propun vineri la 6 la gradina de vara ,asta e o propunere daca aveti altele astept,mai vorbim si noi una alta,despre serbari,......noi suntem bine are si stefi serbare pe 19 dar nimic deosebit,adica nu costumatie deosebita,doar mai festiv si o masa cu dulciuri dupa ,la lectia deschisa pe care am avut-o ne-au recitat si ne-au cantat la nebunie dar o sa fie si mai nebunie la serb.cu mosul,un actor de la teatru si de acu invata colinde si se preg.,scumpiii de ei!!!
va pupicesc pe toate fetele si haideti poate faceti un efort sa mai scapati de munci si casa la un ceai si vin fiert???!!!,cum credeti.
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna dimineatza!!
Ce fac fetele? Cum va simtiti dupa weekendul prelungit? Bine,sanatoase?
Noi suntem bine,raportam 2 lunisoare si 2 zile,6010g si 61 cm,suntem mari de-acum!!

Laura,multumim de aprecieri si de urari va dorim si voua numai de bine si spor la pregatiri pentru serbari!!

Noi in weekend am fost intr-o fuga pana la bv,dar ne-am intors repede,era o vreme tare urata in Bv,am vrut sa mergem prin poiana,dar nu am mai ajuns,poate cu alta ocazie!!

Voi cum ati petrecut in weekend?

Pupicim Toata gasca si va dorim o saptamana cat mai buna!!

Aurora, mamica fericita de delfinas bolfos!!

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Aurora, bravo, sa cresteti mari si sanatosi!

Noi suntem bine, am avut un wk plin, ne gandim la Mos Nicolae, sa vedem daca am fost cuminti! Stefan mi-a zis dimineata ca lui nu-i place Mos Nicolaie. I-am spus de cateva ori ca, daca nu-i cuminte ii aduce un bat si a prins ciuda pe el ... parca nici variantele astea nu sunt bune, n-am avut ce face, trebuie sa-i schimb vederea despre Mos Nicolaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

ELLINIA -Cred si eu ca nu-i mai place Mos Nicolae daca i-ai spus ca ii va aduce un bat ( daca nu e cuminte)!!!
Razvan deocamdata nu zice nimic de Mos Nicolae ,el are treaba cu Mos Craciun...care trebuie sa-i aduca "cadouri multe si jucarii" sau ...mai zice el " masini multe "

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput